Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Η διπολική διαταραχή του πολιτικού συστήματοςΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων».

Αρχικά μίλησε για την κομματοκρατία που υπήρχε και υπάρχει στην Ελλάδα και για την συνέχιση της ανεργίας, της οικονομικής ανέχειας και της μείωσης των συντάξεων που απορρέουν από την επιβολή των Μνημονίων. Συνέχισε μιλώντας για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Πατρίδα μας με την δημιουργία των hot spot και την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών μετατρέποντάς της σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Κατήγγειλε, επίσης, τον υπόδικο και ελεγχόμενο, γνωστό ως "Παναθηναϊκάκια", Ντογιάκο, που συνεχίζει να εκτελεί προειλημμένες αποφάσεις.
Αναφέρθη, ακόμα στον Καμμένο και σε δηλώσεις του πριν από 4 χρόνια σύμφωνα με τις οποίες κανείς δεν επιτρέπεται να παραδώσει και να υποτάξει την Ελλάδα. Σήμερα, ο Καμμένος είναι υπεύθυνος για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και της επιβολής ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι εθνικά επικίνδυνη για τον Τόπο. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική ελπίδα σωτηρίας για τον ελληνικό Λαό.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:


"Κύριε Πρόεδρε, ομιλούμε για το σχέδιο της κυβέρνησης για τη Δημόσια Διοίκηση και τους Δημοσίους υπαλλήλους, στο οποίο τοποθετήθηκε άριστα ο εισηγητής μας αναλύοντας τους λόγους της αρνητικής μας ψήφου, για ένα σχέδιο νόμου που ενισχύει ούτως ή άλλως την κομματοκρατία στο αμαρτωλό ελληνικό δημόσιο. Δημόσιο που οι παθογένειές του ανάγονται στην εποχή της Βαυαροκρατίας και εννοώ τη βαυαροκρατία της εποχής του Όθωνα και όχι τη σημερινή προς αποφυγή παρεξηγήσεως.
Πέρα, όμως, από το σχέδιο νόμου, την διαδικασία δηλαδή που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον έλεγχο του κράτους, την δημιουργία δηλαδή του δικού του κομματικού στρατού, ο οποίος στρατός ξέρει άριστα να μεταλλάσσεται, να αλλάζει χρώματα σύμφωνα με την πολιτική κατάσταση από πράσινος να γίνεται μπλε, από μπλε να γίνεται ροζ κ.ο.κ. Εγνωσμένης λοιπόν της θέσεώς μας, θα ήθελα κ. Πρόεδρε στο σημείο αυτό να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών που αφορούν την επικαιρότητα και την κατάσταση της χώρας.
Κύριε Πρόεδρε, η κατάσταση πλέον στην Ελλάδα είναι οριακή. Η πατρίδα διατρέχει πια αληθινό κίνδυνο με ευθύνη των ανευθύνως κρατούντων και της ευρωπαϊκής Νέας Τάξης πραγμάτων. Ο συνδυασμός της ανεργίας, της οικονομικής ανέχειας, στην οποία έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό τα τρία συνεχόμενα Μνημόνια, μας προϊδεάζει για αυτά που μέλλει να ζήσουμε τους επόμενους μήνες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα. Συγχρόνως, πρέπει να είμαστε και αποφασισμένοι.
Η αγροτική εξέγερση, η οποία να σημειώσουμε συνεχίζεται, οι ακομμάτιστοι αγρότες, οι εθνικά σκεπτόμενοι με ελληνικές σημαίες στα τρακτέρ τους δίνουν δυναμικό "παρών" στον αγώνα, στα μπλόκα και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος, χωρίς να πέφτουν στην τηλεοπτική παγίδα της συνάντησης στου Μαξίμου, στην οποία συνάντηση ο Πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποιώντας κατά προσφιλή του τακτική την μέθοδο Ανδρέα Παπανδρέου, είπε πολλά χωρίς κατ’ ουσία να πει ή να υποσχεθεί τίποτα.
