Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα βουλιάζει στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος βλέπει επιτυχία (!) της μεταναστευτικής πολιτικής

Η Ελλάδα βουλιάζει στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος βλέπει επιτυχία (!) της μεταναστευτικής πολιτικής

Πρωτίστως τα νησιά του Αιγαίου και ακολούθως το σύνολο της ελληνικής επικράτειας βουλιάζουν από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, με τον αριθμό τους να αυξάνεται ραγδαία καθημερινά.
Παρά τις δραματικές για τους Έλληνες συνέπειες, μέρος των οποίων βιώνουν ήδη οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών, ο επίτροπος της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλος, από βήματος του συμβουλίου των υπουργών Εσωτερικών των χωρών της Ένωσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της μεταναστευτικής πολιτικής!
«Στο σημερινό Συμβούλιο πετύχαμε πολλά και σημαντικά αποτελέσματα», δήλωσε μετά κομπασμού το μεγαλοστέλεχος της «πατριωτικής» ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως «σημαντικά αποτελέσματα» την «συμφωνία των κρατών μελών της Ε.Ε. για την επανεγκατάσταση 22.504 προσφύγων και την επίτευξη προόδου για την μετεγκατάσταση 40.000 ατόμων που χρήζουν διεθνούς προστασίας».
Η Ε.Ε. των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών προχωρά με γοργά βήματα. Περιχαρής ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «Η μεταναστευτική μας πολιτική προχωράει. Περάσαμε από την φάση των υποσχέσεων και δεσμεύσεων στη φάση των πράξεων». Ποιες είναι όμως αυτές οι πράξεις τις οποίες επικαλείται ο επίτροπος της Ε.Ε.; Περισσότεροι από χίλιοι είναι οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Πατρίδα μας καθημερινά, μέσω του Αιγαίου.
Η κατάσταση στα νησιά είναι ασφυκτική, ενώ έχουν ήδη προκληθεί επεισόδια μεταξύ διαφορετικών εθνοτικών ομάδων, στα κέντρα φιλοξενίας και εντός πόλεων και χωριών όπου έχουν εγκατασταθεί μέχρι να μεταφερθούν στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας. Οι επίσημες εκτιμήσεις επιπλέον, πως άνω των 2 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών βρίσκονται στα μικρασιατικά παράλια αναζητώντας το πέρασμα στην Ευρώπη (στην Ελλάδα δηλαδή) διαλύουν κάθε πρόσχημα επιτυχίας του Δ. Αβραμόπουλου.
Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος του ψοφοδεξιού Αβραμόπουλου στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης λειτουργεί επικουρικά προς την αντεθνική πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ή με πιο απλά λόγια, το «δημοκρατικό τόξο» και τα στελέχη του, δεξιά και αριστερά, δρουν συνειδητά εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού, διαμορφώνοντας τις συνθήκες ώστε η Ελλάδα να καταστεί ένα θλιβερό προτεκτοράτο λαθρομεταναστών.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellada-bouliazei-stous-lathrometanastes-kai-o-abramopoulos-blepei-epituch#ixzz3gXoZ7J00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...