Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνες αντισταθείτε, η Πατρίδα χάνεται! BINTEO

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στέλνοντας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη παρά την προσπάθεια παρακρατικών ομάδων να αμαυρώσουν την τελετή Τιμής και Μνήμης. Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στην επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών. Ούτε οι σφαίρες όμως ούτε οι φυλακές είναι ικανές να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές!
Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των νεκρών Ηρώων, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε την διαστρέβλωση της ιστορίας και την κομμουνιστική προπαγάνδα που προωθείται αναφορικά με το έπος του 1940 και το ΟΧΙ που είπε ο Εθνικός κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς.
Οι Χρυσαυγίτες αποτελούν την συνέχεια του Εθνικού καθεστώτος του Πατέρα της Νίκης που είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς και τους Γερμανούς εισβολείς και θα είμαστε οι πρώτοι που θα πολεμούσαμε στο μέτωπο.
Αυτοί που δεν πρέπει να ομιλούν είναι το ΚΚΕ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Με τα ψέματά τους όμως δεν πρόκειται να πάνε μακριά, η αλήθεια θα λάμψει!
Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται μέχρι τέλους στο εθνοκτόνο Μνημόνιο του Τσίπρα και δεν θα συναινέσει ποτέ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.
Στην συνέχεια απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα στην ελληνική νεολαία να τεθεί στην πρώτη γραμμή για την σωτήρια του Έθνους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.
Αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση εδώ και δεκαετίες: Να μην γίνουμε μειονότητα στην Πατρίδα μας, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Ενάντια στον μαζικό πόλεμο του πολιτικού καθεστώτος η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη και αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους απροσκύνητους Συναγωνιστές.
Τέλος, απηύθυνε Εθνικό Προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται: Ψηλά τις σημαίες, θα νικήσουμε!
ΥποσημείωσηΗ Βουλή για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί δεν έδωσε ήχο στα πρώτα λεπτά της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για οργανωμένο σαμποτάζ ή για αβλεψία κάποιου υπαλλήλου (πράγμα δύσκολο), πάντως οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Για πρώτη φορά στην ιστορία Αρχηγός πολιτικού κόμματος μιλούσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για 20 λεπτά με κλειστά μικρόφωνα! 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ellhnes-antistatheite-h-patrida-chanetai#ixzz3qPViWGUA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...