Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

50.ΟΟΟ “ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


50.000_kosmos__article

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.  ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Mega και Star έδειχναν πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και δεν τολμούσαν να πουν τον πραγματικό αριθμό των συγκεντρωμένων
Μια οδυνηρή ήττα υπέστησαν τα κανάλια της διαπλοκής και συλλήβδην το βρώμικο καθεστώς των πολιτικάντηδων με την αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος. 50 χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν την άμεση αποφυλάκιση των αδίκως προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Λίγο νωρίτερα το γνωστό θλιβερό μπουλούκι των αναρχοαριστερών και των αντιφασιστών σε Μοναστηράκι και Προπύλαια διοργάνωσαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις, αλλά δεν κατάφεραν να μαζευτούν ούτε τρεις κι ο κούκος! Παρόλα αυτά τα κανάλια της διαπλοκής επέλεξαν να προβάλλουν τις άθλιες συγκεντρώσεις των γνωστών – αγνώστων και να κάνουν “γαργάρα” την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Το Star έκανε λόγο για 3000 συγκεντρωμένους, ενώ δείχνει πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, ενώ το Mega στέκεται στην μουσική υπόκρουση και δεν τολμά να αναφέρει αριθμό συγκεντρωμένων. Το Newsit του Ευαγγελάτου από την άλλη έγραψε για 2500 Χρυσαυγίτες! Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού…
Ρεπορτάζ Mega
Ρεπορτάζ Star

Βίντεο – απάντηση σε ΌΛΟΥΣ: 50 χιλιάδες Έλληνες στο Σύνταγμα!

Οι γελοίοι προπαγανδιστές του Δένδια – που δυστυχώς για την Πατρίδα μας – φοράνε στολή, έκαναν λόγο για… 3000 Χρυσαυγίτες στην πλατεία Συντάγματος. Ο Ευαγγελάτος πλειοδότησε αθλιότητα και μας μέτρησε 2500 χιλιάδες. Αντί άλλης απαντήσεως δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο βίντεο, που βγάζει σε μία στιγμή ψεύτες τους παπαγάλους του Προ-ποτζήδικου και των τσοντοκάναλων.

Τα μηνύματα των φυλακισμένων Συναγωνιστών μας – ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο συγκινητική στιγμή της αποψινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος υπήρξε η ανάγνωση των μηνυμάτων των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην ανάγνωση του μηνύματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από τον 89χρονο περήφανο πατέρα του, Αντιστράτηγο Ηλία Παππά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...