Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

H Hürriyet για τον Alexis

ΑΠΟ ΠΟΥ  ΕΙΣΑΙ ALEXIS ;

H «Hürriet» αναδημοσίευσε ρεπορτάζ της «Hudut Daily» της Αδριανούπολης (Edirne) , της 29 Ιανουαρίου 2015, το οποίο ανέφερε ότι η οικογένεια του Alexis διέμενε στο χωριό Μπαμπαέσκι, (Βουλγαρόφυτο), του Κιρκλαρέλι, (Σαράντα Εκκλησιές), πριν μετακομίσει στην Ελλάδα.
Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα 150 μ και ποτίζεται από το «ποτάμι του σατανά» (Şeytan Deresi). Κατά τον 17ο αιώνα το χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, έποικους.
Η «Hudut Daily» επικαλέστηκε και την μαρτυρία του επικεφαλής της οργάνωσης του (αριστερού) «Κόμματος της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης» ,(ÖDP), στην Αδριανούπολη κ Νεβζάτ Τσολάκ, (Nevzat Çolak), που δήλωσε πως είχε συναντήσει τον Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ÖDP, και είπε ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους ο κ. Τσίπρας του είχε πει ότι , «αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην περιοχή αυτή», καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το χωριό Μπαμπαέσκι».
Οι «Tsipra» δηλαδή μετακινήθηκαν στην Άρτα από τη Δυτική Θράκη.
Παρόλο που πέρασαν 6 μήνες από το ρεπορτάζ της «Hudut Daily» ο Alexis κάνει τον απασχολημένο «Πορτορικάνο». Οφείλει να απαντήσει στον αριστερό Νεβζάτ Τσολάκ. Κατάγεται από το Μπαμπέσκι ΝΑΙ η ΟΧΙ.
Διαφάνεια! Δηλαδή Τransparency Παντού, ρε…..
 Το ζήτημα είναι απλό. Ο άνθρωπος είναι πρωθυπουργός. Και οφείλει να είναι διαφανής. Ο Ομπάμα κοτζάμ πρόεδρος ανάρτησε το διαδίκτυο το (πλαστό) πιστοποιητικό γέννησης του.
Ο Alexis λοιπόν οφείλει να απαντήσει εάν έχει βαπτιστεί, και εάν έχουν βαπτιστεί και πού ο πατέρας και η μητέρα του.
Οφείλει να αποκαλύψει το οικογενειακό όνομα και τον τόπο γέννησης της μητέρας του. Οφείλει να υποδείξει που βρίσκεται ο τάφος του παππού του.
Το ζήτημα είναι πολύ απλό.
Κάθε πολιτικός οφείλει να ζει σε γυάλινο σπίτι.
Όλα τα άλλα είναι αέρας κοπανιστός .


 Χ.

ΣΗΜ. Χρ. Παππά : Θεωρίες συνωμοσίας ; Προπαγάνδα ; Πάντως συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο ''Κάθε πολιτικός οφείλει να ζει σε γυάλινο σπίτι''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...