Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Χρυσή Αυγή σε Τσακαλώτο: «Φέρε πίσω τα 800 χιλιάρικα από τη Blackrock”! ΒΙΝΤΕΟ


Πανζουρλισμός επικράτησε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση των τεσσάρων αρμόδιων επιτροπών επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης-δανειστών, όταν το λόγο έλαβε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κάλεσαν ειρωνικά τον υπουργό να αναπτύξει την μνημονιακή επιχειρηματολογία του στην αγγλική γλώσσα! Αποθρασυνθείς από τους επαίνους των τοκογλύφων προς το πρόσωπό του, ο Τσακαλώτος επιχείρησε να καλύψει τον βιασμό της ελληνικής γλώσσας στον οποίο συστηματικά επιδίδεται με ένα άτοπο και ατυχές επιχείρημα: «καταλαβαίνω ότι μερικοί που είναι κατά των μεταναστών, είναι και κατά των Ελλήνων του εξωτερικού που δεν είχαν το προνόμιο να πάνε σε ελληνικό σχολείο», είπε σε σπαστά ελληνικά, υπό το χειροκρότημα των μνημονιακών βουλευτών του Σύριζα.
Η αισχρή διαστρέβλωση της πραγματικότητος και το θράσος του «λεγεωνάριου» Τσακαλώτου, δεν ήταν δυνατό να μείνουν αναπάντητα από τη Χρυσή Αυγή. Οι βουλευτές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών προκάλεσαν τον αυθάδη μνημονιακό υπουργό να φέρει πίσω στην Ελλάδα τις καταθέσεις ύψους περίπου 800 χιλιάδων ευρώ που διατηρεί σε επενδυτικές εταιρείες όπως η BlackRock και η JP Morgan!
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο «πολύς» Τσακαλώτος μαζεύτηκε κακήν-κακώς και καθώς κόπηκε η λαλιά του, ήρθε η προστατευτική αγκάλη του Προεδρείου της Βουλής να βγάλει τον υπουργό από την δύσκολη θέση, δίνοντας εντολή να διαγραφούν όσα καταμαρτυρήθηκαν από τα Πρακτικά.
Από τα Πρακτικά μπορεί να τα διέγραψαν, είναι όμως αδύνατο να αποκρύψουν την αλήθεια: κύριε Τσακαλώτε, θα φέρετε στην Ελλάδα τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διατηρείτε στο εξωτερικό;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-se-tsakalwto-fere-pisw-ta-800-chiliarika-apo-th-blackrock-binte#ixzz3fyOkAlJC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...