Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σύνθημα νίκης


Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες,

Σε λίγες ώρες ξημερώνει η κρίσιμη μέρα της μεγάλης μάχης. Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε προ μιας μεγαλειώδους νίκης της Χρυσής Αυγής. Τρόμος και πανικός στα σκοτεινά διευθυντήρια του εξωτερικού, τρόμος και πανικός στα γραφεία των πεμπτοφαλαγγιτών των προδοτικών πολιτικών κομμάτων, μνημονιακών και φευδοαντιμνημονιακών. Τρόμος και πανικός στα στούντιο των προσκυνημένων στο IMF λασπολόγων της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ. 

Παρ’ όλο τον τρόμο τους τούτες τις ώρες θα προσπαθήσουν να μας πλήξουν και πάλι με ό,τι μέσον διαθέτουν. Το θηρίο είναι πιο επικίνδυνο όταν είναι λαβωμένο. Θα προσπαθήσουν να μας πλήξουν με διαδώσεις, ψιθύρους και την ατελείωτη γνωστή λάσπη τους. Για παράδειγμα, και σήμερα ακόμη το βράδυ οι υποψήφιοι της ΝΔ μετά και την παταγώδη αποτυχία της συγκέντρωσης Σαμαρά στο Σύνταγμα, χωρίς αιδώ κυκλοφορούν από σπίτι σε σπίτι, λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή και τάζουν διορισμούς. Έχουν το θράσος αυτοί οι άθλιοι πολιτικάντηδες να αντικρύζουν τους πρώην ψηφοφόρους τους, όλους αυτούς που έφεραν σ’ αυτήν την απελπιστική κατάσταση.
Πληροφορήθηκα προσωπικά από έναν υπερήφανο Έλληνα ότι απάντησε σε υψηλόσχημο στέλεχος της ΝΔ και βουλευτή της περιοχής μου ορθά και κοφτά και αντρίκεια «ΟΧΙ! Όχι, δεν θέλω να με σώσεις. Εγώ ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Αυτήν την υπερήφανη απάντηση κάθε πατριώτη Έλληνα θα τη δώσουν κατά χιλιάδες οι φίλοι και ψηφοφόροι του κινήματός μας αύριο. Θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ και θα περάσουν την όχθη. Από την όχθη της υποταγής, του κομματικού παρεδώσε και της εξάρτησης στα κελεύσματα των αθλίων κομματαρχών, θα περάσουν στην ελληνική όχθη του αγώνα και του λαϊκού εθνικισμού. Χιλιάδες Έλληνες σηκώνουν ψηλά τη σημαία της ελευθερίας ψηφίζοντας και πάλι Χρυσή Αυγή. Δεν είναι μόνοι τους. Έχουν μαζί τους και χιλιάδες νέους ψηφοφόρους που αγκαλιάζουν το κίνημά μας. Το βράδυ της 17ης Ιουνίου που έρχεται θα είναι μια μικρή ανάπαυλα, μια γιορτή της ελπίδας. Η επομένη των εκλογών θα βρει τη Χρυσή Αυγή ακόμα πιο δυνατή. Η δύναμή μας είναι ο εγγυητής της συνέχειας του δοξασμένου Έθνους μας. Η Χρυσή Αυγή, δυνατή και πολυμελής μέσα στη βουλή, δυνατή στις γειτονιές και τις πλατείες, δυνατή στους κοινωνικούς αγώνες, θα είναι η μόνη δύναμη ελευθερίας και αναγέννησης. Η Χρυσή Αυγή με τους αγωνιστές της, τους ψηφοφόρους της, τους εκατοντάδες χιλιάδες πλέον φίλους της, θα σταθεί όρθια και δυνατή απέναντι στους ξένους εισβολείς απέναντι στους εγκληματίες, απέναντι στους τοκογλύφους, απέναντι στους ντόπιους και ξένους κεφαλαιοκράτες, απέναντι στην ξένη κατοχή και την τρόικα. 

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, 

Από τις 18 Ιουνίου αρχίζει μια ακόμα πιο δύσκολη περίοδος για το λαό μας και για τα εθνικά μας θέματα. Οικονομική εξαθλίωση, ηθική κατάπτωση, κοινωνική διάλυση, ολοκληρωτική κατοχή. Τα όρνεα με τη γαμψή μύτη γυροφέρνουν στον ελληνικό ουρανό για να κατασπαράξουν μιαν Ελλάδα που ψυχορραγεί. Το χρέος μας δεν είναι απλά οι βουλευτικές θέσεις ούτε βέβαια ο συστημικός καθωσπρεπισμός. Το χρέος μας είναι να αγωνιστούμε πιο δυνατά, με πίστη και αυτοθυσία για να αναστήσουμε την Πατρίδα. Είμαστε πολλοί, είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες και στις 18 θα είμαστε ακόμα περισσότεροι. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εμείς που θα φέρουμε την νέα Ελλάδα, την μεγάλη, ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα, σεβαστή σε φίλους και εχθρούς. Ο Θεός της Ελλάδας φωτίζει το δρόμο μας και μας προστατεύει σε κάθε μας βήμα. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Χρυσαυγίτης

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Χρήστο είστε πρότυπο Εθνικιστή.
    Από φέτος έχω το δικαίωμα να ψηφίζω και ψήφισα και τις δύο φορές Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...