Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ


karamanlis_vatopedi
Δεν ξέρω, με τόσα που έχουν συμβεί από τότε, εαν θυμάστε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου…;
Σας θυμίζουμε μόνο πως χρησιμοποιώντας το, οι νταβατζήδες της ντόπιας και ξένης διαπλοκής με τα γιουσουφάκια τους, έχοντας ως αιχμή του δόρατος την ατάκα “λεφτά υπάρχουν” (γιατί και ο λαός έχει τις ευθύνες του) έριξαν τον Καραμανλή (αδιαφορούμε για πολιτικό που έμεινε στην ιστορία για τις μνημιώδεις οι παλλινωδίες του στο θέμα του αγωγού Μουργκάς – Αλεξανδρούπολη και της συνεργασίας με τους Ρώσους – συνεργασία που αν είχε προχωρήσει, σήμερα θα ήταν άλλη η μοίρα της χώρας).
Αναφέρουμε την υπόθεση για να δείτε πως γίνονται οι μεθοδεύσεις με την δικαιοσύνη! Όπως τότε, έτσι και σήμερα… Κατηγορείται ένα κίνημα με νόμιμη πολιτική δράση, για να επιτευχθούν δόλιοι σκοποί ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων.
Γιατί, δυστυχώς, με αυτά και με αυτά, μέσα από εσκεμμένες και δόλιες ενέργειες, με πειραγμένα τα στοιχεία του χρέους μας και άλλα, μας οδήγησαν στα μνημόνια φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.
Οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή ταπείνωση, την απομόνωση και τον όλεθρο…
Από σήμερα λοιπόν, να αναφέρουμε για την ιστορία, η δικαιοσύνη απεφάνθη πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου! 
Συγγνώμη, λάθος…
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
«Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τις υπ’ αρ. 12953 και 12954/2014 αποφάσεις του απέρριψε τις αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, τρίτων αγοραστών και Τραπεζών, με τις οποίες το Δημόσιο ζητούσε την επιστροφή των ακινήτων που είχαν ανταλλαγεί έναντι παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με εκτενές και εμπεριστατωμένο σκεπτικό έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των ανταλλαγών.
Επίσης απερρίφθη και το αίτημα του Δημοσίου κατά της Μονής για ηθική βλάβη.»

Και εμείς αναρωτιόμαστε.. Αφού η δικαιοσύνη ΔΕΝ βρίσκει ενόχους όσους κατηγορήθηκαν ως ένοχοι, γιατί δεν τιμωρεί τους ξεφτιλισμένους τους κατήγορους – συκοφάντες;
Κανείς δεν πρέπει να απολογηθεί για την παραπλάνηση του λαού;

Υ.Γ.Περιμένουμε να δούμε αν το δικαστήριο θα τιμωρήσει τους συκοφάντες. Τι πιστεύετε; Θα το κάνει; Όχι..
Ε, το ίδιο θα συμβεί και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 
Όταν γίνει η δίκη και η πανηγυρική αθώωση, θα ζητηθεί ένα “συγγνώμη λάθος” και όλα θαναι μέλι γάλα… 
Αγαπητοί μας, να είστε σίγουροι όμως! Ούτε “μέλι” θαναι ούτε “γάλα”… Έχουν γνώση οι φύλακες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...