Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Χρήστος Παππάς: «Αντώνης Τσίπρας και Αλέξης Σαμαράς ξεγέλασαν, κορόιδεψαν τον ελληνικό Λαό»



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής συλλήβδην την αριστερή μνημονιακή κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για τα δεινά του Λαού και της Πατρίδας, σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να κρατά ψηλά την σημαία της Εθνικής Αντίστασης.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό έρχεται με ανορθόδοξο τρόπο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να προλάβει η κυβέρνηση την συνεδρίαση του Eurogroup. Και μας κάνει εντύπωση που και αυτός ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής στην Διάσκεψη των Προέδρων ανέφερε ρητά ότι αυτό το κατάπτυστο για μας πολυνομοσχέδιο δεν είναι προαπαιτούμενο της Τρόικα. Βεβαίως εσείς αναφέρεστε στο τρίο των Δυνάμεων κατοχής της χώρας: Ευρωπαϊκή Ένωση ,Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα-να προσθέσω και το ΝΑΤΟ - με τον όρο «θεσμοί».
Και μου έκανε ιδιαίτερη  εντύπωση που στις τοποθετήσεις τους οι ομιλητές της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως χρησιμοποίησαν και χθες και σήμερα τον ίδιο όρο: «θεσμοί». Επιβεβαιώνεται το ότι προφανώς και από τις λεπτομέρειες μπορείς να εξάγεις συμπέρασμα για το όλο.
Χωρίς να είναι προαπαιτούμενο, λοιπόν, το σχέδιο νόμου που συζητάμε, απλώς για να παραστήσει η υποτελής κυβέρνηση το καλό παιδί έναντι της αυστηρής δασκάλας Μέρκελ και των «θεσμών» και να προβιβαστεί στην επόμενη τάξη. Με λίγα λόγια καταστρέφετε την χώρα μήπως και κερδίσετε λίγο πολιτικό χρόνο. Η παραμονή σας στην εξουσία και η καταστροφή και δυστυχία του ελληνικού λαού είναι σπουδαιότερη για σας από την Πατρίδα.
Προφανώς εσείς οι μαρξιστές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ,έχοντας όλοι κοινή μήτρα, έτσι αντιλαμβάνεστε το πατριωτικό σας καθήκον. Χωρίς να εξαιρώ και τους «ακροδεξιούς» των ΑΝΕΛ, που χάριν της καρέκλας μπορούν να μεταμφιεστούν με οποιαδήποτε στολή, μπορούν και να πουλήσουν την πολιτική τους ψυχή και όχι μόνο στον οποιονδήποτε.
Το τι προβλέπει το νομοσχέδιο έχει γίνει κατανοητό και ειπώθηκε κατά κόρον χθες και σήμερα. Συνοπτικά επανακαθορίζεται ο φόρος εισοδήματος θέτοντας νέο αφορολόγητο στα 8.600 ευρώ και θέτετε εισόδημα 700 ευρώ το μήνα, δηλαδή σύμφωνα με την δική σας λογική θεωρούνται πλούσιοι οι μισθωτοί και οι μεροκαματιάρηδες των 700 ευρώ! Να θυμίσω στο σημείο αυτό και την δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Κυριάκου Μητσοτάκη το 2011, ο οποίος είπε πως δεν ξέρει πως είναι να περνάς ένα μήνα με 700 ευρώ και ευχήθηκε να μην χρειασθεί ποτέ να το βιώσει. Τα συμπεράσματα δικά σας.  Ο άνθρωπος αυτός λέει πως θέλει να «σώσει» και να κυβερνήσει το τόπο, μη γνωρίζοντας τίποτα για την πραγματική ζωή.
Επίσης, το νέο σύστημα υπολογισμού των συντάξεων θα φέρει μειώσεις στους νέους συνταξιούχους. Καταργείτε την οικογενειακή παροχή στους νεοσυνταξιούχους και θεσπίζετε πλαφόν στις συντάξεις. Ωραία ισότητα! Μαρξιστική ισότητα! Σας λείπει το προλεταριάτο κύριοι της κυβέρνησης για να κάνετε την «επανάσταση» που οραματίζεστε; Διότι ξεκινάτε από το μηδέν. Δημιουργείτε μια βιαία φτωχοποίηση  που μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια Δεξιάς και Αριστεράς θα φέρει η ψήφιση του νομοσχεδίου σας. Ένα ελληνικό προλεταριάτο, λοιπόν, για το οποίο τουλάχιστον μακάρι να υπήρχαν δουλειές και ελληνικές βιομηχανίες. Φρόντισε η μεταπολίτευση, φρόντισαν δεξιοί και αριστεροί να εξοντώσουν την ελληνική βιομηχανία, να εξοντώσουν την εθνική παραγωγή να εξοντώσουν τον ελεύθερο επαγγελματία, να εξοντώσουν τους βιοτέχνες, να εξοντώσουν τους απόμαχους της εργασιακής ζωής, να εξοντώσουν τους εργάτες και τους αγρότες.
