Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Αυτός είναι ο ορισμός του θράσους: Τα ορφανά του Σαμαρά μιλάνε για συμμαχία... Σύριζα - Χρυσής Αυγής!

Αυτός είναι ο ορισμός του θράσους: Τα ορφανά του Σαμαρά μιλάνε για συμμαχία... Σύριζα - Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τελικά, έχουν μεγάλο θράσος τα πολλάκις ξεφωνημένα ορφανά του Σαμαρά (πρώην ορφανά του Μαρξ, στην πλειοψηφία τους), σε βαθμό ορισμού της έννοιας του θράσους! Ενώ, λοιπόν, το κόμμα τους «έβαλε πλάτη» -και μάλιστα χωρίς την παραμικρή απώλεια!- στο νέο Μνημόνιο της «πρώτης φοράς αριστερά» των Τσιπροκαμμένων και δεσμεύτηκε ότι θα δίνει ψήφο ανοχής στη συγκυβέρνηση που έχει χάσει πλέον την «δεδηλωμένη» σε μνημονιακά «μέτρα να’ ναι κι ότι να’ ναι», τολμάνε και μιλάνε για… συμμαχία της συγκυβέρνησης με την… Χρυσή Αυγή!!! Ιδού τα χάλια τους:
«Η παραγωγική βάση της χώρας διαλύεται, οι συμμαχίες με τις “Μαύρες Εκατονταρχίες” της Χρυσής Αυγής είναι προφανείς και η απογοήτευση του κόσμου για την κατάρρευση των προσδοκιών είναι γεγονός. Άραγε θα διαφύγει και ο Αλεξέι Τσίπρας με αμερικάνικη σημαία στο αυτοκίνητο;».
Το κουτόχορτο, του κουτόχορτου, το κουτόχορτο, ω κουτόχορτο! Αλλά, κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι κουτοχορτοφάγοι και μετά να δούμε τι θα απογίνουν τα… ξεφτέρια της νέας ψοφοδεξιάς συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...