Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΗΜΑ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



164429_179833918830945_1754115923_n
Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας, που δε φαίνεται να πείθει τους Έλληνες με το πρωτογενές πλεόνασμα, το success story και άλλα τρυκ που χρησιμοποιεί κατά κόρον και επαναλαμβάνουν μονότονα τα παπαγαλάκια της.
Έτσι, ακόμα και το φουλ καθεστωτικό «Βήμα» κάνει λόγο για άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής κι έχει αρχίσει να αναρωτιέται αν «θα αντέξει η κυβέρνηση». Ιδού κάποια σημεία του σχετικού άρθρου:
«Μόνο τυχαία δεν είναι η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, για διαφορετικούς λόγους βέβαια… Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως έχει υποτιμηθεί η επιρροή της, ενώ ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά με τους λόγους που έχει αυξηθεί η δύναμή της.
Το σίγουρο είναι ότι οι κλασσικοί κομματικοί διαχωρισμοί κατέρρευσαν και δεν υπάρχουν πλέον οι σταθερές του παρελθόντος. Ως εκ τούτου προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: «Θα αντέξει η κυβέρνηση;».
Τι εννοεί ο αρθρογράφος του καθεστωτικού Βήματος, όταν λέει ότι «έχει υποτιμηθεί η επιρροή της Χρυσής Αυγής»; Προφανώς, ότι η δύναμη του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν που καταγράφουν οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!
164429_179833918830945_1754115923_n

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.- ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ.ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΟΣ,ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ...ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΤΣΠΡΑ ΜΙΛΑΤΕ;; ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝΕ,ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..ΧΑ ΧΑ.ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...