Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία στον Άρειο Πάγο (Φωτορεπορτάζ-Βίντεο)

 

 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία στον Άρειο Πάγο (Φωτορεπορτάζ-Βίντεο)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Από νωρίς το πρωί φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή βρίσκονται στον Άρειο Πάγο ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας απολογούνται για κατηγορίες βασισμένες σε ψευδομάρτυρες που μιλούν για σφαγές αμνοεριφίων, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!

Δηλώσεις των διωκόμενων Συναγωνιστών

Ο Συναγωνιστής Στάθης Μπούκουρας δήλωσε: "Είμαι από την πρώτη στιγμή στην διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Βρίσκομαι εδώ βάσει ενός ψευδομάρτυρα. Όλα αυτά τα ψέμματα θα καταπέσουν. Η αλήθεια θα λάμψει".

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος δήλωσε: "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και διεξάγει έναν τίμιο πολιτικό αγώνα. Είτε εντός Κοινοβουλίου που μας έχει στείλει ο ελληνικός λαός για να αντιπροσωπεύσουμε το Έθνος είτε εντός Κορυδαλλού που μας θέλει το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της μίζας, εμείς θα αγωνιστούμε για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα. Δεν μας λυγίζουν οι διώξεις. Είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει - Η Ελλάδα θα νικήσει και το δίκιο θα επιστρέψει στον τόπο του!"

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος, καθώς και εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου συμπαρίστανται στους Συναγωνιστές - βουλευτές που απολογούνται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά: "Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας κυκλοφορούν ελεύθερα, ούτε ένας βουλευτής ή υπουργός δεν έχει κληθεί σε ανάκριση για τα σκάνδαλα και τις μίζες. Οι μόνοι που σύρονται σε ανακρίσεις και παράνομες φυλακίσεις είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ευελπιστούμε πως σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της και δεν θα υποκύψει στις παράνομες πολιτικές πιέσεις".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwsh-diamarturias-enantia-sthn-skeuwria-areios-pagos-sabbato-11-01-8#ixzz2q8oRfrfv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...