Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Χιλιάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια καταδίκασαν τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά


Βούλιαξαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου από κόσμο όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Παναγόπουλος συντάκτης της εφημερίδος ''ΕΜΠΡΟΣ'' αναφέρθηκε στις άδικες  προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Κινήματος μας .
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόνισε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παναγόπουλος  θα συνεχίσει τον αγώνα για μια Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη όσες διώξεις και αν υποστεί από το ένοχο πολιτικο κατεστημένο των προσκυνημένων.
Με το  πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Παναγόπουλου τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου Παππά όπου αναφέρθηκε με την σειρά της στην άδικη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών του κινήματος. Τελειώνοντας η συναγωνίστρια Δημοπoύλου τόνισε, ότι και ο ποιο αδαής έχει καταλάβει ότι οι διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο είναι πολιτικές, όπου στόχο έχουν να πλήξουν το Κίνημα μας. 'Ο,τι όμως αθέμιτα μέσα και αν σκαρφιστούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα πέσουν στο κενό, διότι την Χρυσή Αυγή την εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.
“Δημοκρατία 2014” – Όταν βουλευτές μιλούν από τα κελιά των φυλακών…
Σε μια κατάμεστη από συναγωνιστές αίθουσα, στην Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιουλίου η προγραμματισμένη ομιλία για τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, των βουλευτών μας αλλά και όλων των υπόλοιπων κρατούμενων (ξεπερνούν τους 30…) οι οποίοι παράνομα βρίσκονται στα κελιά τις τιμής. Κατά την έναρξη της ομιλίας ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης, αναφέρθηκε σε όλη αυτή την γελοία και συνάμα παράνομη σκευωρία η οποία στήθηκε στην τρίτη πολιτική δύναμη της Πατρίδας, από τα σιωνιστικά ξένα κέντρα, σε συνεργασία με την εσωτερική χούντα των σαμαροβενιζέλων. Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε στους συγκεντρωμένους στη συνέχεια, ο κεντρικός ομιλητής – βουλευτής Β΄ Αθηνών και παράνομα προφυλακισμένος – Γεώργιος Γερμενής, με τηλεφωνική επικοινωνία από τα κελιά της τιμής, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα για τη Νίκη του Εθνικισμού! Να σημειώσουμε πως τηλεφωνική παρέμβαση και χαιρετισμό, είχαμε και από τον επίσης διωκόμενο βουλευτή Εύβοιας, Συναγωνιστή Νικόλαο Μίχο, ο οποίος μετά τον κατ’ οίκον περιορισμό που του επέβαλε η κατευθυνόμενη δικαιοσύνη, δυο ανακριτριών και ενός εισαγγελέα, συνεχίζει αμείωτα των αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας.
Ομιλία στην Τ.Ο. Αργολίδας
Μικρά για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο για τους συμπατριώτες μας που προσήλθαν το Σάββατο 19 Ιουλίου το απόγευμα προκειμένου να ενημερωθούν για τις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις, αλλά και να δείξουν ότι δεν λυγίζουν από τις αθλιότητες της χούντας του Σαμαρά. Την ώρα που οι «αγωνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ με τα ακίνητα και τις υψηλές καταθέσεις κανονίζουν σε ποια παραλία θα κάνουν τις διακοπές τους, δεκάδες Συναγωνιστές με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, όντας οι μόνοι και γνήσιοι εχθροί του σάπιου και αμαρτωλού καθεστώτος βρίσκονται στα κελιά της Τιμής δίνοντας τον Αγώνα για Λευτεριά και το μήνυμα για Αντίσταση.
Στις ομιλίες τους οι Συναγωνιστές Δημήτρης Δημούλης, γραμματέας της Τ.Ο και Βασίλης Ζώης, υπεύθυνος επικοινωνίας, αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών τα οποία και επίσημα τοποθετούν την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη και την μόνη ανερχόμενη. Ακόμη έγινε ενημέρωση για την σκευωρία και τις  απηνείς διώξεις του Καθεστώτος οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν, αλλά και στις δικαστικές εξελίξεις με τις φυλακίσεις και τους πρωτοφανείς όσο και  αντισυνταγματικούς περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί σε Συναγωνιστές.
