Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς προς Νεοδημοκράτες: Παίζετε θέατρο και κανείς δεν σας πιστεύει πλέον - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
Ο βουλευτής τόνισε ότι η ΝΔ ως αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη και αποτελεί το κόμμα που τον περασμένο Αύγουστο ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο Μνημόνιο, που είναι όμοιο με τα προηγούμενα, ψηφισμένα από τις παλαιότερες κυβερνήσεις. Οι βουλευτές της ΝΔ, λοιπόν, είναι συνυπεύθυνοι και γι’ αυτό δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν.
Η τακτική που ακολουθεί η ΝΔ, να γίνεται, δηλαδή, ουρά του ΣΥΡΙΖΑ θα την θέσει μια για πάντα στο περιθώριο. Η ΝΔ θα συρρικνωθεί, όπως συρρικνώθηκε και το ΠΑΣΟΚ.
Η Χρυσή Αυγή, στην στημένη αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την αντισυνταγματικότητα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, τις χαρακτηρίζει ως Πράξεις που κακώς έρχονται στο κοινοβούλιο. Το ελληνικό κοινοβούλιο υποτίθεται ότι είναι η νομοθετική εξουσία και ο βουλευτής ψηφίζει κατά βούληση, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει με βάση την κομματική γραμμή


        


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-pros-nd-paizete-theatro-kai-kaneis-den-sas-pisteuei-pleon-b#ixzz3zszPVFwY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...