Αγρότες στους οποίους δίνετε χαριστική βολή τώρα και οι οποίοι θα πληρώσουν 74 εκατ. ευρώ επιπλέον μέσα στο 2016, λόγω της αναδρομικής αύξησης των εισφορών τους, 95 εκατ. το 2017, 112 εκατ. το 2018 και 157 εκατ. ευρώ το 2019. Αυξάνετε τις ασφαλιστικές εισφορές , περικόπτετε το ΕΦΑΠΑΞ, καταδικάζετε σε οριστικό λουκέτο χιλιάδες επαγγελματίες με την φορολόγηση 29%. Και να ήταν μόνο αυτά… Να το γνωρίζει ο ελληνικός Λαός πως έρχονται και χειρότερα στην κατεχόμενη Ελλάδα. Εφαρμόζετε την τακτική του σαλαμιού, γνωστή λελινιστική αρχή.
Και το μεγαλύτερο έγκλημα αυτού του νομοσχεδίου είναι η σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ η εξόντωση των ΑΜΕΑ, τους οποίους οδηγείτε κυριολεκτικά όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε βιολογικό θάνατο.
Υπάρχουν εκτός των άμεσων φόρων και οι έμμεσοι φόροι όμως. Γιατί στο σημείο αυτό να ξαναθέσω το ερώτημα  στην κυβέρνηση: Να μας πουν που καταλήγει ο φόρος υποτελείας στην ευρωπαϊκή Ένωση, ο λεγόμενος ΦΠΑ; Να μας πουν τώρα που καταλήγει το αίμα του ελληνικού λαού. Καταθέτω για τα πρακτικά, το φύλλο της εβδομαδιαίας εθνικής εφημερίδας «Εμπρός», με την σχετική αποκάλυψη, ότι ο ΦΠΑ καταλήγει στα κοράκια, στους τοκογλύφους των Βρυξελλών.  Δεν έχει απαντήσει ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.
Έρχεστε να πείτε κύριοι της κυβέρνησης ότι δεν φταίμε εμείς, εμείς παραλάβαμε την καυτή πατάτα, να πείτε - όπως ακούστηκε σε αυτήν  την αίθουσα - η σοφιστεία ότι αυτό είναι οι θέσεις που προτείνουμε στην παρούσα στιγμή, αλλά δεν είναι αυτά που πιστεύουμε. Αλήθεια, ποιόν προσπαθείτε με τόσο φτηνά επιχειρήματα να κοροϊδέψετε, κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης;
Η ένσταση των βουλευτών του σύριζα οι οποίοι ανέφεραν τα προηγούμενα ληστρικά νομοσχέδια των κυβερνήσεων από το 2009 έως σήμερα, η οποία οδήγησε τους συνταξιούχους που ελάμβαναν κύρια σύνταξη επικουρικό δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα από ετήσιο εισόδημα 40.000 ευρώ σε εισόδημα 22.000 ευρώ δεν έχει καμία αξία, δεν είναι να λες ότι δεν φταίμε εμείς. Αλλά κυρίες και κύριοι το ζητούμενο δεν είναι να ακολουθήσεις μια λάθος αντιλαϊκή οικονομική πολιτική επειδή είσαι ανήμπορος ή ανίκανος να διαχειριστείς τα κοινά, αλλά ως ιδεολόγος, ως πατριώτης να αγωνιστείς με όλες σου τις δυνάμεις για να επιτύχεις έστω το ευκταίο της εθνικής ανεξαρτησίας, της οικονομικής ευμάρειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Και δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Ακόμα και ο γόνος της οικογενείας Μητσοτάκη, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενίοτε κυνικός και αληθής είχε δηλώσει στο κανάλι star προ 3 ετών «Η Χρυσή Αυγή διαφέρει ως προς την ιδεολογία της από όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου». Βεβαίως και η Χρυσή Αυγή, το ελληνικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, είναι το μόνο που διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου.
Όλα τ’ άλλα είναι ίδια, όπως παραδέχεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μπορεί το ένα να παρουσιάζεται ως «κεντροδεξιό», το άλλο ως «κεντροαριστερό», το άλλο ως «κομμουνιστικό», κ.τ.λ., αλλά πέρα από τις παραπλανητικές ετικέτες είναι όλα όψεις του ιδίου κάλπικου νομίσματος, του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού  κλεπτοκρατικού συστήματος εξουσίας και πιστοί υπηρέτες του ίδιου παγκόσμιου αφέντη!
