Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Απάντηση Χρήστου Παππά στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου

Απάντηση Χρήστου Παππά στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου

Στην χθεσινή ομιλία - κεραυνός του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την παράνομη άρση ασυλίας του, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε και στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την οποία γνωρίζονταν κοινωνικά στα Ιωάννινα, πριν εκλεγούν αμφότεροι βουλευτές.

Συγκεκριμένα είπε: "Ας μας πει η πολύ γνωστή μου, η κα. Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν τη συναντούσα ή την εξυπηρετούσα στο κατάστημά μου την ιδία, αλλά και την αμερικανοεβραϊκής καταγωγής μητέρα της, δεν διέκρινε η κυρία Ασημακοπούλου τα τσιγκέλια στο ταβάνι, τα μαστίγια, τον πάγο, τους θαλάμους βασανιστηρίων; Δεν τα διέκρινε, αυτή η πανέξυπνη; Εκπρόσωπο Τύπου την έχετε. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το λέω για την Ασημακοπούλου, δεν με ενδιαφέρει.
Το λέω για να καταδείξω και να καταρρίψω συγχρόνως το φαιδρό επιχείρημα του δήθεν αντισημιτισμού. Ναι, είμαστε αντισιωνιστές, όχι όμως αντισημίτες. Και πολύ περισσότερο δεν είμαστε ενάντιοι στους σιωνιστές -αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και είναι εγνωσμένοι εχθροί του Ελληνισμού. Είμαστε ενάντιοι πολύ περισσότερο στους εδώ υποτακτικούς, στα φερέφωνά τους, που φερέφωνά τους είναι η παρούσα μερκελική Κυβέρνηση".

Στην εύστοχη αναφορά του Χρήστου Παππά, που καταδεικνύει το σαθρό και γελοίο κατηγορητήριο, η κα Ασημακοπούλου αρκέστηκε να απαντήσει με ένα πραγματικό παραλήρημα. Συγκεκριμένα, δήλωσε σήμερα πως:

 "Αν ποτέ αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Χρήστος Παππάς) ερχόταν στην εξουσία θα έβαζαν τη μάνα μου, εμένα και τον 11χρονο γιο μου να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας έβαζαν στο κρεματόριο". Στην συνέχεια δήλωσε: "Ναι, είχα ψωνίσει και εγώ και η μητέρα μου στο κατάστημα οικιακών ειδών του κ. Παππά. Ήταν συνειδητή επιλογή του η αναφορά στη θρησκευτική καταγωγή της μητέρας μου. Ήταν αηδιαστικό ό,τι συνέβη χθες στη Βουλή. Αυτοί είναι οι αγωνιστές της δημοκρατίας;". Τέλος, σημείωσε ότι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας οικιακών ειδών αφαίρεσε από τον κ. Παππά την αντιπροσωπεία όταν έμαθε ότι πολιτεύεται με τη Χρυσή Αυγή.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, όντας ακόμη παράνομα προφυλακισμένος, απάντησε σήμερα στην Άννα Ασημακοπούλου από τις φυλακές Κορυδαλλού:

1) Ντρέπεται η κα Ασημακοπούλου για την καταγωγή της μητέρας της; Υπάρχουν Έλληνες Καθολικοί, Έλληνες Εβραίοι, Έλληνες Μουσουλμάνοι και 98% Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Η κα Ασημακοπούλου θεωρεί κακό το ότι είναι η μητέρα της Εβραία και το αποκρύπτει ακόμη και από την προσωπική της ιστοσελίδα;  Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες ποιον ψηφίζουν;
2) Όταν συναντούσε και συναναστρεφόταν κοινωνικά, γιατί δεν διέκρινε την "αντισημιτική" και "εγκληματική" δράση του κ. Παππά;
3) Ξέχασε η κα Ασημακοπούλου τους χαιρετισμούς που έστελνε στον κ. Παππά από τον νονό της, τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο;
4) Ξέχασε μήπως τις ευχαριστίες του νονού, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στον Χρήστο Παππά, όταν ο τελευταίος του είχε δωρίσει ένα δέντρο ελιάς κατά την παραμονή στο "Ήπειρος Παλλάς";
Και τέλος, αν δεν γνωρίζει κάτι, καλύτερα να μην μιλά, καθώς η επιχείρηση του Χρήστου Παππά έκλεισε το τέλος Ιουλίου του 2012 για λόγους μετεγκατάστασης στην Αθήνα και για κανέναν άλλο λόγο.
Η αναφορά μου δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αλλά έγινε για να καταδειχθεί πως πρέπει να σταματήσει η καραμέλα του αντισημιτισμού, πως δεν είμαστε αντισημίτες αλλά αντισιωνιστές και μάλιστα δεν είμαστε τόσον κατά του σιωνισμού, ο οποίος κάνει καλά τη δουλειά του ενάντια στον ελληνικό λαό, και όχι μόνο, αλλά είμαστε κυρίως ενάντιοι στα φερέφωνά του στην Ελλάδα που είναι η σημερινή μερκελική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας εκπρόσωπος Τύπου είναι η κα Ασημακοπούλου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-chrhstou-pappa-sthn-anna-misel-ashmakopoulou#ixzz33nsUuL86

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...