Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πιστεύω-Ψηφίζω Χρυσή Αυγή



Αρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Καμία διαμαρτυρία δεν δικαιολογεί την στήριξη των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, και μόνο η αυτοκτονική διάθεση δικαιολογεί την στήριξη της καταστροφικής ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της για τα ψεύδη με τα οποία τους παραπλάνησε, υφαρπάζοντας την εμπιστοσύνη τους, το 2012. Η ψευτοδεξιά συμμορία συνεργάστηκε με το κλεφτοπασόκ και πρωτοστάτησε στην πολιτική δίωξη των Ελλήνων πατριωτών. Καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει επομένως να πάει στην διεθνιστική ΝΔ που συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διώκει με αποδεδειγμένα και πανθομολογούμενα αποκλειστικά πολιτικά κίνητρα τους πατριώτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μοναδικό σκοπό την ασφαλή για το πολιτικό σύστημα απορρόφηση της λαϊκής δυσαρέσκειας. Η εγκατάλειψη της αντιμνημονιακής ατζέντας, τα «ήξεις-αφίξεις», οι αμφιταλαντεύσεις των στελεχών του, και τα «προσκυνήματα» που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και τα πρωτοπαλίκαρά του,γηραλέα υπολείματα του Σταλινισμού, με καταθέσεις στους «ναούς» του κεφαλαίου και του καπιταλισμού,στα διεθνή παράκεντρα εξουσίας, δείχνουν ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι «μία από τα ίδια». 

Καθώς μάλιστα είναι πολύ πιθανόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν για τους ίδιους λόγους που συγκυβέρνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γίνεται φανερό ότι η μοναδική επιλογή αντίστασης των Ελλήνων είναι η ψήφος στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, που εγγυάται τόσο την Πίστη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού όσο και την αποτροπή των διαλυτικών ιδεοληψιών που προωθεί ο διεθνισμός, «μπλε», «κόκκινος» ή «ροζ».

Είναι γεγονός ότι το Σύστημα της κλεπτοκρατίας θέλει την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, απομονωμένη και στο περιθώριο της πολιτικής ζύμωσης. Με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η θέση της Χρυσής Αυγής θα αναδειχθεί ως καθοριστική για τις εξελίξεις των επομένων μηνών και χρόνων. 

Η Χρυσή Αυγή είναι ο πλέον σοβαρός και καθαρός πολιτικός φορέας της χώρας, ο μόνος που μπορεί να μιλήσει έντιμα με Ελληνες και ξένους και να προασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια.
Καμία ψήφος λοιπόν, να μην πάει χαμένη. 

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν το καθήκον τους διώχνοντας την κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, την αθλιότερη κυβέρνηση με τις πλέον αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές μεθόδους και πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών. 

Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλων των πατριωτών, όλων όσοι ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας, όλων όσοι πιστεύουν ότι τους αξίζει, στους ίδιους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, μια καλύτερη, μια δυνατή και υπερήφανη Ελλάδα.

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους. Τώρα: Χρυσή Αυγή!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pisteuw-pshfizw-chrush-augh#ixzz3PBNRg5Ha

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...