Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Οι συνεργάτες των κατακτητών συνεχίζουν να υβρίζουν την Χρυσή Αυγή


Αμέσως μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος, το οποίο κατ’ εντολή των εγχώριων συνεργατών της Μέρκελ, φυλακίζουν αθώους ανθρώπους, εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες, εξαπολύθηκε άλλο ένα επεισόδιο της «Χρυσαυγιάδας», προκειμένου να στρεβλωθούν οι εντυπώσεις και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Δύσκολο, βέβαια, το έργο των συνεργατών της χούντας στα κανάλια και τις εφημερίδες να ξεχάσει η κοινή γνώμη την κατάλυση του Πολιτεύματος, όμως αυτοί κάνουν πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι εν λόγω εφημερίδες έχουν μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των κατακτητών. Σας παρουσιάζουμε εξώφυλλά εποχής από την τελευταία κατοχή που γνώρισε η Πατρίδα μας, από τους Γερμανούς. Δυστυχώς δεν υπήρχαν οι εν λόγω εφημερίδες επί τουρκοκρατίας, αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα διαβάζαμε περισπούδαστα άρθρα για τον «καλό» Ιμπραήμ και την τρομοκρατική οργάνωση «25η Μαρτίου 1821». 
Εφημερίδα "Το Βήμα" - 2 Οκτωβρίου 1942
Εφημερίδα "Καθημερινή" - 12 Δεκεμβρίου 1941
Ό,τι και να κάνουν οι συνεργάτες του κατακτητή, ο Μάιος θα έρθει και η Χούντα που έχουν στήσει θα καταρρεύσει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-sunergates-twn-katakthtwn-sunechizoun-na-ubrizoun-thn-chrush-augh#ixzz2y7sSpvZy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...