Το μείζον θέμα για την Ελλάδα και ειδικότερα για τους κυβερνώντες, είναι αυτή τη στιγμή το θέμα της αξιολόγησης, στο οποίο η κυβέρνηση έχει αποτύχει όπως έχει αποτύχει παταγωδώς και στο λεγόμενο προσφυγικό. Τα προηγούμενα καταστροφικά χρόνια και το πρόσφατο 2015 έφεραν τη χώρα μας στα τάρταρα της απαξίωσης με τα capital controls, με την απειλή του GRexit, με κατάληξη να συρθεί κατά τρόπο που δεν συνάδει με την ιστορική πορεία των Ελλήνων. Η χώρα μας εσύρθη σε ένα ακόμη πιο επαχθές μνημόνιο, το κακώς λεγόμενο μνημόνιο της Αριστεράς, διότι οι πάντες γνωρίζουν ότι το Μνημόνιο αυτό ψηφίστηκε και από την δήθεν αντιπολιτευόμενη Νέα Δημοκρατία και από όλες τις δυνάμεις του λεγομένου συνταγματικού τόξου.
Και παρόλο που οι πάντες θα περίμεναν τη στιγμή των διαπραγματεύσεων για την επιβολή του μνημονίου, της συμφωνίας όπως λέγεται, η ελληνική κυβέρνηση θα προέτασσε το μεταναστευτικό που από την άνοιξη του 2015 ήταν σε έξαρση ώστε να πετύχει καλύτερους όρους στην αξιολόγηση να υπάρξει μια διαδικασία αξιολόγησης και τελικώς να υπάρξει μια ελάφρυνση τουλάχιστον μια μείωση των μεγάλων απαιτήσεων των δανειστών, καταλήξαμε στο σήμερα, στην ωμή πραγματικότητα που μας δείχνει ότι με ευθύνη της πρώτης φοράς Αριστεράς συνεπικουρουμένη από την νεοφιλελεύθερη δεξιά οδηγηθήκαμε σε μια κατάσταση πολύ χειρότερη από προηγούμενα. Φτάσαμε στο σημείο ξεκάθαρα οι δανειστές να απαιτούν 50% μείωση των συντάξεων, παρασκηνιακά να ακούγεται πως οι Ευρωπαίοι εξετάζουν μια λύση ντροπής, τη λύση της επιμήκυνσης του χρέους χωρίς καμία μείωση επιτοκίων, δηλαδή την εφαρμογή της πολιτικής Βαρουφάκη και της τοποθέτησής του περί αέναου χρέους, μια πολιτική καταστροφική για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον της πατρίδας, η πολιτική η οποία θα καταστήσει εσαεί την πατρίδα μας όμηρο της βούλησης των Βρυξελλών και υποχείριο στις οικονομικές και πολιτικές των Ευρωπαίων και Αμερικανών νεοταξικών.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα αρνητικά, τα δύσκολα, η κυβέρνηση διά του υπουργού κ. Κατρούγκαλου, αλλά και του ιδίου του πρωθυπουργού, τονίζει επίμονα ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση των συντάξεων. Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι στον αέρα. Συνεχώς αναβάλλεται η κατάθεση και η ψήφισή του στη Βουλή των Ελλήνων και η μείωση των συντάξεων θεωρείται για την κυβέρνηση κόκκινη γραμμή. Επιτρέψτε μου να μην μειδιάσω όπως θα ήταν το φυσιολογικό, αλλά τουλάχιστον να πω ότι γνωρίζουμε πια και εμείς οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, τι σημαίνει κόκκινη γραμμή για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο.