Και κατά δική σας ομολογία λοιπόν, είσαστε όλοι ίδιοι! Και το καταλαβαίνει πια ο ελληνικός Λαός.
Κύριες και Κύριοι, θα μπορούσα κάλλιστα να μην αναφέρω τίποτα από τα προηγούμενα, αλλά να κάνω ακριβώς αυτές τις σκέψεις που ακολουθούν: «Είναι η δεύτερη ηµέρα της συζήτησης σχετικά µε το φορολογικό –φοροµπηκτικό και κατάπτυστο το λέµε εµείς σχέδιο νόµου. Συζητήσαµε χθες εδώ για την αντισυνταγµατικότητα του εν λόγω σχεδίου και ακούσαµε κάποιες κενολογίες, κάποιες τοποθετήσεις εκ µέρους των συγκυβερνητικών Βουλευτών που στάθηκαν ενάντια στην αντισυνταγµατικότητα. Προσπαθούν να µας πείσουν ότι όλα είναι καλά καµωµένα.
Γνώριζε ο ελληνικός Λαός όλα αυτά που κάνετε εσείς σήµερα; Γνώριζε τις προθέσεις σας; Βάσει ποιων δεσµεύσεων εκλεγήκατε; Να σας τις θυµίσω; Αύξηση χαµηλών συντάξεων. Όχι άλλες µειώσεις µισθών. Τέλος στο χαράτσι. Μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών, αυτό που ζητάµε σήµερα. Σταδιακή αύξηση του αφορολόγητου στις 10.000. Σαµαράς. Εδώ είναι. Αυτά είπατε και έτσι σας ψήφισαν. Και τι κάνατε; Κάνατε τα αντίθετα. Κοροϊδέψατε το Λαό. Είπατε ψέµατα. Η εκλογή σας στηρίχθηκε στην απάτη. Είστε κοινοί απατεώνες. Ηθικά δεν στέκεστε.
Το πρόβληµα, βέβαια, επειδή συζητάµε εδώ για φορολογία, για οικονοµία, δεν είναι η οικονοµία. Για εµάς δεν είναι καν η φοροδιαφυγή. Δεν είναι καν οι λίστες Λαγκάρντ, ψεύτικες, πραγµατικές, όλες αυτές που έχουν πεταχτεί αυτήν τη στιγµή που έχουν πετάξει διάφοροι στο τραπέζι. Το πρόβληµά µας είναι η ειληµµένη απόφαση της συγκυβέρνησης να πουλήσει την Ελλάδα, να παραδοθείτε αµαχητί στον οικονοµικό πόλεµο, όπως εσείς λέτε, τον οποίον υφίσταται η Ελλάς. Το πρόβληµα, λοιπόν, δεν είναι οικονοµικό. Το πρόβληµα είναι πολιτικό. Κυρίες και κύριοι, αυτό που θέλουν είναι να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες και να διαχύσουν τις ευθύνες στον ελληνικό λαό, να τις διαχύσουν στην ελληνική κοινωνία. Θέλουν η κοινωνία να αλληλοσπαράσσεται, να «καρφώνει» ο ένας τον άλλον και αυτοί να είναι πάλι µαζί αντάµα και να τρώνε µαζί και να κουνούν το δάχτυλο στον ελληνικό λαό. Ποιοι; Η συγκυβέρνηση, δηλαδή αυτοί οι οποίοι είναι βυθισµένοι έως τα αυτιά στις ρεµούλες, στα λαδώµατα και στο ξέπλυµα µαύρου χρήµατος. Θέλουν, λοιπόν, να κάνουν µία µετακίνηση των δικών τους ευθυνών και να επιτύχουν µε το νέο νόµο, όπως το έχουν υποσχεθεί και στην τρόικα.
