Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Βεβαιότητα και πίστη στο λαμπρό μέλλον που θα ανατείλει για την πατρίδα μας


Η Χρυσή Αυγή σταθερή στις ιδέες της, στο πρόγραμμά της, χωρίς να έχει κάνει ούτε βήμα πίσω , στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και αγωνίζεται πραγματικά χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος  και προσωπικό όφελος, χωρίς να υπολογίζει, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πια, σκευωρίες, διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Γιατί ούτε οι σφαίρες , ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές.
     Τα τελευταία χρόνια ήρθαμε αντιμέτωποι κυριολεκτικά με θεούς και δαίμονες, εναντίων όλων και αποδείξαμε ότι  οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν. Δεν λυγίζουμε, πρώτον διότι έχουμε μία σταθερή πίστη στις αιώνιες Ελληνικέ αρχές . Αυτό το πρώτο , ενόχλησε τους προδότες της πολιτικής ζωής , τους φορείς της υποτέλειας και υπευθύνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού. Ενόχλησε η σταθερή μας πίστη στους πυλώνες της εθνικής ζωής, Η πίστη στην πατρίδα, στη θρησκεία , στην οικογένεια και δεύτερον δεν λυγίσαμε διότι είχαμε και έχουμε εσένα απροσκύνητε Έλληνα στο πλευρό μας. Γιατί εσύ απροσκύνητε Έλληνα , ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς διαθέτεις όλα αυτά που δεν διαθέτουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι διώκτες της Χρυσής Αυγής. Έχεις πίστη, έχεις όραμα, έχεις σημαία. Έχεις αυτήν την γαλανόλευκη μες στην ψυχή σου και δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν λαθραίο αλλόφυλο και αλλόθρησκο , παράνομο αλλά και νόμιμο, αν υπάρχουν τέτοιοι, να υποστείλει την ελληνική σημαία όπως έκαναν πρόσφατα στην Κάλυμνο.  Η αποστολή όλων μας , αν θέλετε και ιερή υποχρέωση της Χρυσής Αυγής ως πηγαία και πραγματικά Λαϊκού Κινήματος είναι να αφυπνίσουμε τους Έλληνες για να καταλάβουν ότι πραγματικά δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν, ούτε στους τοκογλύφους ούτε στους λαθροεισβολείς . Το μόνο που χρωστάμε, το μόνο που οφείλουμε, η αποστολή μας η αποστολή του εθνικιστικού κινήματος είναι να δημιουργήσουμε μία νέα Ελλάδα, μία πατρίδα καθαρά Ελληνική. Ελληνίδες και Έλληνες ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης. Εμείς έχουμε τις λύσεις γιατί λύση πιστέψτε με υπάρχει, την ενσαρκώνει η Χρυσή Αυγή και όχι οι προσκυνημένοι τζιτζιφιόγκοι Αθηνών και Βρυξελλών. Ενσαρκώνεται η λύση στην Χρυσή Αυγή, στις ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και τους απροσκύνητους Έλληνες. Η λύση είναι αυστηρή προστασία των συνόρων μας από τις ένοπλες δυνάμεις ενάντια σε υποδείξεις και ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απέλασης των παρανόμων λαθρομεταναστών, προμήθεια ταξιδιωτικών εγγράφων για τους υπολοίπους να μπορέσουν να πάνε σε οποιαδήποτε χώρα θέλουν . Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ένας και μοναδικός είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της πατρίδας , ο ελληνικός λαός και την επόμενη εβδομάδα ήρθε η ώρα και στιγμή με την δύναμη της ψήφου του να επιβεβαιώσει την νόμιμη ιδιοκτησία του. Η Ελλάδα για τους Έλληνες πρώτα από όλα και πάνω από όλα ο ελληνικός λαός.
   Κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή όλοι οι συνασπισμένοι ευρωλιγούρηδες του δημοκρατικού κατ΄ όνομα τόξου πως είμαστε ένα κίνημα διαμαρτυρίας , ένα κίνημα χωρίς δύναμη και μέλλον. Ξεχνούν ότι τα στοιχεία των δημοσκοπικών εταιρειών που αδρά αυτοί οι ίδιοι πληρώνουν είναι δραματικά για το δικό τους μέλλον και την καταστροφική τους δράση.
    Φίλοι και φίλες, σύμφωνα με τα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις πολιτικές προτιμήσεις των νέων ,στις ηλικίες 18 έως 24. Απόλυτος επιβεβαίωση ότι πραγματικά η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του έθνους και στα δύσκολα χρόνια που έρχονται θα διαδραματίσει αποφασιστικό και πρωτεύοντα ρόλο στην διάσωση και ανάπτυξη του ιστορικού μας και περήφανου Έθνους. Δύναμή μας , η ιδέα μας . Ιδέα απλή , ανόθευτη, μοναδική. Έξι μόλις γράμματα κρύβουν το νόημα ζωής κάθε χρυσαυγίτη και χρυσαυγίτισας : ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ.
Δεύτερη κατηγορία είναι ότι δεν έχουμε πρόγραμμα και ότι απλώς είμαστε ένα κίνημα κατηγορίας, ένα κίνημα το οποίο στηρίζεται το οποίο στηρίζεται στους ανέργους, στους αστέγους, στους νέους και τις νέες που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία, στους ξοφλημένους αγρότες, σε όλους αυτούς δηλαδή που υποτιμητικά οι μνημονικοί πολιτικοί μας αντίπαλοι αποκαλούν λαουτζίκο. Και ναι, αυτοί είναι η δύναμή μας. Ο περήφανος και απροσκύνητος ελληνικός λαός. Όλοι αυτοί οι ατρόμητοι Έλληνες που δεν υποτάσσονται στην πολιτική του φόβου και στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης. Αυτοί είναι η δύναμη της πραγματικής Εθνικής Αντίστασης που εκφράζει η Χρυσή Αυγή. Εσείς είστε η δύναμή μας.
    Επίσης, εσείς που κρατάτε περήφανα τις ελληνική σημαίας στα χέρια σας και την ψυχή σας,γνωρίζετε και  διακρίνετε την μεγάλη αλήθεια που και οι ίδιοι πλέον ομολογούν. Αριστεροί και δεξιοί που έχουν συνάψει το αντιλαϊκό και μνημονιακό μέτωπο και απεργάζονται την πλήρη καταστροφή της πατρίδας και εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Λένε λοιπόν συκοφαντώντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα. Είμαστε περήφανοι αλλά και σταθεροί στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις , προϊόν ενδελεχούς μελέτης των συγχρόνων προβλημάτων της πατρίδος μας , αλλά και προϊόν κοινής λογικής. Λογικής που λείπει από τους εκφραστές της ξενοκρατίας , δηλαδή τα συστημικά κόμματα της δυστυχίας, δεξιάς και αριστεράς. Το πρόγραμμά μας εμπεριέχει την ελπίδα και το μέλλον του λαού μας. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στέρησαν από τη Χρυσή Αυγή την κρατική χρηματοδότηση εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, προσφέροντάς μας την δυνατότητα να πούμε ότι με πίστη και θέληση , εθελοντισμό , αλλά και το πνεύμα του κοινοτισμού που διαπνέει την ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού , μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.
•      ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
•      ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
•      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
•      ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝε ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
•      ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
•      ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ
•      ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
•      ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.
              
