Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Περί του «πλουσιότερου πολιτικού αρχηγού», συστημικής αλητείας το ανάγνωσμα

Περί του «πλουσιότερου πολιτικού αρχηγού», συστημικής αλητείας το ανάγνωσμα
Γράφει ο Αντίοχος

Εχθές, όλη μέρα από το πρωί, γίναμε μάρτυρες μιας από τις πιο ελεεινές και τρισάθλιες προπαγανδιστικές εκστρατείες του συστήματος, με στόχο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζοντάς τον ως τον… «πλουσιότερο πολιτικό αρχηγό».
Δεν θα αναλύσουμε εδώ γιατί ισχύει το… ακριβώς αντίθετο (ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ο φτωχότερος, σε σχέση με τους υπολοίπους). Άλλωστε, υπάρχει εμπεριστατωμένη απάντηση, την οποία οφείλετε όλοι να διαβάσετε. Θα αναφερθούμε, όμως, στην αιτία της συγκεκριμένης συστημικής εκστρατείας.
Είναι προφανές, ότι μετά την πλήρη διάψευση της «ελπίδας» που πουλάγανε οι σημερινοί συγκυβερνήτες και την αδυναμία της νουδούλας να πείσει ότι αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν πάρει την ανηφόρα!
Και μπορεί αυτό να συμβαίνει σιωπηρώς, αλλά συμβαίνει και οι «κεραίες» του συστήματος το’ χουν πιάσει κι έχουν σημάνει συναγερμό. Πάμε καλά, γι’ αυτό μας χτυπάνε ύπουλα, βρώμικα και με όλα τα μέσα που διαθέτουν!
Όχι, δεν απευθύνονται μ’ αυτά τα κατάπτυστα ψεύδη στο 7% της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι «μπετόν- αρμέ» και το έχουν ξεγράψει οι συστημικοί! Απευθύνονται σ’ όλους αυτούς που καταφεύγουν τώρα στην Χρυσή Αυγή. Οι οποίοι, είναι –στην πλειοψηφία τους- ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του μορφώματος του Καμμένου, μη αριστεροί και φτωχοί!
Τι άλλο καλύτερο υπήρχε, από το να εμφανίσουν σ’ αυτούς τους βασανισμένους και απελπισμένους ανθρώπους τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ως τον… «πλουσιότερο πολιτικό αρχηγό»;  
Αλλά, «σ’ ετούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»! Και τούτα τα τερατώδη ψέματα, όχι μόνο θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα, αλλά και θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ! Όπως άλλωστε τους γύρισαν κι όλα τα προηγούμενα...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peri-tou-plousioterou-politikou-archhgou-susthmikhs-alhteias-to-anagnwsma#ixzz48RjkAacw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...