Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Χρήστος Παππάς: “Εμπρός πάντα Εμπρός, μην τους φοβόσαστε! Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται” - ΒΙΝΤΕΟ



Την περασμένη Τετάρτη κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του άδικα προφυλακισμένου βουλευτή Επικρατείας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μέσα από τα κελιά της Τιμής.

Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:

Αγαπητοί Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες και φίλοι του Kινήματος, σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς μου καθώς επίσης τους χαιρετισμούς του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, των βουλευτών μας Γιάννη Λαγού, Κασιδιάρη Ηλία, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Γεώργιου Γερμενή του Νίκου Κούζηλου.

Θέλω με την ευκαιρία να συγχαρώ για την μεγαλειώδη συγκέντρωση μνήμης του περασμένου Σαββάτο, που τιμήσατε, όπως έπρεπε, μετά από δώδεκα μήνες τους Ηρωικούς μας νεκρούς, τους Ήρωες του κινήματος, τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. Η συγκέντρωση αυτή ήταν μεγαλειώδης, και τρομοκράτησε τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Δώδεκα μήνες μετά λοιπόν την 1 Νοεμβρίου και δεκατρείς μήνες μετά από την προφυλάκιση των πρώτων βουλευτών δηλαδή του Αρχηγού του Γιάννη του Λαγού και εμού. Υπολογίστε λοιπόν ότι σε λιγότερο από 150 ημέρες θα είμαστε κοντά σας. Πολύ ορθό για την δίκη, εκτίμηση μου, είναι, αν θα γίνει δίκη.

Περιμένουν όπως βλέπετε, οι ανεξάρτητες και μη ελεγχόμενες φωνές στη δικαιοσύνη, βέβαια οι νταβατζήδες των ΜΜΕ και η εκτελεστική εξουσία δηλαδή η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και το υπόλοιπο κακώς λεγόμενο συνταγματικό τόξο δεν ανέχτηκαν, και δεν ανέχονται την παρουσία μας. Δεν ανέχονται να είναι κάποιος Έλληνας, να είναι κάποιος Χριστιανός ορθόδοξος να είναι κάποιος Χρυσαυγίτης. Απαντάμε λοιπόν, ότι είμαστε υπερήφανοι που είμαστε  Εθνικιστές, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Χρυσαυγίτες, είμαστε Εθνικιστές ενεργούμε για το έθνος μας, δεν είμαστε παθητικοί εθνιστές ή πατριώτες είμαστε Εθνικιστές αυτό να μην το ξεχνάμε.
Θέλω να γνωρίζετε φίλοι και φίλες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ότι το έθνος μας έχει ανάγκη την Χρυσή Αυγή, έχει ανάγκη κάθε έναν από σας και από μας ξεχωριστά. Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί μόνο από τους Αγωνιστές, μπορεί να σωθεί μόνο από τους Χρυσαυγίτες, από τους ανεξάρτητους μη διαπλεκόμενους, από τους μαχόμενους εθνικιστές, και αυτά  να μην σας φαίνονται λόγια ωραία, δεν είναι απλώς λόγια, στη Χρυσή Αυγή υπάρχει όραμα υπάρχουν λύσεις υπάρχουν άνθρωποι, νέοι επιστήμονες, υπάρχουν Χρυσαυγίτες και όχι υπάλληλοι του Μπόμπολα και των βουλευτικών, που θα προσφέρουν τα μέγιστα όχι μόνο για της απερχόμενες εκλογές αλλά και για την επιτυχία της Χρυσής Αυγής, για να γίνει η Χρυσή Αυγή κορμός της μοναδικής λύσεως για την πατρίδα μας που λέγεται Εθνική Κυβέρνηση.

Θέλω να κλείσω, σε δέκα λεπτά κλείνουν τα κελία μας, θέλω να κλείσω, με την παρότρυνση σε όλους σας, να έχετε πίστη, να έχετε εμπιστοσύνη στις ιδέες σας και στις ιδέες μας, να πιστεύετε όλοι εσείς οι νέοι, αλλά και οι μεγαλύτεροι, ότι η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά η ελπίδα του Έθνους.
Συναγωνιστές, θέλω να κλείσω με ένα μήνυμα που είχα γράψει στις  3 Οκτωβρίου του 2013, όταν βγήκε η απόφαση για την προφυλάκιση και να σας πω «Εμπρός πάντα Εμπρός»,  μην τους φοβόσαστε! Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται. Η Νίκη είναι δική μας! Υπεράνω όλων η Ελλάς!»
Ζήτω ο αδάμαστος Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής! Ζήτω ο Αρχηγός μας, ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Γεια σας, να είστε όλοι καλά!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrhstos-pappas-empros-panta-empros-mhn-tous-fobosaste-oi-idees-den-fulakiz#ixzz3IW5oQXLC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...