              Σε αυτό το πρόγραμμα είμεθα προσηλωμένοι, αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμόσουμε όταν ο ελληνικός λαός διαφωτιστή με το πνεύμα της ελευθερίας και μας δώσει την δύναμη να τον βοηθήσουμε. Η σχέση Χρυσής Αυγής και λαού είναι αμοιβαία, διαρκής και πραγματική σχέση εμπιστοσύνης. Ο ελληνικός λαός κατά εκατοντάδες χιλιάδες στέκεται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του λαού . Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ευθύνες μας έναντι του έθνους και της ιστορίας και παρακαλούμε τον Παντοδύναμο να μας φωτίζει στον δύσκολο δρόμο μας. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι άθλιοι πολιτικοί μας διώκτες και σκευωροί δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα από ότι σας προανέφερα. Τρέμουν, τρομάζουν την επέλαση της Χρυσής Αυγής, με την θέση της Χρυσής Αυγής στην πολιτική πραγματικότητα της 21ης Σεπτεμβρίου , δηλαδή τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από το 2012 ενοχλήθηκε αφάνταστα το σύστημα της κλεπτοκρατίας για την παρουσία μιας γνήσιας λαϊκής και εθνικιστικής δύναμης στην πολιτική ζωή και το ελληνικό κοινοβούλιο. Το 2015, τρία χρόνια μετά από πολιτικές διώξεις, συκοφαντίες και πολιτικέ δολοφονίες, η Χρυσή Αυγή ήρθε, θα μείνει και θα νικήσει.  Ο εφιάλτης τους γίνεται πραγματικότητα . Αυτό που έτρεμαν και τρέμουν, είναι αυτό το κάτι το οποίο δεν ελέγχουν. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν τα παίρνουμε από κανέναν, έχουμε καθαρό μέτωπο και χέρια και δουλεύουμε για την πατρίδα και τον λαό . Και έχουμε πάνω από όλα και πριν από όλα την βεβαιότητα και πίστη στο λαμπρό μέλλον που θα ανατείλει για την πατρίδα μας , τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού .

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ( ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ' )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...