Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ισλαμικό τέμενος και αστυνομική επιχείρηση στον Βοτανικό: Η ΝΔ ως πυλώνας της εθνομηδενιστικής πολιτικής του Σύριζα - Μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης η Χρυσή Αυγή

Τον Αύγουστο του 2016, όλες οι ξενόδουλες δυνάμεις του μνημονιακού τόξου (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) ψηφίζουν την άθλια διάταξη για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο καταψηφίζει, αλλά σε μία θυελλώδη συνεδρίαση αποκαλύπτει την δράση των τούρκων πρακτόρων του Ερντογάν που δρουν μέσα στην ελληνική βουλή και επιδιώκουν την τουρκοποίηση της χώρας μας. Η υπόθεση αυτή - της τουρκοποίησης - είχε ξεκινήσει από τα τέλη της δεκαετίας του '70 με την Νέα Δημοκρατία του εθνικού ολετήρα Καραμανλή του γηραιού να απαιτεί την ανέγερση ενός μεγάλου τζαμιού στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Το εθνικά καταστροφικό έργο του αντισυνταγματικού τόξου συνεχίστηκε και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ανέλαβε ως εργολαβία την ολοκλήρωσή του. Στις 11 Οκτωβρίου του 2016 ο κομμουνιστής υπουργός Αμανατίδης, με την αμέριστη συμπαράσταση των ψευτοδεξιών (Βορίδη, Γεωργιάδη και σία) δηλώνει  ότι το τζαμί θα είναι έτοιμο σε ένα εξάμηνο, χρόνος ρεκόρ για μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε θέρμανση για τα παιδιά μας στα σχολεία.

Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει αμέσως αγωνιστικές πρωτοβουλίες και στις 22 Οκτωβρίου μία δυναμική ΄συγκέντρωση κατοίκων πραγματοποιείται στον χώρο ανέγερσης του τεμένους με κεντρικό σύνθημα "ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ". Παρά την αστυνομοκρατία, τις αντισυγκεντρώσεις και την κακοκαιρία, εκατοντάδες Έλληνες διατρανώνουν το φρόνημά μας. Το μνημονιακό καθεστώς κινητοποιείται άμεσα και τα κόμματα της διαφθοράς, με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ εκδίδουν απειλητικές ανακοινώσεις και απαιτούν να εκκενωθεί άμεσα ο χώρος και να ξεκινήσουν πάραυτα οι εργασίες ανεγέρσεως του άθλιου τεμένους.

Την περασμένη Παρασκευή με μία οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εκκαθαρίζεται ο χώρος, στον οποίο διέμεναν άστεγοι Έλληνες. Στην πύλη του εργοταξίου τοποθετούνται διμοιρίες ΜΑΤ για 24ωρη φύλαξη. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρεμβαίνουν άμεσα και καταγγέλλουν την ανθελληνική πολιτική ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Από την άλλη πλευρά, Τσίπρας και Μητσοτάκης ενωμένοι, τρίβουν τα χέρια τους γιατί προχωρά το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος, που τους έχουν υπαγορεύσει τα αφεντικά τους, δηλαδή ο Σόρος, ο Ερντογάν, οι Σαουδάραβες φονταμενταλιστές και τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης.

Μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε αυτή την ανθελληνική λαίλαπα ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, που συνεχίζει δυναμικά των Αγώνα του και είναι πανταχού παρών, όπου χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...