Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Δεν θα αφήσουμε να παραδώσετε το ελληνικό Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Παππάς: Δεν θα αφήσουμε να παραδώσετε το ελληνικό Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ
Ο βουλευτής επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζητήσεως για την ψήφιση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Κατ’ αρχήν ανεφέρθη στην ανάρμοστη συμπεριφορά του προεδρεύοντος Βαρεμένου κατά την διάρκεια της επίκαιρης ερωτήσεως του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ενοχλημένος από την τοποθέτηση του συναγωνιστή Κασιδιάρη απευθύνθηκε ανάγωγα και τον κάλεσε να βγει από την αίθουσα.
Στην συνέχεια ο Χρήστος Παππάς ανέγνωσε την δήλωση του Γ. Γ. και Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου σχετική με την σημερινή τραγωδία στο Αιγαίο με την συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και τον χαμό τριών Αξιών – Ηρώων Αξιωματικών. Στην ομιλία στο σύνολό της ανεφέρθη στις ευθύνες της αμαρτωλής συμπολίτευσης που οδήγησε στην παραχώρηση του Αιγαίου.
Οι Έλληνες και οι Χρυσαυγίτες δεν πρόκειται να αφήσουν την συγκυβέρνηση να παραδώσει το ελληνικό Αιγαίο, ενώ τα hot spot θα αποτελέσουν κέντρα νομιμοποίησης του ισλαμισμού και ορμητήρια εξέγερσης. Ο Καμμένος και ο Τσίπρας είναι οι νέοι αρχιερείς της απεμπόλησης των Εθνικών μας Δικαιωμάτων.
Τέλος, ο συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι οι αγρότες είναι καλοδεχούμενοι, θα νικήσουν και κανένας δεν θα καταφέρει να καπελώσει τον Δίκαιο Αγώνα τους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
Κ. Πρόεδρε να σας συγχαρώ για την ψυχραιμία σας. Δείξατε μια μεγάλη αίσθηση ευθύνης με το αξίωμά σας, διότι κρατήσατε την ψυχραιμία σας κατά την διάρκεια της αντιδικίας, του θεάτρου θα έλεγα εγώ, μεταξύ κ. Φίλη και κ. Σταμάτη. Εσείς, κ. Πρόεδρε δεν είπατε στον κ. Σταμάτη «βγες έξω να ηρεμήσεις» όπως είπε συνάδελφός σας, στο αξίωμα εννοώ, Αντιπρόεδρος της Βουλής, Προεδρεύων το πρωί στον Βουλευτή μας κ. Ηλία Κασιδιάρη. Και αυτό, μια που είναι και ο Πρόεδρος της Βουλής στα έδρανα των βουλευτών, θα πρέπει να γίνει αντικείμενο της διασκέψεως των Προέδρων, κ. Πρόεδρε, ο έλεγχος της συμπεριφοράς και το πώς διευθύνουν οι Αντιπρόεδροι την συζήτηση. Δηλαδή, θα έχουμε τους βουλευτές να σκέφτονται και να λένε «ωχ, έχουμε αυτόν τον τρελό, επιτρέψτε μου εντός εισαγωγικών, στο Προεδρείο, ας μην μιλήσω τώρα»; Διότι βλέπουμε συναδέλφους σας να είναι εκρηκτικοί, να είναι εκτός κανονισμού Βουλής, να εκφράζονται στον ενικό και με εκφράσεις ανεπίτρεπτες, κατά τα άλλα σας φταίει ο αιχμηρός λόγος της Χρυσής Αυγής. Κ. Πρόεδρε, θα πρέπει να το καταγράψετε και την επομένη Τρίτη στην Διάσκεψη των Προέδρων να γίνει ανάλογη συζήτηση, αν δεν το θέσετε εσείς, θα το θέσω εγώ.
