Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΟΣΜΙΖΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ «ΑΤΥΧΗΜΑ»


Unknown-1
Ακούμε από δω κι από κει, πως ο φον Αντωνάκης φοβάται το «ατύχημα», που μπορεί να διακόψει αιφνιδίως την κυβερνητική του πορεία. Από πού, όμως, μπορεί να προέλθει το «ατύχημα»; Από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει η «Καθημερινή της Κυριακής»: 

«Αντιθέτως, στο εσωτερικό επικρατεί «χαμηλό βαρομετρικό». Μάλιστα, αυτό δεν προέρχεται από τις ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής του ΣΥΡΙΖΑ ή από τον φόβο αντιδράσεων βουλευτών της συμπολίτευσης για τα προαπαιτούμενα της επόμενης δόσης, αλλά από συγκεκριμένες κινήσεις της Χαριλάου Τρικούπη που έχουν προκαλέσει από έντονη αμηχανία έως δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αίφνης, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται όχι μόνον να θέτει μονομερώς «κόκκινες γραμμές» ενόψει του νέου κύκλου διαπραγμάτευσης με την τρόικα τον Σεπτέμβριο, αλλά και να αμφισβητεί ήδη συμφωνηθέντα μέτρα, παρά τη ρητή δέσμευση της Αθήνας πως «ό,τι έχει υπογραφεί θα τηρηθεί». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θέματα στα οποία έχει υπάρξει «εμπλοκή» είναι η αύξηση των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και οι απολύσεις στο Δημόσιο
».

Ιδού και ο λόγος:

«Κυβερνητικά στελέχη αλλά και υψηλόβαθμοι παράγοντες του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι οι τελευταίες κινήσεις του κ. Βενιζέλου δεν είναι άσχετες με την εκτίμηση ότι η επίτευξη μιας «μεγάλης» συμφωνίας με τους εταίρους και η διαμόρφωση προεδρικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή είναι εξαιρετικά δυσχερείς στόχοι και ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι η χώρα τους επόμενους μήνες να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές».

Θα’ χει γούστο, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που χρωστάει την ύπαρξή του στον φον Αντωνάκη (το έχει σώσει 3 φορές μέχρι τώρα, το 1993 με την αποστασία του, το 1995 με τον Στεφανόπουλο για πρόεδρο και το 2012 με τη συγκυβέρνηση…), να τον ρίξει πριν την ώρα του! Θεία Δίκη Αντωνάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...