Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Υποκριτική και πατριδοκάπηλη η Νέα Δημοκρατία

           


Στην σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας πρώτος εκ των ομιλητών τοποθετήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς και αναφέρθηκε στις απαράδεκτες, ανιστόρητες και προσβλητικές για τον Ποντιακό ελληνισμό δηλώσεις του Φίλη σε τηλεοπτική εκπομπή. Τόνισε, δε, την υποκριτική και πατριδοκάπηλη στάση της ξενόδουλης «Δεξιάς» καταλήγοντας στο: «Ίδιοι είστε! Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία

''Να πω κατ΄ αρχήν, εκ του περισσού μάλλον, το ιστορικά αναμφισβήτητο ότι περισσότεροι από 350.000 Έλληνες δολοφονήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ΄10 και αρχές της δεκαετίας του ΄20 τον περασμένο αιώνα από τους Ασιάτες βαρβάρους Οθωμανούς τούρκους. Το φρικώδες αυτό γεγονός έχει ιστορικά καταγραφεί δικαίως και έχει αναγνωρισθεί και από την ελληνική Βουλή και όχι μόνον ως ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η πικρή ανάμνηση αυτής της γενοκτονίας τιμάται κάθε 19η Μαίου και από την ελληνική Βουλή μάλιστα με ειδική συνεδρίαση.
Μετά από τις για δευτέρα φορά ανιστόρητες δηλώσεις του κ. Φίλη σε τηλεοπτική εκπομπή έχουμε να τονίσουμε τα εξής: Πρώτον, ο κύριος Φίλης είναι  μεν υπουργός αλλά δεν διαθέτει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καμία επιστημονική ιδιότητα για να δικαιολογηθούν οι δηλώσεις διότι στην πραγματικότητα είναι ένας απλός δημοσιογράφος και μόνο, ο οποίος εξελέγη βουλευτής. Οι δηλώσεις  του κ. Φίλη είναι αντεθνικού χαρακτήρα και πολύ περισσότερο απαράδεκτες και προσβλητικές για τον Ποντιακό Ελληνισμό επειδή είναι υπουργός Παιδείας.
Και όπως αναφέρει και η Παμποντιακή Ομοσπονδία πολύ σωστά:

«Αντίστοιχη επιχειρηματολογία με του κ. Φίλη για το θέμα της γενοκτονίας συναντούμε δυστυχώς μόνο στους Γκρίζους Λύκους». 

Εμείς, η Χρυσή Αυγή δεν θα συμμετάσχουμε στον φθηνό διαγκωνισμό που γίνεται με δηλώσεις και τοποθετήσεις και στην αίθουσα αυτή, όσων προσπαθούν προς άγραν ψήφων και πολιτικών εντυπώσεων να αποδείξουν πόσο Πόντιοι είναι. Ειδικά σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, η οποία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το θέμα για να επουλώσει τις ανοιχτές πληγές που έχει και την οδηγούν στη διάλυση και στην πλήρη απουσία εθνικού προσανατολισμού στις πολιτικές της. Να πω πως αυτή, η Νέα Δημοκρατία, συνεργάστηκε και θα συνεργάζεται άριστα με τον Σύριζα. Τώρα ξύπνησε και φωνάζει;
Όταν στις 14/8 υπερψήφισε το τρίτο Μνημόνιο δεν ήξερε με ποιους είχε να κάνει; Τότε ήταν καλά; Όταν συμφωνούσε με τον Σύριζα στην εκλογή Πρόεδρου Δημοκρατίας δεν ήξερε τον Σύριζα; Στο μόνο που θα μας βρει συμφώνους παραδόξως η ανακοίνωση που ανάγνωσε και ο υφυπουργός κύριος Αμανατίδης του Σύριζα στην οποία προσπάθησε η κυβέρνηση απεγνωσμένα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είναι το σημείο που αναφέρεται στη γνωστή πατριδοκαπηλεία της Νέας Δημοκρατίας. Αποτελεί για μας και τους περισσοτέρους γνωστή τακτική της αστικής και ξενόδουλης δεξιάς από εποχής ΕΡΕ.
Η Χρυσή Αυγή χωρίς ίχνος πολιτικαντισμού, που διακρίνει τη Νέα Δημοκρατία, εμμένει στις εθνικές και πατριωτικές θέσεις της, τις οποίες εκφράζουν και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εντός Ελλάδος και στις αλύτρωτες περιοχές και στις περιοχές όπου ζουν και εργάζονται οι απόδημοι Συνέλληνές μας.
Κλείνω λέγοντας τούτο: τον Ιούλιο του 2012 δια των χειλέων του Υπουργού Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλου η τότε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας , κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προγραμματικών δηλώσεων είχε παραδεχθεί ότι κάνουμε ως χώρα το μεγάλο βήμα του συμβιβασμού σχετικά με το όνομα των Σκοπίων. Εκχωρούμε δηλαδή το όνομα της Μακεδονίας μας. Ακριβώς ότι επιζητεί και η νυν κυβέρνηση δια του υπουργού Εξωτερικών της. 

Και ερωτώ: προς τι οι κοκορομαχίες στην αίθουσα αυτή;

Ίδιοι είστε! Και η  Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα.

Εκχωρήσατε την Εθνική Κυριαρχία με τα Μνημόνια, είστε έτοιμοι να εκχωρήσετε και το όνομα της Μακεδονίας. Θα σας αποκαλύπτουμε στα μάτια του ελληνικού λαού, θα αφυπνίζουμε τον ελληνικό λαό, όσο και αν μας πολεμάτε!

Είμαστε ανυποχώρητοι σε ό,τι αφορά τη διαστρέβλωση και λήθη της ιστορίας μας, δηλαδή σε ότι αφορά την γενοκτονία του Μικρασιατιακού και Ποντιακού Ελληνισμού. Είμαστε ανυποχώρητοι σε ότι αφορά το όνομα της Μακεδονίας μας!
Γι’αυτόν τον λόγο Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μάλιστα Ποντιακής καταγωγής θα μηνύσουν τον ανιστόρητο και προκλητικό κ.Φίλη, που ο πολιτικός του παχυδερμισμός τον οδηγεί σε εγκλήματα κατά της Ιστορικής Μνήμης, εγκλήματα όπως η κακόβουλη άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων.''


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-upokritikh-kai-patridokaphlh-h-nea-dhmokratia#ixzz3qW4eWqyg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...