Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θα πολεμήσουμε για την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ξεπούλημα της Πατρίδας.
Αρχικά, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ενημέρωσε για την διαφαινόμενη μεγάλη επιτυχία του ΕΛΑΜ στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου τονίζοντας ότι για πρώτη φορά Έλληνες Εθνικιστές θα εκπροσωπηθούν στην Κυπριακή Βουλή.
Αναφορικά με το νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι και αυτό θα οδηγήσει σε αδιέξοδο όπως τα προηγούμενα.
Για τον περίφημο δημοσιονομικό "κόφτη" επισήμανε ότι κατ΄ουσίαν καταργεί την ελληνική κυβέρνηση και αποτελεί δέσμευση σκληρών μέτρων κάθε φορά που δεν θα αποδίδουν τα φοροεισπρακτικά μέτρα, γεγονός που είναι βέβαιο όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν.
Από τον "κόφτη" εξαιρούνται οι αξιώσεις των ιδιωτών από την εκτέλεση συμβάσεων του Δημοσίου, δηλαδή οι απαιτήσεις των "νταβατζήδων".
Επίσης, σύμφωνα με το αποικιοκρατικό αυτό νομοσχέδιο που εκχωρεί εθνική κυριαρχία, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ζητά την άδεια της Κομισιόν ακόμα και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, δηλαδή πολέμου! Οι σκληροί έμμεσοι φόροι που επιβάλλονται είναι άδικοι και ισοπεδώνουν συνολικά την ελληνική κοινωνία.
Τώρα που τα ιδιωτικοποιεί όλα ο Τσίπρας, τι θα μείνει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεπουλήσει; Εξάλλου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει οτιδήποτε από όσα καταστροφικά και αντεθνικά ψηφίζονται σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής: "Οι μνημονιακές κυβερνήσεις μετατρέπουν το ελληνικό κράτος σε ανώνυμη εταιρεία!"
Η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να αναγεννηθεί το κράτος του Ελληνικού Έθνους!
Τέλος, προκάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αφού θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, να παραιτηθεί σύσσωμο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να διενεργηθούν εκλογές. Προφανώς όμως η ΝΔ θα τιμήσει και το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-tha-polemhsoume-gia-thn-anagennhsh-tou-ellhnikou-ethnou#ixzz49P7C4oTw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...