Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΧΡ. Η. ΠΑΠΠΑΣ - 1974-2015: ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ




Τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής  στην Ολομέλεια της Βουλής επί της κυβερνητικής προτάσεως για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι των μνημονιακών όρων των τοκογλύφων της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Κυρίες και Κύριοι,
Ζούμε στιγμές με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον , στιγμές κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού λαού και του τόπου. Οι μέρες θυμίζουν έντονα 1974. Τότε, τον καιρό της Μεταπολίτευσης. Σήμερα, 2015, κλείνει οριστικά ο καταστροφικός κύκλος. Τον Ιούλιο του 1974 ξεκίνησε η σαράντα και πλέον χρόνων πολιτική περίοδος της Mεταπολίτευσης, με μία προδοσία και μία εθνική καταστροφή.
Ομοίως λοιπόν σήμερα κλείνει με μία προδοσία και δυστυχώς με μία επαπειλούμενη εθνική καταστροφή. 
Μεγάλα ερωτήματα εγείρει στον ελληνικό λαό, στους σκεπτομένους έλληνες, η πολιτική και τακτική της κυβέρνησης επί του εθνικού θέματος της μνημονιακής εξάρτησης. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, μέσα στο χάος και στην διάλυση, πληροφορούμαι ο κ. Βαρουφάκης μίλησε ότι ενδεχομένως θα αλλάξει το ερώτημα του δημοψηφίσματος εφόσον υπάρξει σύγκλιση των δύο προτάσεων και ο ελληνικός λαός να κληθεί να πει «ναι» στην κοινή πρόταση. Μνημόνιο, δηλαδή, με δημοψήφισμα. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαμορφωμένη κατάσταση έως την επόμενη Κυριακή, εμείς καλούμεθα να τοποθετηθούμε σύμφωνα με την πρόταση και το ερώτημα που έφερε η κυβερνητική παράταξη σήμερα εδώ το πρωί. Λέμε λοιπόν.
Φέρνετε στην Ολομέλεια προς συζήτηση και έγκριση την πρότασή σας για δημοψήφισμα, κύριε Πρωθυπουργέ, με ερώτημα προς τον ελληνικό λαό αν συμφωνεί ή όχι με τις προτάσεις των δανειστών τοκογλύφων. Απαντώ εγώ, γιατί εσείς προφανώς δεν μπορείτε, και να θέλετε, να ομολογήσετε την αλήθεια.
Ερωτάται κατ’ ουσίαν ο ελληνικός λαός και το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής

Επιθυμείς να σε εκτελέσουν αυτοί ή να σε κρεμάσουμε εμείς;

Ήτοι, διαλέγεις την δική μας μνημονιακή πρόταση εξάρτησης και κατοχής ή την πρόταση των «θεσμών» και τοκογλύφων της Τρόικα;

Δημοψήφισμα –παγίδα , Μονά -ζυγά δικά τους.
Μνημόνιο και υποταγή σε κάθε περίπτωση. Αριστερό μνημόνιο ! Αυτή είναι η προδοσία που προανέφερα!

Και την κίνησή σας αυτήν την διανθίζετε με ωραία λόγια περί εθνικής υπερηφανείας. Θράσος μεγάλο σας  διακρίνει εσάς τους νεοαριστερούς. Όλοι εσείς βγάζετε σπυριά μόνο και στο άκουσμα της λέξης Έθνος, ελληνική φυλή, ελληνικός στρατός, κλπ. Γιατί τέτοια υποκρισία και φτηνή προπαγανδιστική ψευτιά; Εσείς της ροζ αριστεράς από το gay pride το γυρίζετε τώρα στο national pride ;

