Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Χρυσή Αυγή παντού στην.Ελλάδα. Τρίτο προς το παρόν κόμμα εκφράζει την δύναμη της εθνικής αντίστασης του δοκιμαζόμενου ελληνικού Λαού

Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ισχυρή δυναμική ανόδου, γεγονός που βεβαιώνεται και από την πρόσφατη «μητέρα των δημοσκοπήσεων», που δημοσιεύσε η εφημερίδα «Καθημερινή» και στην οποία εμφανιζόταν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε αδιαμφησβήτητη άνοδο με ποσοστά που ξεπερνούσαν ανέτως το 8%.

Πέραν, όμως, των δημοσκοπήσεων, το γεγονός της εκρηκτικής ανόδου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή πιστοποιήθηκε και από τις δυναμικές, πολυπληθείς εκδηλώσεις που πραγματοποίησε το Κίνημα σε διάφορες πόλεις της Ελληνικής Επικράτειας το τελευταίο διάστημα. Από την Κορινθία και την Αιτωλοακαρνανία, μέχρι την Μεσσηνία και την Αττική, παρά τις συνεχείς και επίμονες αντισυγκεντρώσεις, παρά την συνεργασία κράτους και παρακράτους, χιλιάδες Ελλήνων παρευρίσκονται στις δυναμικές εκδηλώσεις του Κινήματος.

Το σύστημα της κλεπτοκρατίας βρίσκεται σε αδιέξοδο, μη μπορώντας να βρει λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα, που θέτει την κυριαρχία του εν αμφιβόλω. Ξεκίνησε με συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» της Χρυσής Αυγής με αποκόμματα και πρόσωπα του αμαρτωλού παρελθόντος και συνέχισαν με αναμασημένες «αποκαλύψεις» από την γνωστή «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ». Αποδεδειγμένα, τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να φέρει αποτελέσματα, αφού ο Λαός δεν λογαριάζει πλέον την προπαγάνδα τους και βλέπει στο πρόσωπο των υβριστών της Χρυσής Αυγής αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα του, που ξεπουλάνε την ζωή του όλη.

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες,

Διατηρήστε Υψηλά τις Σημαίες εμπρός στα νέα κύματα της λάσπης και της συκοφαντίας, από τα επιδοτούμενα όργανα της Μέρκελ και της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, από αυτούς που αποδεδειγμένα χρηματοδοτούνται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών για να συκοφαντούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Τίποτε από όλα αυτά δεν μπορεί να λυγίσει ένα Κίνημα, που έχει βιώσει φυλακίσεις και δολοφονίες. Ο Αγώνας για μία Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...