Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ: Όλοι το Σάββατο στο Σύνταγμα ενάντια στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στο επίκεντρο της αντισυνταγματικής μεθόδευσης της αντεθνικής κυβέρνησης κατά των κατοχυρωμένων εκ του Συντάγματος, πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού.
Δια της εκπορευόμενης από ξένα κέντρα εξουσίας επιχείρησης κατά της Χρυσής Αυγής, η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά, με την αμέριστη συμπαράσταση των κομμάτων της αριστεράς, επιδιώκει να εξαλείψει την μοναδική πολιτική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα μνημόνια των τοκογλύφων και στο ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας.
Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χ. Παππάς και Ι. Λαγός, εκλεγμένοι εκπρόσωποι 500.000 Ελλήνων, βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι από ένα ανθελληνικό Καθεστώς κλεπτοκρατίας, το οποίο δια της αντισυνταγματικής οδού επιχειρεί να καθυποτάξει το Φρόνημα του Ελληνικού Λαού.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν συμβιβάστηκε, ούτε συμμετείχε στην καταλήστευση και εξαθλίωση του Λαού μας. Αντιθέτως, κατήγγειλε τόσο τους διεθνείς τοκογλύφους που πλουτίζουν από το αίμα του Ελληνικού Λαού, όσο και τους εγχώριους υπηρέτες των συμφερόντων τους. Επιπλέον, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διακήρυξε κατά τρόπο ξεκάθαρο και προς πάσα κατεύθυνση, πως αγωνίζεται για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος μας με μοναδικό γνώμονα, όχι τις εντολές ξένων κέντρων εξουσίας, αλλά το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους.
Πέραν των αθλιοτήτων ψευδομαρτύρων -τις οποίες άκριτα προβάλλουν οι καναλάρχες και μεγαλοεκδότες που χρωστούν εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο- περί αμνοεριφίων, τανκς, κρυφού οπλοστασίου και «μαύρων» χρηματοδοτών, το μοναδικό έγκλημα του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πως μιλούν με τη γλώσσα της Αλήθειας στον Ελληνικό Λαό και αγωνίζονται μέσω ενός νόμιμου πολιτικού αγώνα, για να φύγει η Χούντα του Μνημονίου.
Ως εκ τούτου, η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, το Σάββατο 30/11 και ώρα 19:00, αποτελεί το σάλπισμα του Εθνικού Προσκλητηρίου στο οποίο κάθε ελεύθερη Ελληνίδα και κάθε ελεύθερος Έλληνας οφείλουν να ανταποκριθούν. Όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους επιτίθενται στον Ελληνικό Λαό και τη Χρυσή Αυγή, τότε Χρυσή Αυγή και Ελληνικός Λαός σε μια αδιάρρηκτη ενότητα, Εθνική και Κοινωνική, αντεπιτίθενται και θριαμβεύουν!
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Ιωάννη Λαγού, πολιτικά διωκόμενων Εθνικιστών από τη Χούντα του Μνημονίου και το Καθεστώς της ξενοκρατίας!

Ευάγγελος Καρακώστας

Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.
ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethniko-prosklhthrio-oloi-to-sabbato-sto-suntagma-enantia-sthn-skeuwria#ixzz2m1B0oNP9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...