Κύριε Πρωθυπουργέ, και κύριοι της κυβερνητικής παράταξης,
Παρόλη την θετική μας ανταπόκριση στο ερώτημα της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, πρέπει να τονίσουμε ότι πολύ φοβούμεθα πως η διαδικασία αυτή κινείται στο πλαίσιο που θέλουν κάποιοι στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διαδικασία που εν τέλει επιθυμεί ο ίδιος, που γίνεται εν γνώση του, με κυρίαρχο το πνεύμα του ως πρωθυπουργού της χώρας, ή με την εγκληματική του άγνοια οδηγεί προς εξελίξεις που θέλουν οι πάτρονες της Ευρώπης, δηλαδή οι γερμανοί επικυρίαρχοι;
Δύο μόλις μέρες πριν, μέσω της εφημερίδος Χρυσή Αυγή, σε άρθρο μας γράψαμε χαρακτηριστικά:
«Στήνουν σκηνικό αδιεξόδου-με δημοψήφισμα- για να επιβάλλουν το μνημόνιο με την λογική του μικρότερου κακού». Αυτή είναι η επαπειλούμενη εθνική καταστροφή.
Προς επίρρωση της ανωτέρω πολιτικής εκτίμησης και η τοποθέτηση του κ. Πάνου Καμμένου, του Ποταμιού δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, που λέει: «Αν οι δανειστές δεχθούν την ελληνική πρόταση, αλλάζουν όλα και αποσύρεται το δημοψήφισμα».
Μνημόνιο, δηλαδή, και με την βούλα του δημοψηφίσματος, μνημόνιο με ελληνική πρόταση , μνημόνιο με δημοψήφισμα.
Ελληνικές λαέ,
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε !
Εμείς οι έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής σε κάθε περίπτωση λέμε ΟΧΙ στο ερώτημα του δημοψηφίσματος, όπως αυτό τίθεται.
Αλλά συγχρόνως εφιστούμε την προσοχή και ζητούμε την εγρήγορση του ελληνικού λαού σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα και τις προθέσεις σας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό ο οποίος πείστηκε με μεγάλη πλειοψηφία βάσει των εξαγγελιών του και του πολιτικού του λόγου. Πολιτικός λόγος, θυμίζω, που κατέληγε προεκλογικά ότι θα καταργηθεί το μνημόνιο με ένα άρθρο.
Εδώ, στην αίθουσα αυτή. Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, πανηγυρίζατε και λέγατε ότι αυτές ήταν εκλογές-δημοψήφισμα. Και ενώ πήρατε την εντολή και αποκτήσατε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τη βοηθεία ΑΝΕΛ, για να τηρήσετε τον λόγο σας και να καταργήσετε το μνημόνιο με ένα άρθρο, εσείς προδώσατε τις προσδοκίες των ψηφοφόρων σας και του ελληνικού λαού, πετάξατε στον κάλαθο των αχρήστων το πρόγραμμά σας της Θεσσαλονίκης, και χάσατε πέντε πολύτιμους μήνες με το να συναγελάζεστε με την Μέρκελ, τον Γιούνκερ, και τους λοιπούς, κάνοντας χαρούλες, αγκαλίτσες και φιλάκια. Δεν χρησιμοποιήσατε τον πολύτιμο χρόνιο αυτό για να προετοιμάσετε την χώρα σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης , ανασυγκρότησης και αναδημιουργίας της εθνικής παραγωγής. Αντί για κατάργηση του μνημονίου, τελικά, φέρνετε νέο αριστερό μνημόνιο.
Τουτέστιν, βάζετε πωλητήριο και ταφόπλακα στην Πατρίδα με δική σας πρόταση, ακολουθώντας τα βήματα των μνημονιακών Νενέκων του Σαμαρά και των αχρείων συνοδοιπόρων του, αυτών των νεοφιλελεύθερων γραφικών ραγιάδων  του «Μένουμε Ευρώπη». 

