Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

...Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς παρέστη στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για την συζήτηση της άρσης ασυλίας των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ιωάννη Λαγού. Αρχικά, ο κ. Παππάς διένειμε το υπόμνημα του Ηλία Παναγιώταρου το οποίο συντάχθηκε από κοινού με τους άλλους δύο βουλευτές, στα κόμματα που παρέστησαν στην επιτροπή.  Ο κ. Παππάς άρχισε τον λόγο του λέγοντας:

«Ακούστε με προσεχτικά! Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Πάνω απ’ όλα η Ελλάδα! Μπορεί να διωχθώ ποινικά γι’ αυτές τις εκφράσεις; Τελικά, διώκεται ο πολιτικός λόγος;»

Πρόκειται βεβαίως για άλλη μια μεθόδευση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, μεθόδευση που μας γυρνά σε εποχές, όταν και πάλι διώκονταν η πολιτική έκφραση και η ελευθερία του πολιτικού λόγου.  Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υπενθύμισε το σύνθημα το οποίο βρίσκεται εγγεγραμμένο στο τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου και το οποίο αναφέρει: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Ένα σύνθημα που θα έπρεπε να… σβηστεί, αφού υπόκειται στον νέο αντιρατσιστικό νόμο. Η ερμηνεία του νόμου, όμως, απ΄ ό,τι φαίνεται, επηρεάζει μόνο τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.  Επιπροσθέτως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο καταστατικό του ΚΚΕ που μιλάει για την επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου και για το γκρέμισμα της αστικής δημοκρατίας. Αυτό, άραγε, υπόκειται στον νέο αντιρατσιστικό νόμο;  Οι περισσότεροι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα ποινικό θέμα, αλλά ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας λόγω «πολιτικής γραμμής». Ένα ακόμα περιστατικό που φανερώνει πως η Δημοκρατία και η ελευθερία της άποψης πλήττονται βάναυσα στην χώρα μας.  Παρά ταύτα, ο νομικός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, είπε ότι δεν υπάρχει κατηγορία κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά ψηφίζει υπέρ, λόγω ύπαρξης εισαγγελικής παραγγελίας. Η δικαιολογία του, βέβαια, μοιάζει αστεία, καθώς καμία αίτηση άρσης ασυλίας δεν έρχεται στην Βουλή, χωρίς εισαγγελική παραγγελία.  Ο κ. Παππάς ρώτησε, αν έρθει εισαγγελική παραγγελία για τον Μητσοτάκη για τα σκάνδαλα Siemens, τους λογαριασμούς της συζύγου του Μαρέβας, αλλά και για τον γνωστό Παπασταύρου για τις διάφορες λίστες, Λαγκάρντ, Παναμά κτλ., αν θα βρεθεί έστω και ένας βουλευτής του «συνταγματικού τόξου» να ψηφίσει υπέρ. Ως απάντηση έλαβε την απόλυτη σιωπή του εκπροσώπου της ΝΔ.  Μετά το πέρας των εργασιών, ακούστηκαν οι φορτισμένες φωνές των βουλευτών από την Επιτροπή: «Κι εμάς μπορεί να μας διώξουν ανά πάσα στιγμή, δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε».  Με λίγα λόγια, πρόκειται για άλλη μια προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι γνωστό πως όλα τα υπόλοιπα κόμματα μπορούν να μιλούν δημόσια, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, αφού κανένας εισαγγελέας δεν τους έχει ασκήσει ποινική δίωξη. Η πλεκτάνη, η σκευωρία και ο συνεχής δικαστικός πόλεμος γίνεται λόγω της εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, που δεν σταματά να αγωνίζεται για την Ελλάδα, όποιο κι αν είναι το κόστος του Αγώνα.  Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες!

ΕΜΠΡΟΣ φύλλο 147

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...