Έρχομαι στο προκείμενο. Θέλω να ενημερώσω το Σώμα και διαμέσου της τηλοψίας τον ελληνικό λαό για την δήλωση του Νικολάου Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα και Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το τραγικό περιστατικό με την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα Καθήκοντος για την υπεράσπιση των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Πατρίδος μας. Η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει μεγάλη ευθύνη για το τραγικό αυτό περιστατικό, αφού φρόντισε επί σειρά ετών να διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις και να λοιδορεί αυτούς που θέτουν την ίδια τους τη ζωή στην υπηρεσία του Έθνους.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Και είδαμε πως κατ’ ουσίαν λοιδορείτε εσείς του συνταγματικού τόξου τους Ήρωες, τους Πεσόντας των Εθνικών μας Αγώνων, τους ανθρώπους που θα πρέπει να έχουμε ως πρότυπο. Τουναντίον εσείς έρχεστε και απαγορεύετε εκδηλώσεις Τιμής. Απαγορεύετε στην επιτροπή Εθνικής Μνήμης να καταθέσει στεφάνι για τους Ήρωες των Ιμίων μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Είπαμε το πρωί και θα πρέπει και από το Βήμα αυτό να ξαναπούμε για να ακουστούν επιτέλους και κάποια ονόματα απλών Ελλήνων Αγωνιστών. Αγωνιστών του χιλιάρικου που παίζουν την ζωή του κορώνα γράμματα με άχρηστο πολεμικό υλικό που φροντίσατε εσείς, οι κυβερνήσεις του Μνημονίου να τους παρέχετε. Να αφήνετε το στράτευμα χωρίς ανταλλακτικά, χωρίς Ηθικό αν θέλετε. Τι Ηθικό να έχει κάποιος παντρεμένος με δύο, με τρία παιδιά παίρνοντας ένα χιλιάρικο και παίζοντας την ζωή του κορώνα γράμματα; Τουναντίον, με πίστη στην Πατρίδα αυτοί οι Αξιωματικοί και στρατιώτες και υπαξιωματικοί υπερβάλλουν τον εαυτό τους και προσφέρουν μέχρι και την ζωή τους στην Πατρίδα. Και αυτοί είναι: ο Υποπλοίαρχος Τουλίτσης Αναστάσιος, κυβερνήτης του ελικοπτέρου, Υποπλοίαρχος Πανανάς Κωνσταντίνος, συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου, Ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος, μηχανικός του ελικοπτέρου.
Κ. Πρόεδρε, τι είχε προηγηθεί της πτώσεως του ελικοπτέρου; Είχαν προηγηθεί τέσσερεις τουρκικές ΝΟΤΑΜ, με τις οποίες είχαν αποκρουστεί τρείς ελληνικές που αφορούσαν δεσμεύσεις περιοχών για ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, έχει πάψει πλέον να εκδίδει ΝΟΤΑΜ, που να αντικρούει, το τελευταίο διάστημα δηλαδή, από Δεκεμβρίου, τις τουρκικές ΝΟΤΑΜ, έχοντας εκδώσει μόνο μια ΝΟΤΑΜ, η οποία είναι μια απάντηση για όλους και για όλα. Αυτό κάνει ο κ. Καμμένος και ο κ. Υπουργός των Εξωτερικών. Τι έλεγαν αυτές οι ΝΟΤΑΜ; Η 265 του 2016 καλύπτει παρανόμως, και θα έλεγα δέσμευε τεράστιες περιοχές του Αιγαίου. Η 269 περιείχε τομείς των ελληνοτουρκικών συνόρων που κατά την γνώμη της Τουρκίας, αυτά τα σύνορα είναι ασαφή και δεν έχουν επακριβώς καθοριστεί. Αυτή η περιοχή είναι ανατολικά της Μεγίστης. Οι περιοχές που δεσμεύονται, επίσης, με την ΝΟΤΑΜ 270 του 2016, ακούστε τι περιλαμβάνουν: Αϊ Στράτη, Ψαρρά, Χίο, Τήλο, Χάλκη, Ικαρία, Λήμνο, Μυτιλήνη, Σάμο. Φροντίσατε εσείς, οι κυβερνήσεις της Δεξιάς που απουσιάζει απ’ αυτήν την αίθουσα, και η Αριστερά, να έχουμε αυτές τις αμφισβητήσεις στο Αιγαίο μας.
Το ελληνικό Αιγαίο. Όπως λέγαμε και λέμε για την Κύπρο μας και θυμόσαστε τα περίφημα αυτοκόλλητα «Δεν ξεχνώ» με το αίμα στην μισή Κύπρο. Θα φτάσουμε να λέμε και να έχουμε σηματάκια και να λέμε και για το Αιγαίο «Δεν ξεχνώ». Όχι, αυτό δεν πρέπει να γίνει. Τι έγινε, λοιπόν, σήμερα μεσ’ την νύχτα; Ξημερώματα στις 2:45; Στην νησίδα Κίναρος προσέκρουσε το μοιραίο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Έγιναν ανακοινώσεις, έγιναν εκτιμήσεις, αλλά κανείς δεν μα είπε ότι αυτά τα ιταλικά ελικόπτερα agusta bell, τα είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την Ιταλία και ήταν ένας τύπος ο οποίος βασιζόταν και βασίζεται σε αμερικάνικα παρόμοια ελικόπτερα, τα οποία και με αυτά πετάει ο ελληνικός στρατός, και είναι ένας τύπος ελικοπτέρου που έχουν οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού. Ξέρετε τι γίνεται στις φρεγάτες; Τι έχει φροντίσει ο κ. Καμμένος αλλά αυτό γινόταν και πριν και επί κ. Σαμαρά. Έχουμε μια φρεγάτα, την οποία την λέμε η φρεγάτα για τους κανίβαλους. Την κανιβαλίζουμε. Έχουμε μια καλή φρεγάτα, η οποία δεν πλέει στα νερά του Αιγαίου για να την έχουμε για ανταλλακτικά. Εκεί καταντήσατε το Πολεμικό μας Ναυτικό. Αυτά τα ελικόπτερα έχουν ηλικία άνω των 35 χρόνων. Πετάνε τα παιδιά μας, τ’ αδέρφια μας, οι Αξιωματικοί και οι Υπαξιωματικοί με κινούμενες νεκροφόρες στο Αιγαίο.
