Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ

gada
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τις μαζικές παρακολουθήσεις Ευρωπαίων Πολιτών από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Σε αυτήν, καταδίκασε το ρόλο των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών, που πρωτοστατούν σε τέτοιες δραστηριότητες καθώς επίσης και τις ελληνικές, οι οποίες με τελείως παράνομο παρακολουθούσαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Επίσης, απαίτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλους όσους έχουν πέσει θύματα τέτοιων παρακολουθήσεων.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
«Η μαζική, διαρκής και ανεξέλεγκτη παρακολούθηση των Ευρωπαίων Πολιτών είναι, δυστυχώς, ακόμα και σήμερα πραγματικότητα. Οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών, σε γνώση μάλιστα και των ευρωπαϊκών θεσμών, προχωρούν σε συνεχείς παρακολουθήσεις όλων μας. Αποδεικνύουν την υποκρισία τους και ταυτόχρονα πόσο ψεύτικό είναι το προσωπείο του δήθεν ανθρωπισμού τους, καθώς και πόσο ψεύτικά είναι τα λόγια τους όταν αναφέρονται στην προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.
Από έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, έχει αποκαλυφθεί η πάγια τακτική ορισμένων Ευρωπαϊκών χωρών, να παρακολουθούν συστηματικά, τόσο τις συνομιλίες και τις επικοινωνίες των πολιτών, όσο και ακόμα τις συνομιλίες πολιτικών, χωρίς να υπάρχει νόμιμη εντολή από τις δικαστικές αρχές. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί στην συνέχεια η απροθυμία της δικαστικής εξουσίας να προχωρήσει σε έρευνες σχετικά με τις διάφορες καταγγελίες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η παρακολούθηση μεγάλου αριθμού Ευρωπαίων πολιτικών από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες -για λογαριασμό της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας. Επίσης η παρακολούθηση και στη συνέχεια η δημοσιοποίηση χωρίς καμία άδεια από τις ελληνικές υπηρεσίας των συνομιλιών των στελεχών του Κινήματος μας, της Χρυσής Αυγής.
Σε κάθε περίπτωση, το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο, αποκαλύπτεται για μία  ακόμα φορά ως απλός εντολοδόχος των πέρα του Ατλαντικού εταίρων του. Εμείς σαν Έλληνες Εθνικιστές και ταυτόχρονα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ζητούμε την άμεση παύση οποιασδήποτε τέτοιας παράνομης δραστηριότητας. Επιπλέον, προκειμένου καμία σκιά να μην βαραίνει τις δικαστικές αρχές σε ολόκληρη την Ένωση, ζητούμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για αυτές τις παρακολουθήσεις, καθώς επίσης και όλων όσων τους συγκαλύπτουν τόσο καιρό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...