Και για να κλείσω το θέµα µε την κα. Μπακογιάννη, αναφέρθηκε και στο τι είναι βία, αναφερόµενη κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και ρίχνοντας κάποιες αιχµές προς το τέλος του λόγου της προς τη Χρυσή Αυγή. Να πω τούτο. Βεβαίως η Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόµµα στέκεται ενάντια σε κάθε µορφή βίας. Άλλοι µέσα εδώ θεωρούν ότι η βία είναι η «µαµή» της ιστορίας. Άλλοι έχουν στηρίξει τα ιδεολογήµατά τους στη βία των γκουλάγκ αλλά και στη βία της γκιλοτίνας. Άλλων τα ιδεολογήµατα έχουν στηθεί πάνω σε εκατοµµύρια νεκρούς. Εδώ είναι Ελλάδα. Εδώ θα µιλήσουµε για τη βία που παράγουν οι χιλιάδες λαθροµετανάστες εισβολείς που έχουν έλθει στην πατρίδα µας. Θα µιλήσουµε για τις δολοφονίες, για τις κλοπές, θα µιλήσουµε για τους Έλληνες που νιώθουν ξένοι µέσα στη γειτονιά τους, που νιώθουν ξένοι µέσα στην πατρίδα τους. Μιλώντας ως Έλληνας και ως εθνικιστής, ως πραγµατικός Έλληνας και όχι δοσίλογος, θα πω τούτο, ότι η µόνη βία η οποία πα- ρήγαγε Ιστορία, η µόνη βία την οποία αποδεχόµεθα είναι η βία της επανάστασης του 1821, η βία η οποία είναι η µόνη εθνικιστική επανάσταση, ορόσηµο για όλη την Ιστορία διεθνώς και ήταν η επανάσταση, όπου οι αγωνιστές αγωνίστηκαν για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, αυτά για τα οποία αγωνίζεται και σήµερα η Χρυσή Αυγή και καλεί τον ελληνικό λαό στο πλευρό της. Κύριοι, πρέπει να τελειώνουν τα ψέµατα και µε τους προδότες και µε τους ψεύτες.
Τι να σας πω σε πέντε δευτερόλεπτα. Να σας πω σε πέντε δευτερόλεπτα ότι στη Χρυσή Αυγή υψώνουµε τη φωνή µας και στο σηµερινό νοµοσχέδιο και στο νοµοσχέδιο που θα έρθει τη Δευτέρα.
Έχουµε µοναδικό οδηγό τη γαλανόλευκη. Τραγουδάµε το αιώνιο τραγούδι που λέει: «Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τροµερή».
Αυτή είναι η βία. Η βία της ελευθερίας. Αυτό φοβάστε. Τον ελληνικό λαό. Φοβάστε την τροµερή έκρηξη του ελληνικού Λαού, ο οποίος θα σας σαρώσει όσο προπαγανδιστική και ψυχολογική βία και αν ασκείτε εναντίον του.»
Κυρίες και Κύριοι ήταν η ομιλία μου από το βήμα τούτο στις 11 Ιανουαρίου του 2013, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης Σαμαρά, σχετικά με τις ρυθμίσεις στην φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις. Αυτά θα μπορούσα μόνον να σας πω μόνο χωρίς να αλλάξω ούτε ένα τόνο, ούτε μια τελεία και δια του λόγου του αληθές καταθέτω και αντίγραφο της ομιλίας από το αρχείο των πρακτικών των ομιλιών, θέλοντας να σας αποδείξω ότι μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά της ΝΔ είναι το αυτό με την μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα και Σύριζα.
Αντώνης Τσίπρας και Αλέξης Σαμαράς ταυτίζονται. Και οι 2 πρωθυπουργοί και οι δυο παρατάξεις ξεγέλασαν, κορόιδεψαν τον ελληνικό Λαό.
Και σε ότι αφορά τους λεγομένους αριστερούς του Σύριζα εμείς οι εθνικιστές γνωρίζουμε ότι στον πυρήνα των ιδεών τους είναι εθνομηδενιστές και αλλεργικοί σε κάθε τι πατριωτικό. Είναι άθεοι, μεταναστόπληκτοι και ισλαμόφιλοι. Το ζητούμενο είναι με την λεγομένη «Δεξιά» όμως, που προσδοκά να κυβερνήσει, ξεγελώντας για άλλη μια φορά τον ελληνικό Λαό, την στιγμή που ουδεμία σχέση έχει με την Δεξιά του ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, όταν ο αρχηγός της ψηφίζει μνημόνια και σύμφωνο συμβίωσης που πλήττουν τις παραδοσιακές αξίες του ελληνικού λαού.
Δεσμεύεστε κύριοι, ότι θα καταργήσετε με ένα άρθρο το σημερινό νομοσχέδιο; Και δέσμευση, όχι γιαλαντζί όπως του Σύριζα, που είπε με ένα άρθρο θα καταργήσουμε το μνημόνιο. Δεσμεύεστε;
Κλείνω κ. Πρόεδρε τηρώντας την υπόσχεσή μου στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας αξιότιμο κ. Κουράκη όταν κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας 3 βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για ρατσιστικό μίσος  και την στιγμή που οι περισσότεροι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα με τις φράσεις που είπαν και τις οποίες επανέλαβα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, στην οποία υποσχέθηκα όπως είπα ότι θα επαναλάβω και στην Ολομέλεια:
«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες. Πάνω από όλα η Ελλάδα - Πριν από όλα οι Έλληνες»!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-antwnhs-tsipras-kai-alejhs-samaras-jegelasan-koroidepsan-to#ixzz4847nuyl7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...