Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Η Νέα Μεγάλη Ιδέα

Η Νέα Μεγάλη Ιδέα

Απαιτήθηκαν μόλις πέντε έτη ούτως ώστε να ξεδιπλωθεί σε όλο της το βάθος η μεγαλειώδης μεταπολιτευτική απάτη η οποία διατηρούσε εν υπνώσει τον Ελληνικό Λαό και τον καθιστούσε όμηρο επαγγελματιών της πολιτικής, των οποίων η πολιτική ανέλιξη και ο πλουτισμός κινήθηκε αντιστρόφως ανάλογα προς τον ξεπεσμό του Έθνους. Οι φιλελεύθερες και οι μαρξιστικές δυνάμεις απεδείχθησαν όχι απλώς ολίγιστες για να διαχειριστούν τις τύχες της Πατρίδος αλλά προπαντός εξόχως επικίνδυνες, δρώντας ως μαριονέτες του ξένου παράγοντα.
Η αποδοχή και υπογραφή του τρίτου Μνημονίου (λεγόμενου και Μνημονίου της Αριστεράς), σηματοδοτούν το τέλος της εποχής των ψευδαισθήσεων, μιας μακράς περιόδου παλαιάς όσο και η μεταπολίτευση. Η μεταπολιτευτική πολιτική συνοψίζεται στο καραμανλικό σύνθημα «ανήκωμεν εις την Δύσιν», το οποίο αποτέλεσε τον πυλώνα κάθε κυβέρνησης από το 1974 κι εντεύθενΜετεξελίχθηκε στο «ανήκωμεν εις το ευρώ», το οποίο αποτελεί σήμερα και την πεμπτουσία της ύπαρξης των κομμάτων του φιλελεύθερου και του μαρξιστικού χώρου. Εντούτοις, η πολιτική ρητορική της αναγκαιότητας να διατηρηθεί η Ελλάς στη ζώνη του ευρώ, αποτελεί από μόνη της οπισθοχώρηση και παθητική άμυνα η οποία επιλέγεται με μια μονάχα σκοπιμότητα: την διατήρηση εκ μέρους της κάστας των βολεμένων, των προκλητικών τους προνομίων. Η ιστορική πραγματικότητα έχει καταδείξει ότι η παθητική άμυνα να ματαιώσει μόνο μπορεί και επ' ουδενί να αποτρέψει την επερχόμενη αλλαγή.
Το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει το Λαό μας, έχει ήδη εισέλθει στη φάση της κατάπτωσης, με την οριστική του συντριβή να είναι παράγων εξαρτώμενος από δύο κυρίως στοιχεία:
α) τον βαθμό αποφασιστικότητας της Νέας Δυνάμεως που έρχεται να ηγηθεί,
β) τις εθνικές, πολιτικές και κοινωνικές συγκυρίες.
Πρωτεύον ζήτημα για το μέλλον του Έθνους μας είναι η απαγκίστρωση από τα εθνοκτόνα Μνημόνια και την διεθνή κηδεμονία. Με απλά λόγια, το εθνικώς αναγκαίον είναι η αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας. Διότι δίχως την εθνική κυριαρχία δεν υφίσταται επί της ουσίας Κράτος αλλά προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Δέον λοιπόν όπως επισημανθεί προς κάθε κατεύθυνση πως οι πολιτικές δυνάμεις που εργάζονται για την υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών, ενεργούν προδοτικά για τα συμφέροντα του Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος. Σ' αυτές τις δυνάμεις συγκαταλέγονται όλα τα κόμματα της σημερινής Βουλής, αλλά και εκείνα που τεχνηέντως προαλείφονται να εισέλθουν, εκτός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις υπήρξαν μεν δραματικές για το Λαό, ήσαν δε εξόχως διαφωτιστικές. Διότι εντός βραχέος χρονικού διαστήματος θα καταστεί αντιληπτό από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων ότι η Εθνική Αντίσταση είναι η Χρυσή Αυγή και ότι η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική Αντίσταση!
Καθήκον ως εκ τούτου των Εθνικιστών, είναι να καλλιεργηθεί σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος και στον πλέον απομακρυσμένο συμπατριώτη μας η πεποίθηση ότι την Ελλάδα δεν μπορούν να τη σώσουν τα Μνημόνια, τα Δάνεια, τα ευχολόγια και η διαρκής περιφορά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες του αισχρού δίσκου της επαιτείας, αλλά θα τη σώσουν μονάχα οι Έλληνες!
Αντί λοιπόν της απόθεσης των τυχών του Έθνους στα βρώμικα χέρια των τοκογλύφων της Ευρώπης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διακηρύσσει την στροφή προς την Ελληνική Νεολαία, ως ικανής και αναγκαίας συνθήκης για την αναζωογόνηση της Μεγάλης μας Πατρίδος. Η Ελληνική Νεολαία είναι ο εγγυητής της Εθνικής μας Ενότητος και σαφώς της Εθνικής Εξορμήσεως προς το Μέλλον!
Όσο το χρεοκοπημένο Καθεστώς των παλαιών κομμάτων θα αγωνίζεται για να κερδίσει την εύνοια των δανειστών του, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να προτάσσει την αναγκαιότητα ενός Νέου Οράματος για τον Ελληνικό Λαό. Το Νέο αυτό όραμα, συνοψίζεται στους τρεις άξονες:
·        Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη
·        Επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή
·        Δυναμική Εξωτερική Πολιτική με συμμαχίες επωφελείς για τα εθνικά μας συμφέροντα.
Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι το Ελληνικό Έθνος μεγαλούργησε μονάχα όταν υπηρέτησε ένα υψηλότερο Ιδανικό και Στόχο, τον οποίο εκλήθη να πραγματώσει μια αληθώς Εθνική Ηγεσία. Συνεπώς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αποτελέσει αναπόφευκτα τον γεννήτορα μιας Νέας Μεγάλης Ιδέας η οποία θα θέσει σε δημιουργική κίνηση ολάκερο τον Ελληνισμό. Εκείνοι που από μακρού χρόνου βιάστηκαν χαιρέκακα να σημάνουν το τέλος της Μεγάλης Ιδέας καθιστώντας την Ελλάδα δορυφόρο της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και του Βερολίνου, ας κρατήσουν την ανάσα τους: στα συντρίμμια που αφήνουν πίσω τους θα αναγεννήσουμε το Μεγάλο Έθνος των Πολεμιστών και των Φιλοσόφων. Η Θεία Πρόνοια έδωσε ώστε η Χρυσή Αυγή να αποτελέσει τον Προμηθέα της Νέας Εποχής. Έργο βαρύ και δυσανάλογα μεγάλο, αλλά οι προκλήσεις είναι για τους Ισχυρούς. Και οι Ισχυροί δεν βιάζονται: προετοιμάζονται πυρετωδώς και αναμένουν στωικά την στιγμή που θα σημάνει το Κάλεσμα της Ιστορίας. Η Αυγή που θα ξημερώσει θα είναι αναμφίβολα Δική μας!
Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nea-megalh-idea#ixzz3ib4vZTac

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...