Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Το πολιτικό φαινόμενο: Κοσμοσυρροή στα γραφεία της ΧΑ σε όλη την Ελλάδα!


Ένα εντυπωσιακό πολιτικό φαινόμενο καταγράφεται εδώ και ενάμιση μήνα περίπου (πριν ακόμα από την δολοφονία των δύο στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Κπελώνη): Τα γραφεία του κόμματος σε όλη την Ελλάδα σε κάθε εκδήλωση που γίνεται (δύο φορές την εβδομάδα) είναι ασφυκτικά γεμάτα από πολίτες!
Και είναι σίγουρα εντυπωσιακό το φαινόμενο γιατί αυτό που γίνεται σε βάρος του κόμματος, τόσο σε πολιτικό, επικοινωνιακό, όσο και ποινικό επίπεδο, είναι πολύ "βαρύ" για να το ανθέξει ο οποιοσδήποτε ελληνικός πολιτικός μηχανισμός.
Χωρίς χρηματοδότηση, με τα κορυφαία στελέχη Ν.Μιχαλολιάκο, Χ.Παππά και Γ.Λαγό στην φυλακή, με υπόδικη το 70% της Κοινοβουλευτικής Ομάδα, με τους "τρομοκράτες" να δολοφονούν ανενόχλητοι τα στελέχη του κόμματος κάτω από τα γραφεία, με τις Τοπικές Οργανώσεις παντελώς απροστάτευτες από την αστυνομία στις επιθέσεις "αντιεξουσιαστών" τρομοκρατών, αλλά και της ... αντιτρομοκρατικής (!) και παρ'όλα αυτά τα γραφεία τους είναι γεμάτα!
Δέκα ημέρες μετά το σοκ των προφυλακίσεων των τριών βουλευτών και την κήρυξη του κόμματος ως "εγκληματικής οργάνωσης" άρχισαν να ανοίγουν και πάλι και τε στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου,εντυπωσιάστηκαν γιατί σχεδόν παντού, ο κόμσος άρχισε να συρρέει και να παρακολουθεί τις πολιτικές εκδηλώσεις τους!
Μετά την δολοφονία των δύο παιδιών, το ρεύμα έγινε ... κύμα: Δεν υπάρχουν καρέκλες στις αίθουσες εκδηλώσεων για να κάτσουν οι πολίτες που σπεύδουν στις ομιλίες και αυτό το διαβεβαιώνουν πολίτες οι οποίοι δεν είναι στο κόμμα, αλλά προσέρχονται απλά για να ακούσουν τις ομιλίες.
Αδιάψευστος μάρτυρας μια σειρά φωτογραφιών από εκδηλώσεις των τελευταίων 15 ημερών. Άλλες 50 συγκεντρώσεις έγιναν σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας, ενώ οι δράσεςι του κόμματος από συλλογή και διανομή τροφίμων, μέχρι προβολή των θέσεων του κόμματος ξεπέρασαν τις 400...
Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Άνω Λιόσια - Αχαρνές - Καματερό,  Νέα Μηχανιώνα, Αθήνα
Τετάρτη 27/11 ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Αχαϊας συναγωνιστή Αρβανίτη Μιχαήλ
Πολιτική δράση της Τ.Ο. Περάματος
(Κάτω): Ομιλία στα γραφεία της Νέας Μηχανιώνας από τον βουλευτή, Ζησιμόπουλο Πολύβιο
Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών
Σε μια κατάμεστη αίθουσα  από κόσμο  στα Γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΏΝ το απόγευμα της Τρίτης. Κεντρικός ομιλήτής Η.Κασιδιάρης.
(Κάτω): Πρώτη μέρα λειτουργίας των νέων γραφείων Μεγάρων

(Κάτω) Αργολίδα: Ομιλία Η.Παναγιώταρου
Κάτω: Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
(Κάτω): Πάτρα, ομιλία Η.Παναγιώταρου.     
Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Σάμος, Χανιά, Τρίκαλα
Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων
Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην Τ.Ο Χανίων. Ομιλητές ήταν οι Λευτέρης Παπαδάκης και Χρύσα Κυριάκου. 
Ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Τρικάλων στην Καλαμπάκα
Ενημερωτική εξόρμηση στη Καλαμπάκα την Πέμπτη 21/11
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...