Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!




Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την κοροϊδία της δήθεν διαπραγμάτευσης, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός αθέτησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις για κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου.
Αρχικά, επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα μείνει συνεπής στην γραμμή της κατά των Μνημονίων, καταψηφίζοντας την ιταμή πρόταση των Ευρωπαίων δανειστών. Τις τελευταίες ημέρες έσπασαν τα τηλέφωνα από "προειδοποιήσεις" που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
Απέναντι στην τρομολαγνεία των ουρών, οι Έλληνες με υψηλό φρόνημα πρέπει να αντισταθούν στις μνημονιακές προτάσεις που σημαδεύουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Από την άλλη η πρόταση της συγκυβερνήσεως για μνημονιακή συμφωνία είναι εξίσου απαράδεκτη.
Η Ελλάς έχει ξαναδανειστεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ποτέ εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Απέναντι στα κίβδηλα συνθήματα "Μένουμε Ευρώπη", απαντάμε "Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!"

Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα Λαϊκό και Εθνικιστικό είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων. Πιστοί εδώ και χρόνια συνεχίζουμε τον Αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο, ενάντια στο αγγλικό δίκαιο, ενάντια σε συμφωνίες που μετατρέπουν την Πατρίδα μας σε μια αποικία χρέους.
Χρυσή Αυγή για μια νέα Ελλάδα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-h-eurwph-einai-ellhnikh-kai-ochi-h-ellada-eurwpaikh#ixzz3eHrAr2UM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...