Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει πει ξεκάθαρα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει πει ξεκάθαρα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Γράφει η βουλευτής Β΄ Αθηνών. Ελένη Ζαρούλια

Σήμερα το πρωί στις επιτροπές ήταν να τοποθετηθώ για το επερχόμενο μνημόνιο, όμως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποφάσισαν πρώτη φορά να κρατήσουν το χρονικά όρια που έθεσαν (αυτό δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ!) και έληξαν την συνεδρίαση στις 14:30. Έτσι, πολλοί βουλευτές μας δεν μπόρεσαν να τοποθετηθούν και μία απ’ αυτούς ήμουν κι εγώ.
Εάν λοιπόν, είχα την ευκαιρία να τοποθετηθώ θα τους έλεγα τα εξής:
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει πει ξεκάθαρα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ είτε αυτά είναι εγχώρια, είτε είναι εισαγόμενα.
Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, άλλωστε στο πρόσφατο δημοψήφισμα μίλησε ο Ελληνικός Λαός, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Το 62% των Ελλήνων ασχέτως πολιτικής παρατάξεως, ενώθηκε και είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ένα όχι, το οποίο ο δοτός πρωθυπουργός, και μη βιαστείτε να διαμαρτυρηθείτε, διότι αν ήταν ο πρωθυπουργός των Ελλήνων θα τιμούσε αυτό το ΟΧΙ, και δε θα πήγαινε να ξεπουλήσει ολόκληρη τη χώρα λίγες ημέρες αργότερα, σαν να ήταν το χωράφι του παππού του! Αντί λοιπόν να το διαπραγματευτεί σκληρά αυτό το όχι, το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.
Είναι φανερό ότι δεν κατάλαβε τι κατάφερε να κάνει με αυτό το δημοψήφισμα! Κατάφερε και ένωσε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, πέρα από κόμματα κι αποκόμματα. Δεν ψήφισαν κομματάρχες και κομματόσκυλα, ο Ελληνικός Λαός ψήφισε, ενωμένος
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Συναγωνίστριας Ζαρούλια στο Κοινωνικός Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...