Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Απόλυτη ταύτιση ΝΔ και Σύριζα στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και στον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους - Μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης η Χρυσή Αυγή!

Για μια ακόμη φορά σε μία κρίσιμη ψηφοφορία, η οποία αποτελούσε μέρος της όλης μνημονιακής πολιτικής, η Νέα Δημοκρατία συντάχθηκε ολόθερμα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ξεπούλημα της Πατρίδας των Ελλήνων. Όχι μόνο συντάχθηκε, αλλά έφτασε στο σημείο να παίρνει ολοφάνερα το μέρος του "επενδυτή"-αγοραστή, ο οποίος δεν είναι άλλος από μία κρατική εταιρεία της κομμουνιστικής Κίνας! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. θέλει να σώσει την χώρα από την αριστερά. Στην πραγματικότητα θέλουν την πολυπόθητη εξουσία για να είναι αυτοί που θα ξεπουλήσουν την Πατρίδα, αυτοί που θα συνεχίσουν το καθεστώς της ξενοκρατίας και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία ακόμη ψηφοφορία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία κατηγορούν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του κόμματος του νεοφιλελευθερισμού ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε όχι στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Ν.Δ. ναι!

Ξεκάθαρος ως προς την εθνομηδενιστική του αντίληψη (από την μεριά του κοσμοπολιτισμού) φάνηκε, για μια ακόμη φορά, ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε την πεποίθησή του για τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Πιο συγκεκριμένα είπε στον Τσίπρα: "Να συμφωνήσω εγώ στο να συμπεριληφθεί το άρθρο 3 (σ.σ.: χωρισμός κράτους-Εκκλησίας) στην αναθεώρηση και εσύ το άρθρο 16 (σ.σ.: ιδιωτικά πανεπιστήμια)". Η στάση του Μητσοτάκη δεν μας εκπλήσσει σε καμία περίπτωση. Ο φιλελευθερισμός είναι κι αυτός αντεθνικός, έχοντας μια συγκεκριμένη κοσμοπολίτικη αντίληψη για τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αντέχει στις συκοφαντίες, αντέχει στην συνωμοσία της σιωπής και συνεχώς ανεβαίνει στην συνείδηση του λαού σαν η μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης, σαν το άπαρτο κάστρο ενάντια στις δυνάμεις της εθνικής υποταγής. Ενάντια στις δυνάμεις του μνημονίου, που δοκιμάστηκε για έξι ολόκληρα χρόνια και έχει πλέον αποδειχθεί ότι περιέχει μία πολιτική ενάντια στο ίδιο το Έθνος και η μοναδική λύση για εθνική επιβίωση είναι να δοθεί ένα τέλος στα μνημόνια με οποιοδήποτε τίμημα.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...