Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΚΚ€δες πείτε “Μπόμπολας” άμα σας βαστάει!

ΚΚ€δες πείτε “Μπόμπολας” άμα σας βαστάει!
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω το… τιμημένο κουκουέ, εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει, που λέμε (τώρα μεταφορικά, κάποτε έσφαζε κυριολεκτικά τους αγνούς Έλληνες πατριώτες με κονσερβοκούτι και γιόμιζε Πηγάδες!)  για να ικανοποιήσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, του οποίου αποτελεί το μακρύ χέρι, με αντάλλαγμα πλήρη ασυδοσία και ασυλία στις μπίζνες του. Αλλά και των δικών του, κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, που λυμαίνονται την χώρα!
Έτσι, τα ορφανά του Στάλιν –και άλλων αιματοβαμμένων κομμουνιστών δικτατόρων…- συντρόφια, εξέδωσαν ολόκληρη ανακοίνωση για την ομιλία του Αρχηγού του Κινήματος στην Κ.Ο. Δείτε τι ξέρασαν: «Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σήμερα σε ένα νέο εμετικό παραλήρημα ναζιστικής, φασιστικής προπαγάνδας, πρωτόγονου αντικομμουνισμού και επικίνδυνου ρατσισμού. Σε μια περίοδο που το ΚΚΕ βρίσκεται επικεφαλής στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στη συνολική χρεοκοπία του λαού μας για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ειδικά η επίθεση στο ΚΚΕ δείχνει ποια ταξικά συμφέροντα υπηρετεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της».
Δύο σύντομες απαντήσεις:
1ον) Αλλού αυτές οι κουτοπονηριές λακέδες των κατακόκκινων ολιγαρχών των ΜΜΕ για «το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση»! Η κρατική τηλεόραση δεν έκανε… χάρη στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ από το νόμο να παρουσιάζει όλες τις ομιλίες των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες!
2ον) Εις ότι αφορά τα περί «συμφερόντων του κεφαλαίου» και τα «ταξικά συμφέροντα που υπηρετεί η Χρυσή Αυγή», βουλώστε το στόμα σας, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. Η Χρυσή Αυγή, δεν μιλάει γενικά κι αόριστα για «κεφάλαιο», αλλά συνεχώς ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ τους ολιγάρχες (τελευταία τέτοια περίπτωση κατά την πρόσφατη ομιλία του συναγωνιστή Κασιδιάρη στην βουλή, στη συζήτηση του νόμου για τα ΜΜΕ…). Εσείς αν τολμάτε, πέστε ή γράφτε πουθενά το όνομα «Μπόμπολας» (παλιός ΕΠΟΝίτης και κουκουές), το όνομα «Κόκκαλης» (ο «γιός του Πέτρου…), το όνομα «Κυριακού» (προερχόμενος από οικογένεια κομμουνιστοσυμμοριτών, που κατέφυγε στην Πολωνία μετά την συντριβή τους το 1949) και πάει λέγοντας!
(ΥΓ) 1: Κι αν ποτέ τους καταγγείλετε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, ο γράφων θα γράψει για… τιμωρία 100 φορές τη φράση «Ζήτω το τιμημένο κουκουέ»! Άιντε, άμα σας βαστάει πιόνια!
(ΥΓ) 2: Πάντως, το… τιμημένο δεν ζητά ποτέ να μεταδοθούν από την τηλεόραση οι σχετικές ομιλίες των αρχηγών του. Προφανώς, γιατί δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική, αλλά με τις… μπίζνες της ΚΚΕ Α.Ε.!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kkdes-peite-mpompolas-ama-sas-bastaei#ixzz3qW7dPo4Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...