Τι άλλο είχαμε πριν την πτώση του ελικοπτέρου; Πριν τις ΝΟΤΑΜ είχαμε την περίφημη δήλωση του κ Καμμένου, ο οποίος αποδέχθηκε κατ’ ουσίαν, τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο. Συζητήθηκε στις Βρυξέλες με την ελληνική αντιπροσωπεία του ΥΠΕΘΑ η νατοϊκή πρόταση για την συμβολή στις κοινές περιπολίες με πρόσχημα το λεγόμενο προσφυγικό.Είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η πρόταση πραγματικά συνιστά εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και απορούμε πως η Αριστερά, πως ο Μουζάλας, ο οποίος κάποτε με το χέρι υψωμένο γροθιά θα φώναζε «Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών» τώρα λέει θετική η πρόταση του ΝΑΤΟ, την εξετάζουμε. Είναι γλυκιά η μυρωδιά και η όψη του χρήματος. Και φέρνετε τους λαθρομετανάστες ως πρόσχημα τελικά για την διχοτόμηση του Αιγαίου.
Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Όπως δεν θα περάσει και κανένα σας σχέδιο για τα λεγόμενα hot spot. Δεν τα θέλουν, κύριοι οι Έλληνες ταhot spot. Ακούστε την γνώμη του ελληνικού λαού. Και αν τελικών γίνουν, διότι έχετε δεσμευθεί με πολύ στενές ημερομηνίες έως 15 Φεβρουαρίου, θα στήσετε τσαντίρια, χημικές τουαλέτες να τα φτιάξετε αυτά τα hot spot και μάλιστα χρησιμοποιείτε τους Έλληνες στρατευσίμους, τα παιδιά μας, να κάνουν κυριολεκτικά τις Φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών. Αν τελικώς γίνουν αυτά τα hot spot όπως έχει υποσχεθεί ο Καμμένος, ο κ. Πρωθυπουργός Τσίπρας και ο κ. Μουζάλας, να θυμηθείτε κυρίες και κύριοι την σημερινή συνεδρίαση της Βουλής. Να θυμηθείτε ότι τα γκέτο αυτά θα γίνουν ορμητήρια εξέγερσης. Θα γίνουν η σπίθα ενός ιδιότυπου εμφυλίου σε εισαγωγικά πολέμου. Και θα είναι η αφορμή τα εθνικά μας θέματα και η δημιουργία των hot spot, η νομιμοποίηση δηλαδή των ισλαμιστών στην Ελλάδα θα είναι ένα θέμα το οποίο δικαίως, αν λέγαμε παλιά ότι ο Σημίτης είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής, να λέμε στην πορεία ο Καμμένος και ο Τσίπρας είναι ο αρχιερέας της απεμπόλησης των εθνικών μας δικαίων.    
Σε ότι αφορά το αγροτικό, περιμένουμε αύριο τους αγρότες και τονίζω τους Έλληνες αγρότες, οι αγρότες δεν είναι Χρυσαυγίτες, Νεοδημοκράτες, Πασοκτζήδες, Κουκουέδες. Και κακώς κάποιος κ. Μπούτας, ο αιώνιος μεγαλοτσιφλικάς του Θεσσαλικού κάμπου που παριστάνει τον Αριστερό και τον κομμουνιστή βάζει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή και θέλει να οικειοποιηθεί τον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών. Οι αγρότες, ότι και να κάνετε αύριο κύριοι της κυβέρνησης θα νικήσουν. Όσο και να βάλετε τους ένστολους συνεργάτες σας, τους μισθοφόρους της εξουσίας να τα βάλουν μαζί τους, οι αγρότες δεν παίρνουν χαμπάρι, ούτε από χημικά, ούτε από γκλοπς, ούτε από τίποτα. Θα τραβήξουν μπροστά και θα νικήσουν και κανείς δεν θα καπελώσει τον αγώνα τους. Εμείς τους συμπαραστεκόμεθα ολόθερμα και τους περιμένουμε είτε με τρακτέρ, είτε χωρίς τρακτέρ στην Πλ. Συντάγματος. Καλοδεχούμενοι, κοντά τους, μαζί τους, στον αγώνα τους.   


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-den-tha-afhsoume-na-paradwsete-to-ellhniko-aigaio-binteo#ixzz3ztl971xL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...