Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ακούτε Χριστιανοίοιοι...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΜΑΘΕΙΑ

Ακούτε Χριστιανοίοιοι...

Σήμερα θα παίξω τον ρόλο του διαλαλητού -τουρκοβαρβαριστί ντελάλη- όπως ο παλαιός γραφικός, αλλά τόσο χρήσιμος, τύπος των επίσης παλαιών, μικρών αγροτικών κοινωνιών. Με παρεκάλεσε ΦΙΛΟΣ εν επιστήμη και όπλοις, μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ και πιστός ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, λέγοντάς μου: Χρήστο, ακούω διάφορά από πιστούς, γιατί οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και διάφορα άλλα... κοσμητικά επίθετα! Ακούστε, λοιπόν, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ αδελφοί για να εξηγηθούμε ευθύς εξ αρχής ευθέως, τιμίως και ανδροπρεπώς, όπως ταιριάζει στους ΕΛΛΗΝΕΣ. Παγά είναι η πηγή στα Δωρικά. Εμείς χιλιάδες χρόνια μετά εξακολουθούμε να στηρίζουμε την ζωή μας πίνοντας από το γάργαρο και πεντακάθαρο νεαρόν ύδωρ του αξεπέραστου Ελληνικού πολιτισμού. Αίρεσις είναι η εν ελευθερία σκέψεως διαφορετική γνώμη, άρα ο επιθετικός χαρακτηρισμός είναι λανθασμένος. Διάβολος είναι όντως σκοτεινή λέξις σημαίνουσα τον βάλλοντα κατά του Διός, δηλαδή του Θεού. Εωσφόρος είναι μία φωτεινή λέξις σημαίνουσα τον φέροντα το φως εις την οποίαν εδόθη κακή σημασία από το διεφθαρμένο Ιουδαϊκόν ιερατείον της Εποχής. Συνεχίζουμε λοιπόν απλά και σταράτα.
Είμεθα υπέρ του Έθνους των Ελλήνων.
Είμεθα υπέρ της διδασκαλίας του Χριστού.
Είμεθα υπέρ του Ελληνικού Πολιτισμού.
Είμεθα υπέρ του οικογενειακού κυττάρου της κοινωνίας.
Είμεθα υπέρ των πτωχών ταλαιπωρημένων Ελλήνων.
Είμεθα κατά των λαθρομεταναστών - λαθρεποίκων.
Είμεθα κατά του κλεπτοκρατικού συστήματος των πολιτικών και των προστατών τους.
Είμεθα κατά της τοκογλυφικής συμμορίας των Βρυξελλών.
Είμεθα κατά της Εβραιοπαϊκής Ενώσεως, αλλά υπέρ της Ευρώπης των Εθνών γιατί εμείς είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ και ίσως οι ΜΟΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
Είμεθα υπέρ του ελευθέρου Ελληνικού διαλόγου (ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ;), ενώ τα κόμματα της κλεπτοκρατίας δεν είναι.
Είμεθα κατά του Αρχιεπισκόπου των Λαθρομεταναστών Ιερωνύμου, που συναγελάζεται χαμογελαστός με τα ΑΘΕΑ παιδιά και εγγόνια των ηττημένων του Συμμοριτοπολέμου και που δεν είπε μία χριστιανική λέξη για τους ΑΔΙΚΩΣ φυλακισθέντας ανθρώπους μας. Είμεθα κατά του Τούρκου Υπολοχαγού Αρχοντόνη, που υποδύεται τον οικουμενικό Πατριάρχη και τολμά και αποκαλεί ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ την Μακεδονία μας, την Θράκη μας και τα νησιά μας. Είμεθα κατά του Καθολικισμού, που είναι κοσμική εξουσία με κράτος το Βατικανό και έχει και Τράπεζα Banca di spirito Santo (Τράπεζα του Αγίου Πνεύματος!!!) και στηρίζεται στον Πέτρο, που αρνήθηκε τρεις φορές μέσα σε μια νύχτα τον Διδάσκαλό του.
Είμεθα κατά του Προτεσταντισμού των Βορείων, διότι ισχυρίζονται ότι οι ΠΤΩΧΟΙ τιμωρούνται από τον Θεό για την τεμπελιά τους και δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια!

Και τώρα να σας ερωτήσω κι εγώ κάτι εκ μέρους όλων όσοι επιλέξαμε τον δρόμο της Πατρίδος και τον πραγματικό Χριστιανικό τρόπο ζωής σηκώνοντας τον βαρύ σταυρό του καθήκοντος στον ώμο και όχι τον ελαφρύ στο χέρι. Οι Έλληνες είναι κατά 98% Χριστιανοί.

Ποιοι είναι αυτοί, που ψηφίζουν τα μασονοκόμματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ κ.λπ. και τους ΑΘΕΟΥΣ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ; Μήπως δεν είσθε εσείς, που μας ελέγχετε κιόλας;

Τελειώνοντας, εμείς είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, απόγονοι των ενδόξων ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ και όχι Ρωμηοί (σημαίνει τον Χριστιανό, τέως Ρωμαίο πολίτη, και τότε υπόδουλο στους Οθωμανούς) του Αβραάμ, Ισαάκ και διαφόρων άλλων προπατόρων των Ιουδαίων. Εμείς είμαστε με τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Παπαφλέσσα και τον ΑΓΙΟ και ΕΘΝΑΡΧΗ Χριστόδουλο, που τόσο μας λείπει!
Ο Χριστιανισμός είναι καθημερινός τρόπος εντίμου και ηθικής ζωής και όχι κεριά και λιβάνια και κουτσομπολιά στα σκαλιά της Εκκλησίας τα κυριακάτικα πρωινά. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ, εξ άλλου το μυαλό και την ψυχή τα έχουμε χώρια:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ή ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο Θεός σώζοι την Πατρίδα

Χρήστος Κοσκολός 

Υ.Γ. Φιλοδοξούμε να είμεθα το φραγγέλιον της Πατρίδος, που θα εκδιώξη άπαξ διά παντός τους εμπόρους και τους αργυραμοιβούς από τον ιερόν χώρον του περιλάμπρου Ναού της Ελληνικής Πατρίδος! Ελάτε μαζί μας, αλλά κι αν δεν προσέλθετε αυτοβούλως, εμείς ούτως ή άλλως πιστεύωμεν εις το Σπαρτιατικόν: ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Εθνική εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" (114)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...