Και στο προσφυγικό, αντί η Ελλάδα την στιγμή αυτή να κάνει το απολύτως λογικό και φυσικό για ένα ευνομούμενο κράτος, αυτό που θέλουν να κάνουν και κάνουν πλέον τα κράτη της Ευρώπης, αλλά και χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η FYROM, δηλαδή να κλείσει τα σύνορα και να βάλει αυστηρούς χώρους εισόδου σε πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες, την λεκτική παραλλαγή του όρου μετανάστες, έχει αφήσει τα χωρικά της ύδατα αφύλακτα. Η Ελλάδα έχει γίνει πάρκινγκ λαθρομεταναστών. Έχει μετατραπεί πλέον σε έναν απέραντο καταυλισμό, σε ένα hotspot προσφύγων. Και δεν είναι η έκφρασις πάρκινγκ βαριά για να μην ξεσηκωθούν κάποιοι ευαίσθητοι «να διαγραφεί από τα πρακτικά». Γιατί άκουσα πριν από λίγο μία τραβηγμένη έως και αγοραία έκφραση από δημοσιογράφο σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο οποίος παρουσίασε και παρομοίωσε την Ελλάδα «με προσφυγικό κουβά της Ευρώπης». Φτάσαμε δε στο σημείο, διαμορφωτές της κοινής γνώμης και κατά κάποιο τρόπο εξ αγχιστείας συγγενείς με πολιτικά πρόσωπα να ομιλούν ξεκάθαρα σε τηλεοπτικά δελτία πως η χώρα είναι ένα απέραντο hotspot. Έτσι είπε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια για να συμπληρώσει ο συμπαρουσιαστής της στο δελτίο και να αναρωτηθεί «Ο στρατός δεν βγήκε στο Παρίσι; Κι εδώ πρέπει να γίνει κάτι. Να δείξουμε και στην Ευρώπη ότι η χώρα φυλάσσεται. Σε αυτό είναι πιο οργανωμένοι στα Σκόπια. Να ερωτηθεί ο στρατός είναι πια θέμα εθνικής ασφαλείας». Και θα αναρωτηθεί ο μέσος πολίτης: προς τι όλα αυτά; Μήπως προ του αδιεξόδου που θα ζήσει η χώρα τις επόμενες εβδομάδες βολεύει τελικά κάποιους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μία ακόμη παρένθεση; Μία παρένθεση μνημονιακότερη των μνημονιακών κομμάτων και υπέρμαχος της Ευρώπης, του ΝΑΤΟ και της δημοκρατίας;
Και μέσα σε όλα αυτά, κ. Πρόεδρε, έχουμε τον πλήρη αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης τόσο στα ΜΜΕ όσο και εντός αυτού του ιδίου του κοινοβουλίου. Δεν μας παραξενεύει, κυρίες και κύριοι, το ότι μας πολεμάτε είναι μία ακόμη απόδειξη ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο και να είστε βέβαιοι πως αυτό το καταλαβαίνει και ο ελληνικός λαός, ο οποίος παρ’ όλες τις στημένες δημοσκοπήσεις πυκνώνει τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το βιώνω κι εγώ στην επαφή μου με τον κόσμο, στις γειτονιές, στα καταστήματα, στις λαϊκές αγορές -τουλάχιστον της Αττικής-, διότι ως γνωστόν πεισματικά ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, ο υπόδικος και ελεγχόμενος γνωστός ως  Παναθηναϊκάκιας κ. Ντογιάκος συνεχίζει πέρα από κάθε λογική, αντισυνταγματικά, να εκτελεί τις προειλημμένες αποφάσεις του προστάτου του Αντώνη Σαμαρά και συνεχίζει να με έχει –άκουσον άκουσον- σε περιορισμό εντός Αττικής.
Στο σημείο αυτό, κ. Πρόεδρε, θέλω να κάνω και μία πρόταση που αφορά τον κανονισμό της Βουλής και ενδεχομένως τις διεργασίες που θα ξεκινήσουν για αναθεώρηση του Συντάγματος, να αποφασισθεί μία λογική και απαραίτητη αλλαγή σε ό,τι αφορά το πρωθυπουργικό αξίωμα. Δράττομαι της ευκαιρίας και το λέω αυτό, διότι διάβασα άρθρο εκδότη μεγάλης εβδομαδιαίας εφημερίδας, ο οποίος ευθαρσώς έγραψε «Ο Σαμαράς διαχρονικά αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα». Θα πρέπει λοιπόν κ. Πρόεδρε να θεσπιστεί πιστοποιητικό υγείας για υπουργούς και πρωθυπουργούς, ό,τι ισχύει για τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Να περνάνε από επιτροπές ψυχολόγων ψυχιάτρων, να