Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!


Έλληνα και Ελληνίδα,
Σε καλώ την Κυριακή 25 Ιανουαρίου να σταθείς υπεράνω τεχνητών, ταξικών και κομματικών διαχωρισμών. Σε καλώ να πεις ΟΧΙ στη πόλωση. Να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ στους προδότες και διεθνιστές Τοκογλύφους και στους αθέους διεθνιστές Μπολσεβίκους. Να πεις και πάλι τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πράξε το Καθήκον σου ως υπερήφανος Έλληνας και Ελληνίδα. Συμπαρατάξου με την Δύναμη της Εθνικής Αντιστάσεως, την Δύναμη της Ελπίδας του Έθνους.

ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δώσε προπάντων ελπίδα και προοπτική στον Έλληνα. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Στείλε ισχυρή την φωνή σου στο ελληνικό κοινοβούλιο. ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ανυπότακτη, ανεξάρτητη και Ελεύθερη φωνή σου. Κάνε την Επανάστασή σου και στείλε στα σκουπίδια της ιστορίας τους πολιτικάντηδες που σε κοροϊδεύουν 40 χρόνια τώρα. Στείλε στα αζήτητα τους παλαιοκομματικούς προδότες κάθε αποχρώσεως που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Δώσε δύναμη στη φωνή σου! Δώσε δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα των Ελλήνων, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να γίνεις και πάλι κυρίαρχος στην Πατρίδα σου.
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί όταν όλα γκρεμίζονται γύρω σου εσύ παραμένεις πιστός στις Παραδόσεις, πιστός στο Έθνος, πιστός στην Ορθοδοξία, πιστός στην Αλληλεγγύη και την Δικαιοσύνη. Πιστός στο Αθάνατο και Ένδοξο Γένος σου!

Δώσε μαζί μας την Μάχη για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύεις στην Πατρίδα.
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να φωτίσει και πάλι την Ελλάδα μας ο ήλιος της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης.
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύεις ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-chrush-augh-gia-mia-eleutherh-kai-ischurh-ellada#ixzz3PixnjlGV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...