Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Απλώνουν μπουγάδα οι λαθρομετανάστες πάνω από τα κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά!


Αντιλαμβανόμεθα, λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα Άλσος ύψιστης σημασίας για το Ελληνικό Έθνος, ιδιαιτέρως την στιγμή που αυτό βρίσκεται υπό κατοχή. Το μνημείο αυτό θα έπρεπε να αποτελεί σημείο αναφορά και λαμπρό Παράδειγμα για ένα Έθνος που οφείλει να δώσει νέες μάχες για την Ελευθερία του.
Αντίθετα με όλα τα παραπάνω, βλέπουμε ότι στο Πεδίον του Άρεως λαμβάνει χώρα μία κατάληψη ύψιστης προσβολής απέναντι σε αυτό το μαχόμενο Έθνος. Εκατοντάδες λαθρομεταναστών έχουν μετατρέψει αυτό το Λαμπρό Μνημείο σε καταυλισμό. Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ και δείχνουν το Πεδίο του Άρεως να έχει κατακλυστεί από σκηνές, που φιλοξενούν λαθρομετανάστες. Εικόνες που, βεβαίως, έρχονται ως συνέχεια μίας εγκατάλειψης χρόνων, που βιώνει το Πεδίο.
Διαβάστε το γιατί στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί:
Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
  • Μνημόνιο σημαίνει Πατρίδα σκλαβωμένη
  • Το Πεδίον του Άρεως, τα ιερά οστά των Ελλήνων και η...  μπουγάδα των λαθρομεταναστών στην οδό Αγωνιστών
  • Από τον Αττίλα στα Μνημόνια - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
  • Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη: Ξανά στα Κελιά της ΤΙμής ο Συναγωνιστής Γ. Λαγός.
  • Αξιοθέατα οι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών για την αριστερά - Μεγαλόπνοο σχέδιο για τον τουρισμό


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-aplwnoun-mpougada-oi-lathrome#ixzz3gXXxKj00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...