Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Έλληνες αντισταθείτε, νυν υπέρ πάντων ο Αγών!

         

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ήταν λάβρος κατά της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ για τα νέα αιματηρά μνημονιακά νομοσχέδια που φέρνει προς ψήφιση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι και πρωτίστως Έλληνες και Ελληνίδες που μας ακούτε και μας βλέπετε. Αδερφός Υπουργού, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φίλης Δημήτριος: «Αν κατασχέσουν την πρώτη κατοικία, οι πολίτες να βγουν με τις καραμπίνες». Για να δούμε, λοιπόν, αφορά και την ΝΔ, την παράγκα Αθανασίου, Ντογιάκου και λοιπών. Θα υπακούσουν οι πολίτες στην προτροπή του Συριζαίου Φίλη; Και προσθέτω εγώ, θα κινηθεί κάποιος εισαγγελέας από την παραδικαστική παράγκα να ασκήσει δίωξη στον κ. Φίλη; Δίωξη ασκείται μόνο στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας για πολιτική ομιλία του 2011; Ο κ. Φίλης δεν έχει ασυλία, δεν θα ψηφίσετε. Ο εισαγγελέας πρέπει να κινηθεί.

Είπε ο κ. Βρούτσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εάν θα μπορείτε να πάτε τα Χριστούγεννα στις περιοχές σας, αν μπορείτε να συναντήσετε τους ψηφοφόρους σας, τους πολίτες. Να επεκτείνω το ερώτημα. Θα πάνε και οι βουλευτές της ΝΔ στις περιοχές τους να δουν τους πολίτες τα Χριστούγεννα; Με τι μούτρα θα τους δούνε; Θα τους πούνε ότι είμαστε συνυπεύθυνοι, γιατί και εμείς της ΝΔ ψηφίσαμε το Μνημόνιο, την Συμφωνία που λέτε εσείς στις 14 Αυγούστου του 2015;  Αυτά πληρώνουμε σήμερα. Αυτό ψηφίζετε πάλι σήμερα. Το Μνημόνιο. Κι ας φωνάζετε, κι ας λέτε εδώ θεατρικά, όχι τα μέτρα, όχι τα μέτρα. Λέγατε τότε δια του Προέδρου σας να ψηφιστεί όποια Συμφωνία και τα μέτρα είναι δική σας υπόθεση.

Η Ελλάδα διοικείται από μία στυγνή δικτατορική κυβέρνηση στο παρασκήνιο, από την Τρόικα δηλαδή, με τυπικές κυβερνήσεις στο προσκήνιο - οι οποίες έχουν ουσιαστικά το ρόλο του σάκου του μποξ, για να εκτονώνεται η οργή των Ελλήνων. Οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων (σπίτια, οικόπεδα, επιχειρήσεις) μειώνονται συνεχώς, ανάλογα με την πτώση των μισθών τους - ενώ την ίδια στιγμή καλούνται να πληρώσουν υψηλότερους φόρους. Επομένως, καταδικάζονται να χάσουν ότι έχουν και δεν έχουν, καταλήγοντας άβουλοι σκλάβοι χρέους - ενώ οι τράπεζες έχουν ήδη προετοιμασθεί, για να μεταφέρουν όλη την ιδιωτική περιουσία σε ξένα χέρια.
Το αποτρόπαιο έγκλημα που συντελείται σήμερα στην Ελλάδα είναι μάλλον άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία. Ειδικότερα, μετά την εγκληματική ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών που κάνατε  γνωρίζοντας ότι στις τράπεζες είναι υποθηκευμένο μεγάλο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμπεράνουμε ποιοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας.

Διαπιστώνεται πάντως πια «δια γυμνού οφθαλμού» ότι, αφενός μεν οι τράπεζες αφελληνίζονται, αφετέρου πως έχει συντελεσθεί η μεγαλύτερη τραπεζική ληστεία όλων των εποχών εις βάρος των κορόιδων - των φορολογουμένων πολιτών, καθώς επίσης των Ελλήνων μικρομετόχων που απαγορεύθηκε να συμμετέχουν στην κεφαλαιοποίηση (όπως συνέβη και με το κράτος) και συνεχίζεται στο επόμενο στάδιο του καταστροφικού έργου σας.
Πρόκειται κυριολεκτικά για το σκάνδαλο των σκανδάλων, αφού ιδιωτικοποιήθηκε ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας μόλις για 770 εκάτ. ευρώ όταν προηγουμένως είχε κρατικοποιηθεί για περίπου 40 δισ. ευρώ - ένα ποσόν που έχασαν οι Έλληνες μέσα σε μία νύχτα, μαζί με περιουσιακά στοιχεία τους της τάξης των 350 δισ. ευρώ (ενεργητικό τραπεζών). Δεν υπάρχει δε καμία αμφιβολία ότι, συνεχίζονται η «κατά συρροή απάτες» αυτού του είδους, με θύματα τους Πολίτες της χώρας - οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους.