Ο πυρήνας όμως  της πολιτικής σας έμεινε ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της μερκελικής Δεξιάς.
Τα μέιλ και η ουσία έμεινε η ίδια. Είτε με δεξιά, είτε με «για πρώτη φορά αριστερά».
Από το μέιλ Χαρδούβελη στο μέιλ Βαρουφάκη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε χθες το βράδυ: «η διαπραγμάτευση δεν σταματάει ποτέ», ακολουθώντας την κοινή γραμμή πλεύσης με τον υπουργό κύριο Βαρουφάκη που υποσχόταν στους θεσμούς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «Θα σας πληρώνουμε στο διηνεκές».

Κυρίες και Κύριοι,
Εμείς οι έλληνες εθνικιστές,
εμείς που μένουμε Ελλάδα, και επιμένουμε Ελλάδα, δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε σας τους Αριστερούς αλλά και τους Δεξιούς υπαιτίους της δυστυχίας μας, της δυστυχίας του ελληνικού λαού. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε όλους εσάς του «δημοκρατικού τόξου» στυλοβάτες της διάλυσης της προδοτικής Μεταπολίτευσης .

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ,
Εξ’ αιτίας σας η χώρα έχασε πέντε πολύτιμους μήνες. Να σας θυμίσω ότι ήδη θα διανύαμε τον πέμπτο μήνα χωρίς μνημόνιο. Ναι, με σαρωτικές αλλαγές. Με πόνο, δάκρυα και δυστυχία. Πιθανόν και με άλλο νόμισμα. Αλλά με προοπτικές ανάπτυξης , εθνικής υπερηφάνειας και εθνικής ανεξαρτησίας.
Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ υπεσχέθη  στον λαό του «Ιδρώτα, δάκρυα , θυσίες και άιμα», κατά την πρώτη του αγόρευση ως Πρωθυπουργού στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Και βγήκε νικητής
.
Εσείς τι κάνετε;

Αντί για ρήξη, αντί για καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του χρέους, αντί να κηρύξετε τον πόλεμο στις αδηφάγες Αγορές, αντί έστω και για λίγο να πιάσετε τον ζουρνά και το νταούλι, όπως λέγατε, ακολουθήσατε τον δρόμο του Γεωργίου Παπανδρέου. Και εννοώ τον πρώην Πρωθυπουργό, στην αφίσσα του πατέρα του οποίου φωτογραφιζόσασταν, κύριε Τσίπρα, μικρός.
Όπως ο Παπανδρέου προσέφερε φρούδες ελπίδες στον ελληνικό λαό με το «λεφτά υπάρχουν» και έδεσε χειροπόδαρα την χώρα με το μνημόνιο, το αγγλικό δίκαιο, και την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, έτσι κι εσείς δώσατε τις ίδιες φρούδες υποσχέσεις με την κατάργηση του μνημονίου, κρατώντας το ίδιο μνημόνιο που θα καταργούσατε, παρατείνοντάς το, και υποσχόμενοι με την δική σας πρόταση, κατ΄ ουσίαν ένα καινούριο μνημόνιο.
Και συνεχίζει  να παραμένει εν ισχύ και η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας και το Αγγλικό Δίκαιο.
Συνεχίζει υφιστάμενο το Μνημόνιο και σύμφωνα με τις δηλώσεις σας και τις προθέσεις σας, θα συνεχίσει να υφίσταται και με την δική σας αριστερή συνδρομή σε συνέχεια της δεξιάς, διαμορφώνοντας ένα εκρηκτικό και εθνικά επικίνδυνο μείγμα με τον συνδυασμό Μνημονίου και των απαράδεκτων νομοθετημάτων που φέρνετε, όπως αυτό με την παροχή ιθαγένειας στους ξένους εισβολείς.
Συνεχίζετε να παραμένετε άτολμοι θεατές των εξελίξεων.

