Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ετοιμάζουν το κόλπο γκρόσσο με το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ και ας το διαψεύδουν.


0a042dd2aa2a0d17d146a87649efca7c_XL


Οι δανειστές μυρίστηκαν προφανώς χρήμα, άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί το ξαφνικό ενδιαφέρον τους για τον ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ. 
Η υπόθεση με τον ΟΑΕΔ ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετικό δημοσίευμα της Bild όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού θα τεμαχιστεί σε κομμάτια και κάποια από αυτά θα δωθούν σε ιδιώτες επενδυτές. 
Κατά πολύ περίεργο τρόπο το δημοσίευμα διαψεύστηκε από το… ΠΑΣΟΚ!!! Ναι καλά διαβάσατε, δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση ούτε το Μαξίμου, ούτε το υπουργείο Εργασίας. Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας χαρακτηρίζεται ανυπόστατο και το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη διαβεβαιώνει ότι δεν πωλείται ο ΟΑΕΔ. Το ερώτημα που εύλογα έρχεται στο μυαλό είναι: Από πού κι ως που απαντά το ΠΑΣΟΚ; Είναι γνωστό πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και επειδή ο «φιλέλληνας» και φιλέσπλαχνος κ. Γιούνκερ προσφάτως υποσχέθηκε πάνω από 300 δισεκ. Ευρώ για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Ευρώπη αντιλαμβάνεστε ότι τα λεφτά είναι πολλά!!! 
Τα χρήματα που κατ΄ αναλογία θα έρθουν στην Ελλάδα για την καταπολέμηση της ανεργίας είναι προφανές ότι θα περάσουν μέσα από προγράμματα του ΟΑΕΔ. Αυτά τα προγράμματα πρέπει πάση θυσία να τα διαχειριστούν ιδιώτες για προφανείς λόγους. Συνεπώς γίνεται κατανοητό για ποιους λόγους η τρόικα πιέζει για τον τεμαχισμό του ΟΑΕΔ!
Οι αόριστες διαψεύσεις δεν πείθουν κανέναν πια. Ούτε βέβαια και οι κανονικές διαψεύσεις αφού είναι γνωστό ότι και στο παρελθόν η κυβέρνηση διέψευδε αρκετές από τις απαιτήσεις της τρόικα, οι οποίες τελικώς εφαρμόστηκαν και με το παραπάνω.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όχι μόνο δεν προβάλει καμία αντίσταση στην τρόικα, αλλά αντίθετα ακολουθεί πιστά όλες τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών. 
 
Κρατηθείτε γιατί θα δούμε πολλά ακόμη! Το τέλος του κράτους πρόνοιας είναι πλέον μια οδυνηρή πραγματικότητα αλλά ίσως είναι απλά και μόνο η αρχή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...