Με το πέρας της ενημέρωσης ακολούθησε διάλογος με τους Αργολιδείς κάθε ηλικίας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ στην εκδήλωση μετείχαν παλαιοί όσο και νέοι υποστηρικτές, δείγμα ότι καθημερινά ο Λαός μας αφυπνίζεται από τον Αγώνα του Κινήματός για Αλήθεια και Ελευθερία.
Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Τρικάλων, ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου, με θέμα: «Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή», στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Κινήματος σε όλες τις τοπικές ανά την επικράτεια.
Διαβάστηκε η επιστολή των Ευρωβουλευτών του Κινήματος, που απεστάλη προς όλα τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και κάνει γνωστή διεθνώς, την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής  και των συναγωνιστών μας, που βρίσκονται παρανόμως προφυλακισμένοι, από μια διεφθαρμένη κλίκα εξουσίας, αποτελούμενη από πολιτικούς, δικαστικούς, κόμματα, ΜΜΕ και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Επίσης, έγινε αναδρομή όλων όσων διαδραματίστηκαν τον τελευταίο χρόνο με τις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις των συναγωνιστών και του Αρχηγού μας και παρουσιάστηκε όλο το σαθρό κατηγορητήριο, που προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις Εθνικιστικές Ιδέες. Καταρρίφθηκαν όλες οι φαιδρές κατηγορίες μέσα από τα λεγόμενα των ίδιων των σκευωρών (Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια) και έγινε ανάλυση όλων των νομικών ακροβασιών, που πραγματοποίησε το παραδικαστικό κύκλωμα για να κατηγορήσει ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό Κίνημα ως "εγκληματική οργάνωση". Απέναντι σ' όλον αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, παραμένουμε ανυποχώρητοι στις Ιδέες μας και στην Πίστη μας στα Εθνικά Ιδανικά, δηλώνοντας Υπερήφανα στις μαριονέτες ενός διεφθαρμένου συστήματος, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Σε κατάμεστα γραφεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7, στην Τ.Ο. Ευβοίας η συντονισμένη πανελλαδικά εκδήλωση του Κινήματος "Κάτω η χούντα Σαμαρά. Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή". Κύριος ομιλητής ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος, συνήγορος του σε κατ' οίκον περιορισμό βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Ν. Μίχου.
Η ενημερωτική εκδήλωση άνοιξε με την ανάγνωση της επιστολής που οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κοινοποίησαν στους συναδέλφους τους στο ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτήν καταδεικνύεται με στοιχεία η κυβερνητική και δικαστική διαπλοκή στην υπόθεση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αποκαλύπτεται η σκευωρία, το σαθρό κατηγορητήριο και οι γελοίοι λόγοι με τους οποίους βρίσκεται υπόδικο το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.
Ο νομικός Γιάννης Ζωγράφος ενημέρωσε τους παριστάμενους για το ιστορικό των διώξεων, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα, δίνοντας έμφαση στις παρατυπίες των διωκτικών αρχών. Ανέφερε επίσης πλήθος τραγελαφικών περιστατικών με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές κατά την διάρκεια αυτών των μηνών. Το ότι οι διώξεις είναι ξεκάθαρα πολιτικές, χωρίς την παραμικρή ποινική απόχρωση, είναι φανερό σε όλο το νομικό κόσμο και τον ελληνικό λαό. Το ότι καταπατάται βάναυσα το Σύνταγμα των Ελλήνων και τα βασικότερα δικαιώματα των πολιτών, είναι λόγος αγανάκτισης και ξεσηκωμού του λαού μας. Το δικό μας χρέος είναι η ενημέρωσή του για όλα όσα του αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και το σύνολο του πολιτικού συστήματος. 
Δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Μέχρι τη Δικαίωση, μέχρι τη Νέμεση, μέχρι τη Νίκη!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-purgou-argolidas-trikalwn#ixzz38HV2Hbc7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...