Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η 51χρονη πρόεδρος του Πασόκ Φώφη απαιτεί να καταργηθούν οι πρόωρες συντάξεις για... τους άλλους!

Η 51χρονη πρόεδρος του Πασόκ Φώφη απαιτεί να καταργηθούν οι πρόωρες συντάξεις για... τους άλλους!
Μιλάει και η Φώφη… συνταξιούχος ετών 51 για τις πρόωρες!
Η Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ νιώθουν δικαιωμένοι από τις εξελίξεις και με θράσος μιλούν ως εκπρόσωποι της... δύναμης ευθύνης που θυσιάστηκε για το καλό του ελληνικού λαού. Παράλληλα θεωρούν ότι ο λαός γρήγορα θα ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες τους! Το εντυπωσιακό είναι ότι η κυρία Γεννηματά καλεί την κυβέρνηση να προσχωρήσει στον ρεαλισμό και να αποδεχθεί την πραγματικότητα και ζητά να εφαρμοστούν επιτέλους τα μέτρα, όμως μάλλον έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ένα από τα προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές να εφαρμοστεί άμεσα είναι η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων. Και εδώ βρίσκεται η μεγάλη υποκρισία.
Η Φώφη Γεννηματά, την ώρα που ψηφίζει την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και την άνοδο των ορίων όλων των συντάξεων, την κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αίμα , κουνώντας το δάχτυλο σε έναν ολόκληρο λαό που έχει υποφέρει πολύ και άδικα, σύμφωνα με το βιογραφικό της, όπως είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της Βουλής, είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάνει φλογερά κηρύγματα σε τόνο δραματικό και μίζερο τις περισσότερες φορές, απολαμβάνει τη δική της σύνταξη, την οποία πήρε σε πολύ μικρή ηλικία. Θέλετε, όμως, και το καλύτερο, που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικοί αντιμετωπίζουν τους πολίτες;
Η κυρία Γεννηματά το 2000, δηλαδή πριν από 15 χρόνια, όταν ξεκίνησε την καριέρα της ως πολιτικός, ήταν 36 ετών. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να βγήκε στη σύνταξη σε αυτήν την ηλικία; Καθόλου απίθανο! Και φυσικά, σύμφωνα με «κακές γλώσσες», είναι πολύ πιθανό να μην πάτησε ποτέ το πόδι της στην τράπεζα όπου εργαζόταν! Όπως και να έχει, δεν μπορεί η ίδια να κάνει κριτική για το μέτρο της κατάργησης των πρόωρων συντάξεων, όταν έχει η ίδια απολαύσει το συγκεκριμένο ευεργέτημα.
dimokratianews.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-51chronh-proedros-tou-pasok-fwfh-apaitei-na-katarghthoun-oi-prowres-sunta#ixzz3gNGsq0Gg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...