Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

CRASH: Παππάς: «Φυλακίστηκα με άνωθεν εντολή»


ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-óõæÞôçóç åðß ôçò ðñüôáóçò ôçò ÐñïáíáêñéôéêÞò ãéá ôçí äõíáôüôçôá äéåýñõíóçò ôïõ êáôçãïñçôçñßïõ êáôÜ ôïõ Ãéþñãïõ Ðáðáêùíóôáíôßíïõ.(EUROKINISSI)

Με ειρωνικό ύφος ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε σε ονόματα διάφορων καταδικασθέντων ή φυγόποινων που είναι εκτός φυλακής δήλωσε υπερήφανος που ο ίδιος και ο αρχηγός και άλλα μέλη και βουλευτές τηςΧρυσής Αυγής είναι φυλακισμένοι.
Μίλησε για υποτιθέμενη δημοκρατία και εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, μιλώντας μάλιστα για Δικαιοσύνη-τέρας. Κατήγγειλε τη σημερινή διαδικασία χαρακτηρίζοντάς τη αντισυνταγματική.
Έχετε χάσει τη δεδηλωμένη, είπε αναφερόμενος και εκείνος στον αποτέλεσμα των εκλογών καταγγέλλοντας την παραμονή στη φυλακή του ίδιου και των συγκατηγορούμενών του. “Υπάρχει πολιτική δίωξη” ανέφερε ο υπαρχηγός της οργάνωσης.
Χάσατε, τα ποσοστά θα ανεβαίνουν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς, ενώ αναφερόμενος στις κατηγορίες σε βάρος του ο υπαρχηγός της οργάνωσης μίλησε για εντολές άνωθεν από τον ίδιο τονΠρωθυπουργό.
Ο κ. Παππάς κατηγόρησε την εισαγγελέα των φυλακών ότι με άνωθεν εντολές «εξευτελίζει τον εαυτό της» και αρνείται άδειες στους κατηγορούμενους για να παραστούν στη Βουλή. Έκανε λόγο για «νοσηρούς νεοδημοκρατικούς εγκέφαλους» που έστησαν μια σκευωρία εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.
Χαρακτήρισε πολιτική τη δίωξη εις βάρος της ΧΑ, ενώ επικαλέστηκε δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης ότι οι προφυλακισμένοι θα έχουν μια «δίκαιη πολιτική δίκη». Αναφερόμενος στις κατηγορίες εις βάρος του, απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «όταν δεν ήμουν μέσα, γιατί ρωτήσατε κοινό μας γνωστό, “τι κάνει ο Παππάς;” Ενδιαφερθήκατε για μένα ή ζηλέψατε τη δόξα του πολιτικού σας μέντορα Ευάγγελου Αβέρωφ;»
Επικαλέστηκε μάλιστα δήλωση του Άδ.Γεωργιάδη στον ίδιο ότι «προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι χρυσαυγίτης, παρά συριζέος και κομμουνιστής». Αλλά και άλλη δήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου «σε έτερο γνωστό», όπως είπε, ότι «αυτός είναι πολύ καλός (ο Χρ.Παππάς), πρέπει να τον κάνουμε δικό μας».
Ο κ. Παππάς άσκησε δριμύτατη επίθεση στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι η «Ελλάδα διαθέτει έναν πολιτικά ανισόρροπο πρωθυπουργό», ενώ είπε ότι στη ΝΔ «υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι που προσπάθησαν να μας προσεγγίσουν, αλλά εμείς μένουμε πιστοί στις ιδέες μας». Απέρριψε τις κατηγορίες εις βάρος του, λέγοντας ότι οι μόνες κατηγορίες εις βάρος του είναι τα βιβλία και οι ιδέες του. «Με τα βιβλία θα κάνετε πολιτική δίκη;» αναρωτήθηκε.
Μάλιστα, απευθυνόμενος στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που έκαναν έρευνες στο σπίτι του στα Ιωάννινα, αναρωτήθηκε: «γιατί δεν ενσωματώθηκε στη δικογραφία και το βιβλίο του Β.Πολύδωρα;» Σχετικά με τον όρο «ναζί» που του αποδίδουν, είπε ότι τον χρησιμοποιούν όσοι δεν έχουν άλλα πολιτικά επιχειρήματα, συμπληρώνοντας: «Ο Χίτλερ πέθανε στο Βερολίνο. Εσείς πεθαίνετε την Ελλάδα κάθε μέρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...