Ο Εισηγητής μας κ. Κασιδιάρης σας ανέπτυξε τα στοιχεία του πολιτικού μας προγραμματισμού και σας ανέφερε πολύ σωστά το θέμα της οριοθέτησης και ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου.Μόνο που εσείς , όπως και οι προηγούμενοι στερείσθε οποιουδήποτε σχεδίου ανάπτυξης. Όχι ΑΟΖ , αλλά ΕΟΖ ανακηρύσετε ολόκληρη την χώρα.Μία Ειδική Οικονομική Ζώνη μία αέναη αποικία χρέους και ένα τεράστιο στρατόπεδο φύλαξης και υποδοχής μεταναστών, χάριν της ασφαλείας  των εταίρων σας του Ευρωπαικού Βορρά.
Τέλος ,όπως με την πρόταση δημοψηφίσματος του Γεωργίου Παπανδρέου ακολούθησαν δυσμενέστατες πολιτικές εξελίξεις για τον Ελληνικό λαό, λυπάμαι που βλέπω πως και στην σημερινή περίπτωση θα ακολουθήσουν δυσμενέστατες πολιτικές εξελίξεις, εξελίξεις κατοχής, κακοποίησης και εξανδραποδισμού του ελληνικού λαού.

Οι μνημονιακοί ‘λύκοι’, οι μνημονιακοί γύπες,Σαμαράς , Βενιζέλος Θεοδωράκης, παραμονεύουν και καραδοκούν.

Κυρίες και κύριοι.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το Μνημόνιο, την ταφόπλακα του Έθνους. Το να επενδύει πια κανείς στην πατρίδα του ή να κατέχει περιουσία έχει καταστεί μέγα αμάρτημα. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να ελεγχθούν οι φοροφυγάδες. Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι κατ΄ ουσίαν μια τιμωρία από την τρόικα, αφού δεν θα ωφελήσουν. Δεν γίνεται να αναζητούμε οικονομική ανάκαμψη με την υπερφορολόγηση των πολιτών. Δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Τώρα είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων. Όλοι υβρίζουν την Χρυσή Αυγή. Το φρόνημα είναι ελεύθερο, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και υπερήφανοι γι΄ αυτό.
Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!»
.
Λόγια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής τον Ιούλιο του 2013. Λόγια ελληνικά, γεμάτα αλήθεια λόγια επικίνδυνα για το κατεστημένο, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας, λόγια επικίνδυνα για την εγκληματική συμμορία της αστικής δεξιάς του μνημονίου.
Λόγια που έγιναν μία από τις αιτίες , δύο μήνες μετά, η παράγκα Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου-Ντογιάκου και λοιπών, να εξαπολύσουν τις διώξεις κατά του εθνικιστικού κινήματος, του Αρχηγού και των βουλευτών του, με ομολογημένο στόχο και σκοπό να μας πάνε στο 2%.

Απέτυχαν ! Ο Λαός νίκησε και μας ανέδειξετρίτη πολιτική δύναμη.
Δύναμη που δηλώνει παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις, οιασδήποτε πολιτικές εξελίξεις.

Είμεθα παρόντες και έτοιμοι !

Έτοιμοι , δυνατοί και αποφασισμένοι για νέους Λαϊκούς και εθνικούς αγώνες.
Τελειώνοντας, θέλω για άλλη μια φορά να τονίσω, διασαφηνίζοντας ξεκάθαρα τις ελληνικές και γνήσια πατριωτικές θέσεις του κινήματος της Χρυσής Αυγής, να σας πω πως εμείς επιμένουμε στα λόγια του Ιουλίου του 2013 χωρίς να υπολογίζουμε κανένα τίμημα, χωρίς να υπολογίζουμε διώξεις, δολοφονίες και τρομοκρατία από το κράτος και παρακράτος.
Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό του ελληνικού λαού και λέμε:
ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων και της παρακμής.
ΟΧΙ στην δικτατορία των Τραπεζών και των μίντια.
ΟΧΙ στην χούντα του μνημονίου
ΟΧΙ στην ευρωλαγνεία.
Λέμε με παρρησία και εθνικιστικά:

Ναι στην εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία !
Αγαπητοί μου,
Τώρα  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !
Τώρα  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...