Γι' αυτό υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Είναι εδώ για να τους λέμε τις Αλήθειες, για να τους λέμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όλα λοιπόν αυτά που έχετε κάνει και συνεχίζετε με αμείωτη ένταση να κάνετε είναι ένα καλά προμελετημένο σχέδιο που εσείς απλά εφαρμόζετε με μεγάλη άνεση την ώρα που ο Ελληνικός λαός βρίσκεται αποσβολωμένος στους καναπέδες του και έχοντας χάσει την ελπίδα που του την κλέψατε, η ελπίδα έρχεται λέγατε, ανήμπορος να διεκδικήσει το αυτονόητο, την Ελευθερία του!Σύμφωνα με τους αναλυτές της Τρόικας, στην Ελλάδα υπάρχει «καθυστερημένη κινητικότητα» των αξιών γης σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και απαιτείται «ομαλοποίηση» της «ελληνικής εξαίρεσης». Να ακολουθήσει δηλαδή η γη και τα ακίνητα αυτό που έχει γίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη: συγκεντροποίηση της γης και περιορισμός της μικροϊδιοκτησίας, ένας «αναγκαστικός καπιταλιστικός εκσυγχρονισμός», κατά τους μνημονιακούς.

Είμαστε λοιπόν μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης από Αριστερή Κυβέρνηση σε πολλά επίπεδα, επίδικο της οποίας είναι μια από τις κατεξοχήν εκφάνσεις των κοινών, η γη και, σε ένα άλλο επίπεδο, το κτιριακό απόθεμα, κυρίως δημόσια κτίρια, εμπορικά ακίνητα και κατοικίες. Κατακτήσεις γενεών, υλικές, θεσμικές αλλά και συμβολικές, χάνονται σε λίγο χρόνο, μέσω της υφαρπαγής της γης, της δημόσιας περιουσίας και της μικροϊδιοκτησίας.
Μαρξιστές, λοιπόν, από κούνια στοχοποιείτε και ενοχοποιείτε την ιδιοκτησία. Και συγχρόνως είστε γνήσιοι εκπρόσωποι του υπαρκτού καπιταλισμού. Παράνοια, δηλαδή, διπολισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι τράπεζες είναι πλέον στα χέρια ιδιωτών, μαζί με όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, η ελληνική κυβέρνηση θα μπορεί να «νίπτει τας χείρας της» για όσα αποφασιστούν από τις διοικήσεις τους - σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία φυσικά δεν ανήκει στους Έλληνες, είναι ιδιωτική. Ο φέρελπις, μαξιλαράκι Πρωθυπουργός, κ. Στουρνάρας είναι υπάλληλος των Ρότσιλντ. Δεν υπάρχει κρατική εθνική τράπεζα, ελληνική τράπεζα της Ελλάδος.

Εσείς, λοιπόν, θα βγάζετε την ουρά σας απ' έξω, διότι οι τράπεζες ανήκουν σε ξένα χέρια. Δεν έχετε καμία ευθύνη. Θα μας το παίζετε "Πόντιοι Πιλάτοι". Και επειδή γίνεται και λόγος για τους δημοσίους υπαλλήλους, να πω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν με το πολυνομοσχέδιο το σημερινό, τα νέα προαιτούμενα, κάποια ψιχία, τα οποία όμως θα τα έχετε κλέψει από άλλη τσέπη. Παίρνετε από μια ελληνική τσέπη, από τους συνταξιούχους, τους συνταξιούχους που πένονται, και τα δίνετε σε μια άλλη τσέπη. Έτσι, λοιπόν, δημιουργείτε τον δικό σας κομματικό στρατό. Εκεί που μπορείτε να πάρετε ψηφαλάκια, έχοντας την ελπίδα να διατηρήσετε την θέση σας. Είστε βαθιά γελασμένοι.
Κύριε Πρόεδρε τελειώνω, γιατί μάλλον δεν θα δείξετε ανοχή σε μένα. Και να πω ότι το σημαντικότερο στοιχείο της πρόσφατης συνθηκολόγησης που επιβλήθηκε στην Ελλάδα, με την εκβιαστική συμμετοχή της ΕΚΤ, είναι η νέα κεφαλαιοποίηση των τραπεζών - η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού απαγορεύθηκε η συμμετοχή του δημοσίου. Με τον τρόπο αυτό έγινε μια συνθηκολόγηση χειρότερη από τον Απρίλιο του 1941. Από την γερμανόδουλη, επίσης, όπως την γερμανόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά, από την κυβέρνηση Τσίπρα. Με τον τρόπο αυτό περιήλθε στην ιδιοκτησία των ξένων ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

Κυρίες και κύριοι, αυτό ήταν η μεγάλη ληστεία που πραγματοποιείται σήμερα. Τελειώνω για να πω, για να χειραγωγηθεί ο κόσμος θα ρίχνετε και θα δίνετε κάποια ψιχία, ώστε να τον κοιμίσετε και θα του λέτε για το δημόσιο χρέος. Μειώνεται το χρέος και υποτίθεται ότι οι Έλληνες θα είναι ευχαριστημένοι. Δεν θα είναι ευχαριστημένοι. Τον κ. Φίλη θα ακούσουν οι Έλληνες συντόμως.
Όλα μα όλα η κυβέρνηση τα έχει οργανώσει σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους για να αποτελειώσετε τον Ελληνικό λαό. Κλείνοντας, ελπίζω να μην πιστεύει κανείς πως τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν άγνοια και δεν διαμαρτύρονται, αφού δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν πως οι τραπεζίτες σε όλον τον κόσμο εξασφαλίζουν τη σιωπή με διαφημίσεις και με υπόγειες διαδρομές. Το ίδιο ισχύει και για την κυβέρνηση, υπόγειες διαδρομές. Η οποία κυβέρνηση δολοφονεί κατ' ουσία με μανία τον ελληνικό λαό. Ένα θα πω, "Έλληνες αντισταθείτε. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-ellhnes-antistatheite-nun-uper-pantwn-o-agwn#ixzz3uP1suQ5l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...