Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: «ΟΧΙ στο τρίτο Μνημόνιο - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!»Λάβρος κατά της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αλλά και των ανθελλήνων τοκογλύφων, υπήρξε από βήματος Βουλής ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης.
Στηλιτεύοντας σε δριμύτατο τόνο τις μεθοδεύσεις Σύριζα σε βάθος χρόνου, από την κίβδηλη αντιπολιτευτική ρητορική μέχρι τις αποφάσεις ως κυβέρνηση της χώρας που οδήγησαν στο επαίσχυντο τρίτο Μνημόνιο, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έκανε λόγο για ειδική αποστολή Τσίπρα και κυβέρνησης, αποστολή την οποία τους είχαν αναθέσει οι διεθνείς τοκογλύφοι και υλοποιούν με το Μνημόνιο και το αντεθνικό λαθρονομοσχέδιο. «Το ανθελληνικό σκουπίδι ονόματι Σουλτς, ομολόγησε πως μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να περάσει τα αιματηρά μέτρα που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο»!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ιδιαίτερη μνεία στο περίφημο Ταμείο των 50 δισεκατομμυρίων, ερωτώντας τους υπηρέτες των τοκογλύφων: «Πού θα βρεθούν τα 50 δισεκατομμύρια; Θα πουλήσετε τα γραφεία του Σύριζα στην Κουμουνδούρου; Πρόκειται για καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου και των ενεργειακών πηγών της χώρας μας»!
Ακολούθως έσκισε το τρίτο επαχθές μνημόνιο που μοιράστηκε στους βουλευτές στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει το ταμείο των 50 δισ. ευρώ που δεσμεύει τον εθνικό μας πλούτο και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη έκλεισε με την δέσμευση της Χρυσής Αυγής για αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.
Υ.Γ.: Οι αντιδράσεις των ανδρεικέλων του μνημονίου - και ιδίως του νεοδημοκράτη Βρούτση - προκάλεσαν άφθονο γέλωτα και φυσικά την οργισμένη απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ πήρε τον λόγο για να δηλώσει "προσβεβλημένος" που η Χρυσή Αυγή έχει σκίσει μέσα στη βουλή έως τώρα δύο νομοθετήματα (το λαθρονομοσχέδιο και το ανθελληνικό μνημόνιο). Τους βεβαιώνουμε πώς θα επακολουθήσουν και άλλα, όσο το σύστημα εξουσίας συνεχίζει να νομοθετεί εις βάρος της Ελλάδος.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-skizoume-tis-anthellhnikes-apofaseis-ekchwrhshs-tou-ethnik#ixzz3fyNJwQkg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...