Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια στην κόκκινη μνημονιακή χούντα

Κόκκινη χούντα στη βουλή - Τα γεγονότα της 8ης Μαΐου

Την Κυριακή 8 Μαΐου ο Λαϊκός Σύνδεσμος αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά την σφοδρή πολεμική ολόκληρου του Συστήματος και επέτυχε μία ακόμη υπερήφανη Νίκη. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.
Ο προεδρεύων μπολσεβίκος Λαμπρούλης (ΚΚΕ) σε αγαστή συνεργασία με τον Σύριζα, διέταξε για πρώτη φορά στα χρονικά παρέμβαση σύσσωμης της φρουράς της βουλής και εισβολή της αστυνομίας μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για να αποβάλλει τον βουλευτή μας Λαγό Ιωάννη. Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να υπακούσει στις παράνομες εντολές και παρέμεινε στην αίθουσα. Η αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με εντολή της ηγεσίας του Σύριζα ήταν απολύτως αποτυχημένη. Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά. Η συνεδρίαση για την επιβολή ενός ακόμη επαίσχυντου μνημονίου διεκόπη για μία ολόκληρη ώρα. Ήταν μία ακόμη Νίκη της Χρυσής Αυγής ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

Υπερήφανο ΟΧΙ στην αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων

Ο Αρχηγός του Κινήματος, που εν συνεχεία έλαβε τον λόγο, εξέθεσε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το εθνοκτόνο μνημονιακό νομοσχέδιο του ασφαλιστικού - φορολογικού που διαλύει κάθε παραγωγικό κλάδο της χώρας. Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσια συνέχεια του μνημνονιακού κατεστημένου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση γίνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας τους διορισμούς και την κομματοκρατία και υιοθετώντας την "πράσινη" εκλογική πελατεία. Αναφορικά με την συζήτηση για το χρέος τόνισε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου χρέους. Η επιμήκυνση που διαφημίζει ο Τσίπρας δεν είναι ούτε κούρεμα, ούτε οικονομική επιτυχία. Ο Αρχηγός επανέλαβε πως στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή επιλέγει Ελλάδα και ότι οι Έλληνες Εθνικιστές εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους θα αντισταθούν στην εθνοκτόνα πολιτική των Μνημονίων. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, σύσσωμη η κοινοβουλευτική μας ομάδα είπε ένα ακόμα υπερήφανο ΟΧΙ στην αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων

Πρώτη φορά στη βουλή η αλήθεια για τον μπολσεβικισμό: Χτυπάμε το ιδεολογικό και πολιτικό κατεστημένο της Αριστεράς

Κατά την ομιλία του ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είχε μια ιστορική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της βουλής, μπολσεβίκο Βούτση, σχετικά με την χρηματοδότηση του ΚΚΕ εσωτερικού από την Ρουμανία του κομμουνιστή εγκληματία Τσαουσέσκου. Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ανέφερε:

«Όλοι προέρχεστε από ένα κόμμα. Ένα είναι το κόμμα, το οποίο ο Γεώργιος Παπανδρέου, τον οποίον τιμάτε στη Βουλή, είχε αποκαλέσει κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. Επίσης, κάποτε το κόμμα δεν ήταν ένα, έγινε δύο. Και κυρίως προέρχονται οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ από το λεγόμενο ΚΚΕ Εσωτερικού, όπου είχε την έδρα του το 1968 σε μια πολύ δημοκρατική χώρα, στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου, όπου πέθαιναν παιδιά στις θερμοκοιτίδες, γιατί έκλειναν το ηλεκτρικό ρεύμα! Και φυσικά όλα αυτά μπορείτε να τα παραλείπετε και να παριστάνετε τους υπερδημοκράτες».

Στη συνέχεια προέτρεψε τους ιθύνοντες της βουλής, στις εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών που διοργανώνουν να τους μοιράζουν το ιδιώνυμο του Ελευθερίου Βενιζέλου κατά των κομμουνιστών. Έκλεισε υπενθυμίζοντας τους αντικομμουνιστικούς στίχους του Κωστή Παλαμά:

«Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί»

Είναι η πρώτη φορά στα 40 χρόνια της μεταπολιτευτικής κυριαρχίας της Αριστεράς, που μία ισχυρή πολιτική δύναμη χτυπά κατά μέτωπο το ιδεολογικό και πολιτικό της κατεστημένο.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...