Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο ΕΛΛΗΝ ΒΙΖΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΕΚΡΙΖΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

KUVELIS clown
Στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) ομίλησε χθες ο μπάρμπα-Φώτης Κουβέλης (ή «Κουρέλης», όπως τον αποκαλούσαν την εποχή της τριμερούς συγκυβέρνησης τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ…) κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ασχολήθηκε με το μεγάλο… πονοκέφαλο όλων των «δημοκρατικών» δυνάμεων αυτού του τόπου, την Χρυσή Αυγή:
«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει συνομιλητής της πολιτικής ζωής η Χρυσή Αυγή. Η ΔΗΜΑΡ υπερασπίζεται την ηθική της δημοκρατίας και το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής πρέπει να εκριζωθεί με θεσμικό και δικαστικό τρόπο στηρίζοντας παράλληλα τη δικαιοσύνη η οποία λειτουργεί με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους».
Για δες, κι εμείς που νομίζαμε ότι στη δημοκρατία η αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων γίνεται με πολιτικούς όρους, κι όχι με «θεσμικές» απαγορεύσεις και δικαστήρια…
(ΥΓ) 1: Γεια σου μπάρμπα-Φώτη αθάνατε! Οι Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χότζα, Πολ-Ποτ και οι λοιποί χασάπηδες, σε χαιρετούν και σε καμαρώνουν από τους τάφους τους! Είσαι άξιο τέκνο τους!
(ΥΓ) 2: Διαψεύδουμε… μετά βδελυγμίας, την… κακόβουλη φήμη ότι η σύνοδος της Κ.Ε. της ΡΗΜΑΔ έγινε σε… τηλεφωνικό θάλαμο. Αυτά τα λένε οι… φασίστες που… ζηλεύουνε. Θα σκίσει στις εκλογές το κόμμα της… ανακρίτριας. Θα βγει… πρώτο (αλλά από το… τέλος)!
(ΥΓ) 3: Θέλει ο ζητωστάλινος να κρυφτεί, μα η λύσσα η κακιά δεν τον αφήνει: «Να εκριζωθεί…». Πρόκειται για το αγαπημένο ρήμα (μετά το «τουφεκίστε»…) του σταλινικού Βιζίνσκι, αρχιεισαγγελέα των Δικών της Μόσχας. «Να εκριζωθούν τα ζιζάνια»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...