Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Η Χρυσή Αυγή μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης ενάντια στο μνημόνιο και την υποταγή

Σύριζα και ΝΔ ψήφισαν και πάλι χέρι-χέρι το ξεπούλημα της Ελλάδος: ΝΑΙ στα μισά και πλέον επαχθή μνημονιακά μέτρα είπε η αντεθνική συμμορία του Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία χειροκροτά ανοιχτά το σύνολο των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων που φέρνει στη Βουλή ο Σύριζα, αλλά «αντιδρά» λεκτικά και προσχηματικά για να κοροϊδέψει τον κοσμάκη και να μη γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή. Αυτό δεν βεβαιώνεται μόνο από το γεγονός ότι τον Αύγουστο μαζί Σύριζα και Νέα Δημοκρατία ψήφισαν το αριστερό μνημόνιο, του οποίου εφαρμογή είναι τα μέτρα που κατεβαίνουν στα αλλεπάλληλα μνημονιακά νομοσχέδια. Βεβαιώνεται επίσης και από την ψηφοφορία της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο, επειδή υπήρχε η «άνεση» των 153 βουλευτών του Σύριζα και των ΑΝΕΛ, όμως στη συνέχεια ψήφισε με χέρια και με πόδια την συντριπτική πλειοψηφία των μνημονιακών μέτρων.
1. Όσον αφορά την ίδρυση ιδιωτικής εταιρείας, η οποία θα λειτουργεί ανεξάρτητα με την βούληση του κράτους και θα επιβάλλει πρόστιμα και θα εισπράττει φόρους, η Νέα Δημοκρατία ψήφισε «ΝΑΙ», παρά την προφανή αντισυνταγματικότητα του όλου εγχειρήματος.
2. Ψήφισε επίσης «ΝΑΙ» στα άρθρα της νεοφιλελεύθερης εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, που επιβάλλει το θάνατο της ελληνικής ζυθοποιίας με την επιβολή αλλεπάλληλων φόρων στις μιικρές εταιρείες, προς τέρψιν των πολυεθνικών και της Μέρκελ.
3. Επίσης υπερψήφισε τις διατάξεις για το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων στην γερμανική Fraport και στον Μπόμπολα.
Και αυτόματα γεννιέται το ερώτημα: Γιατί, αφού ψήφισε το ξεπούλημα των αεροδρομίων και σύμφωνα με δηλώσεις Μητσοτάκη στηρίζει τις αποκρατικοποιήσεις, καταψήφισε την σχετική διάταξη για το Κατοχικό Ταμείο; Η απάντηση προφανής! Γιατί εκεί ήταν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας και συνεπώς η ΝΔ δεν μπορούσε να υποστεί το πολιτικό κόστος.
Άλλο ένα ερώτημα: Αφού ψήφισε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η οποία θα εφαρμόσει το «κόφτη» και τους «έκτακτους φόρους» του «προληπτικού μνημονίου», γιατί καταψήφισε τη σχετική τροπολογία για τον «κόφτη»; Η απάντηση και πάλι προφανής και ίδια: γιατί τα φώτα της δημοσιότητας ήταν εκεί και το πολιτικό κόστος τεράστιο.
Η ΝΔ δείχνει δείγματα γραφής. Θρασύδειλα καταψηφίζει ότι έχει πάνω του τα φλας των δημοσιογράφων και υπερψηφίζει όλα τα υπόλοιπα. Γενόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτή την πολιτική σε όλα τα επίπεδα, ξεπουλώντας την Πατρίδα και φτωχοποιώντας τον Λαό. Έτσι αποδεικνύει σωστή την προ ημερών ρήση Βενιζέλου, ο οποίος είχε πει ότι «το θέμα με τη Νέα Δημοκρατία είναι άλλο, το θέμα είναι ότι υπάρχει ένας, ας το πούμε έτσι, αθέατος και ανεπίσημος τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση».

Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...