Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

Υπάρχει κάτι που ενώνει τους κομμουνιστές της Κούβας με τους καπιταλιστές των ΗΠΑ; Ναι, υπάρχει! Πρόκειται για τον κοινό αγώνα για τα «δικαιώματα» των λεγόμενων… γκέι!

Έτσι, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ πρόκειται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες η Μαριέλα Κάστρο, κόρη του προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, και ανιψιά του Φιντέλ, προκειμένου να παραλάβει ένα βραβείο για την προσφορά της στους αγώνες υπέρ των… δικαιωμάτων των κουνιστών.

Στην αρχή βέβαια υπήρξαν κάποια προβλήματα, γιατί οι Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών αρνήθηκαν να της δώσουν ταξιδιωτική βίζα, αλλά κατόπιν πίεσης του «λόμπυ» των… ντιγκιντάν η Κάστρο θα καταφέρει τελικά να παρευρεθεί σε εκδήλωση του Φόρουμ για την Ισότητα.

Όπως πληροφορούμεθα, η 51χρονη Μαριέλα Κάστρο, έχει γίνει διάσημη στον εκφυλισμένο κόσμο, για τους αγώνες της «υπέρ των δικαιωμάτων των λεσβιών, των γκέι, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ ατόμων», ως διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου της Κούβας για τη σεξουαλική ενημέρωση καθώς και στέλεχος του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας.

Ιδού δε τα μέχρι τώρα… επιτεύγματά της:

1ον) Καθιέρωσε με νόμο τη δυνατότητα της δωρεάν αλλαγής φύλου.

2ον) Εκπαίδευσε την αστυνομία για να αντιμετωπίζει με θετική διάθεση τους ανώμαλους.

3ον) Νομιμοποίησε τα… συνδικάτα για ανώμαλους.


Ο Περισσός τι λέει για όλα αυτά άραγε;
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...