Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Χρυσή Αυγή: Η επόμενη μέρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή: Η επόμενη μέρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Η απόφαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 δικαιώθηκε πλήρως, όχι μόνον από το αποτέλεσμα, αλλά και από το ποσοστό το οποίο δείχνει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων παραμένει σταθερά ενάντια στην πολιτική των μνημονίων ασχέτως πολιτικής τοποθετήσεως.
Μίας πολιτικής τοποθετήσεως όμως που άμεσα επηρεάζεται από την θέση αυτή και υπ’ αυτήν την έννοια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και εάν δεν αρέσει σε όλους αυτούς που αποτελούν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, είναι από τους νικητές αυτών των εκλογών! 
Κρίσιμο πολιτικό συμπέρασμα από αυτήν την ψηφοφορία το γεγονός ότι επιβεβαιώθηκε η αναξιοπιστία των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ενώ αντίθετα φάνηκε καθαρά η δύναμη την οποία έχει το διαδίκτυο, ένας χώρος στον οποίο πρέπει όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες να δώσουν μάχη. Απέναντι στην πολιτική τρομοκρατία και τις διώξεις κατά των Εθνικιστών πρέπει όλοι οι υπερήφανοι Έλληνες και οι υπερήφανες Ελληνίδες οι οποίοι εμπιστεύονται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αντισταθούν.
Μία πολιτική τρομοκρατία, η οποία έχει φθάσει στο σημείο να έχει κατ’ ουσίαν και στην πράξη αφαιρέσει τα πολιτικά δικαιώματα σε εκλεγμένους από τον λαό βουλευτές! Ανάμεσα στους οποίους είμαι και εγώ, ο οποίος ενώ δεν μου δόθηκε το δικαίωμα (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) να ψηφίσω στο δημοψήφισμα, την επόμενη ημέρα με κάλεσαν στο… συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών!!!
Είναι δεδομένο ότι στον πολιτικό χρόνο που ακολουθεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόζοντας τα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων, όσο και η Ν.Δ. η οποία διαλύεται, θα υποστούν φθορά. Μη λησμονείτε ότι μέσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ μόνον ένα μικρό ποσοστό είναι κομμουνιστές, ενώ και στην Νέα Δημοκρατία ελάχιστοι είναι οι υπέρμαχοι ενός απάνθρωπου καπιταλισμού χωρίς όρια.
Είναι βέβαιον ότι η Χρυσή Αυγή με την συνεπή και τίμια στάση της και την ακλόνητη εθνική της θέση θα κερδίσει πολλούς από τους συμπατριώτες μας αυτούς οι οποίοι σήμερα έχουν πέσει θύματα της εναντίον μας προπαγάνδας. Το μέλλον μας ανήκει και για αυτό επιβάλλεται η κλιμάκωση του αγώνα μας προς κάθε κατεύθυνση. Ο λαός περιμένει πολλά από εμάς και δεν πρέπει να τον προδώσουμε.
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-h-epomenh-mera-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz3fOi66Mel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...