υπόκεινται σε ψυχολογικά τεστ και σε τεστ νοημοσύνης. Κατόπιν αυτού του αποτελέσματος να μπορεί να θέτει υποψηφιότητα για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Σας θυμίζω κ. Πρόεδρε ότι και οι δυστυχείς ή αν θέλετε όπως κατήντησε η χώρα, ευτυχείς τρόφιμοι του Δρομοκαΐτειου και Δαφνίου δεν έχουν χάσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Μάλιστα πρώτο κόμμα στο Δρομοκαΐτειο ήρθε η ΝΔ και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνίου αν δεν με απατά η μνήμη μου ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο απόλυτος διπολισμός. Πάρτε το αυτό και με την πολιτική και την ιατρική έννοια. Κ. Πρόεδρε, την στιγμή που ομιλώ άρχισαν και στον Βόλο να κατασκευάζονται νέα κέντρα φιλοξενίας. Δώρο μήπως της νέας υπουργού προς τους συντοπίτες της;
Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, «Στο Αιγαίο, στην Ελλάδα φέρνετε ουσιαστικά στρατιωτικό διοικητή τον κ. Φούχτελ. Ο Φούχτελ κολλητός της κυρίας Μέρκελ που θα ελέγχει την Πατρίδα μου. Που θα ελέγχει την Δημοκρατία. Το ξέρω, εσείς έχετε υποταγή. Έχετε προσκυνήσει. Θέλετε να χώσετε ό,τι μπορείτε από τις κομπίνες και τις απάτες που κάνετε, αλλά δεν έχετε δικαίωμα. Εδώ υπάρχει Ελληνική Σημαία. Αυτή η χώρα έχει η Βουλή και Δημοκρατία».
«Η θέση μου, την οποία εκφράζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, για την δημιουργία σταθμού υποδοχής είναι ΟΧΙ σε σταθμό υποδοχής. Όπου δημιουργήθηκε σταθμός υποδοχής, την ίδια στιγμή αυξήθηκε η ροή μεταναστών από την άλλη πλευρά. Δεν πρέπει να γίνει καταγραφή στα νησιά. Ταυτοποίηση στην Κω, σημαίνει ότι όπου τον βρουν σε 6 μήνες θα τον ξαναφέρουν στην Κω. Θέλετε να πάρει η Κως την ευθύνη της ταυτοποίησης; Μα δεν καταλαβαίνετε επιτέλους πια; Και για την Ρόδο, προς Θεού μην γίνει καταγραφεί εκεί. Είναι το τέλος του νησιού».
«Αυτοί έχουν σχέδιο, το σχέδιο που εκτέλεσαν. Είναι να μας βάλουν, την Ελλάδα, μέσα στον κλοιό που έχτισαν μαζί με τους τραπεζίτες των μνημονίων. Είχαν σχέδιο συγκεκριμένο και το εκτέλεσαν οι απατεώνες μαζί με τους συνεργούς τους. Εμείς δεν υπογράψαμε κανένα μνημόνιο. Εμείς δεν στείλαμε καμία επιστολή που να υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε την Πατρίδα μας. Είναι προδότες της χώρας και οι προδότες σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν έχουν αύριο. Τους ενημερώνουμε για να ετοιμάζουν τα αεροπλάνα τους και τα ελικόπτερά τους. Ήταν κυρίες και κύριοι 3 αποσπάσματα από ομιλίες του κυβερνητικού εταίρου και θιασώτη των πολιτικών κυβιστήσεων Πάνου Καμμένου. Του θεατρικά ευκολοθιγόμενου Πάνου Καμμένου για χαρακτηρισμούς στην περιβόητη Επιτροπή, χαρακτηρισμούς όμως που ο ίδιος προκάλεσε με την εθνικά επικίνδυνη και ανεύθυνη στάση του και με σκοπό να ελιχθεί και να μην απαντήσει στα καίρια ερωτήματα της Χρυσής Αυγής. Και ενδεχομένως θα ικανοποιηθεί προσωπικά αν του πω ψευδόμενος «Δεν είστε προδότης κύριε Καμμένε». Είστε, όμως, κ. Καμμένε μεγάλος ψεύτης και λίαν επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εθνικά επικίνδυνη. Μόνη επιλογή και ελπίδα του Ελληνικού λαού είναι μια εθνική κυβέρνηση με άξονα και πρόγραμμα το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής επικαιροποιημένο και εθνωφελές, όπως αυτό θα παρουσιαστεί στο 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου στα τέλη Μαρτίου".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-h-dipolikh-diatarachh-tou-politikou-susthmatos#ixzz415YdOfqm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...