Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 20:58 Χρήστος Παππάς από Ηράκλειο - Έχουμε κηρύξει τον πόλεμο στη ... χαζοδεξιά

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία την οποία χαρακτήρισε “χαζοδεξιά” εξαπέλυσε από το Ηράκλειο όπου βρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Διαβάσαμε στις κυβερνητικές εφημερίδες πως το επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία θα κηρύξει τον πόλεμο στην ΧΑ. Σιγά τα ωά τους λέω εγώ, ο πόλεμος έχει κηρυχθεί πολύ πιο νωρίς, από την δεκαετία του 80' από την ίδια την Χρυσή Αυγή. Έχουμε εμείς πρώτοι κηρύξει τον πόλεμο εναντίον τους, είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς.
Μάλιστα όπως τόνισε το επόμενο διάστημα η Χρυσή Αυγή θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση μέσα στο κοινοβούλιο ενώ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό υποστήριξε πως με το σχέδιο που θα κατατεθεί αρχές Φθινοπώρου από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση στη Βουλή, ουσιαστικά θα νομιμοποιούνται όλοι οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα.
Με τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα φάνηκε η γύμνια της κυβέρνησης και του υπουργού Νίκου Δένδια, τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Η επίσκεψη του Χρήστου Παππά στο Ηράκλειο συνέπεσε με τον ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων του λαϊκού συνδέσμου στην πόλη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ να μιλά στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος.
Όταν έχεις την Κρήτη έχει όλη την Ελλάδα, τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι, η ΧΑ είναι το μέλλον της χώρας.

http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/55612-xristos-papas-irakleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...